Steknite najcenjeniji poslovni sertifikat

LCCI Sertifikati

BusinessAcademy je zvanični LCCI Approved Examination Centre. Zahvaljujući ovom statusu, BusinessAcademy svojim polaznicima pruža mogućnost sticanja LCCI sertifikata iz oblasti Business, administration and IT i iz oblasti Marketing and customer service. Ovim je program međunarodnih kvalifikacija i sertifikacija LINK group obogaćen sa još jednim svetski priznatim sertifikatom, kao vrednom garancijom znanja i stručnosti.

LCCI je vodeća svetska ispitna komora

London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) osnovan je davne 1881. godine sa idejom da pruži mogućnost poboljšanja komercijalnog i stručnog sekundarnog obrazovanja, uporedo sa unapređenjem znanja stranih jezika. Ispitni odbor Privredne komore u Londonu osnovan je 1887. godine a već naredne godine održani su i prvi ispiti.

Više od jednog veka LCCi važi za prestižni, međunarodno priznat ispitni odbor sa više od 5000 registrovanih LCCI centara u preko 100 zemalja širom sveta.

Decembra 2002. godine, nakon spajanja sa GOAL-om, LCCI je postao deo EDI-ja, vodećeg globalnog provajdera stručnih kvalifikacija i onlajn testiranja.

Značaj LCCI sertifikata danas u svetu modernog poslovanja i obrazovanja

Danas LCCI sertifikati obuhvataju stručne sertifikate, profesionalne sertifikate, kao i sertifikate u oblasti engleskog jezika, koje priznaju i uvažavaju poslodavci i univerziteti širom sveta. Kandidatima ovi sertifikati donose višestruku korist prilikom prijema u institucije višeg obrazovanja, profesionalna udruženja, kao i radi lakšeg zapošljavanja u privatnim i državnim kompanijama.

Veštine i znanja za koje garantuju LCCI međunarodno priznati sertifikati neophodni su za uspeh u današnjem sve zahtevnijem komercijalnom okruženju.

Sertifikati su dostupni na različitim nivoima, pa na taj način omogućavaju kandidatima da dobiju sertifikat za postojeći nivo njihovih veština.

U skladu sa planom i programom nastave, BusinessAccademy je postala zvanični ispitni centar za sticanje sledećih zvanja i sertifikata:

LCCI sertifikat

  • Level 3 Certificate in Modern Marketing Principles
  • Level 3 Certificate in Public Relations and Media Relations
  • Level 3 Certificate in Sales and Account Management
  • Level 2 Certificate in Business Fundamentals
  • Level 3 Certificate in Business Principles and Enterprise Skills

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.