SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

LINK group BusinessAcademy je akreditovana Kembridž škola

LINK group Professional Education nudi mogućnost sticanja novih kvalifikacija.
Dobijanjem statusa Međunarodne škole od strane Cambridge International Examinations (CIE), LINK group Professional Education je u mogućnosti da pruža usluge provere, obuke i sticanja širokog spektra međunarodno priznatih kvalifikacija, kao i izdavanja međunarodnih Kembridž diploma.

Tom Eason, direktor regionalnog razvoja CIE, je izjavio: „Zadovoljstvo nam je da što je LINK group Professional Education postala akreditovana Međunarodna škola i nadamo se plodnoj saradnji koja će biti od koristi svim studentima u regionu.”

Akreditovana Kembridž škola

Kao akreditovana Kembridž škola, LINK group Professional Education nudi polaznicima u Srbiji mogućnost sticanja kvalifikacija i sertifikata priznatih od strane obrazovnih institucija i poslodavaca širom sveta. LINK group Professional Education se ponosi saradnjom sa CIE jer time širi paletu svojih usluga, a lokalnoj zajednici nudi kvalitetno obrazovanje.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se