Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

LCCI Sertifikati

BusinessAcademy je zvanični LCCI Approved Examination Centre. Zahvaljujući ovom statusu, BusinessAcademy svojim polaznicima pruža mogućnost sticanja LCCI sertifikata iz oblasti Business, administration and IT i iz oblasti Marketing and customer service. Ovim je program međunarodnih kvalifikacija i sertifikacija LINK group obogaćen sa još jednim svetski priznatim sertifikatom, kao vrednom garancijom znanja i stručnosti.

LCCI je vodeća svetska ispitna komora

London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) osnovan je davne 1881. godine sa idejom da pruži mogućnost poboljšanja komercijalnog i stručnog sekundarnog obrazovanja, uporedo sa unapređenjem znanja stranih jezika. Ispitni odbor Privredne komore u Londonu osnovan je 1887. godine a već naredne godine održani su i prvi ispiti.

Više od jednog veka LCCi važi za prestižni, međunarodno priznat ispitni odbor sa više od 5000 registrovanih LCCI centara u preko 100 zemalja širom sveta.

Decembra 2002. godine, nakon spajanja sa GOAL-om, LCCI je postao deo EDI-ja, vodećeg globalnog provajdera stručnih kvalifikacija i onlajn testiranja.

Značaj LCCI sertifikata danas u svetu modernog poslovanja i obrazovanja

Danas LCCI sertifikati obuhvataju stručne sertifikate, profesionalne sertifikate, kao i sertifikate u oblasti engleskog jezika, koje priznaju i uvažavaju poslodavci i univerziteti širom sveta. Kandidatima ovi sertifikati donose višestruku korist prilikom prijema u institucije višeg obrazovanja, profesionalna udruženja, kao i radi lakšeg zapošljavanja u privatnim i državnim kompanijama.

Veštine i znanja za koje garantuju LCCI međunarodno priznati sertifikati neophodni su za uspeh u današnjem sve zahtevnijem komercijalnom okruženju.

Sertifikati su dostupni na različitim nivoima, pa na taj način omogućavaju kandidatima da dobiju sertifikat za postojeći nivo njihovih veština.

U skladu sa planom i programom nastave, BusinessAccademy je postala zvanični ispitni centar za sticanje sledećih zvanja i sertifikata:

LCCI sertifikat

  • Level 3 Certificate in Modern Marketing Principles
  • Level 3 Certificate in Public Relations and Media Relations
  • Level 3 Certificate in Sales and Account Management
  • Level 2 Certificate in Business Fundamentals
  • Level 3 Certificate in Business Principles and Enterprise Skills

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se