SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

International Federation of Technical Analyst - CFTe *

The International Federation of Technical Analyst - IFTA je međunarodna federacija osnovana kao neprofitna organizacija u državi Delaware, Sjedinjene Američke Države, sa osnovnim ciljem unapređenja edukacije tehničkih analitičara širom sveta kao i saradnje sa organizacijama sličnog usmerenja.

Tradicija duža od 25 godina, kao i poslovanje u 30 zemalja širom sveta, na svim kontinentima potvrđuju reputaciju IFTA kao vodeće organizacije u edukaciji i sertifikaciji tehničkih analitičara.

LINK group BusinessAcademy kao zvaničan Pearson VUE test centar omogućava sticanje sertifikata:

Certified Financial Techician - CFTe (level 1)

Ovaj sertifikat predstavlja dokaz o kompetencijama iz oblasti analize finansijskih instrumenata, uključujući osnovne i izvedene hartije od vrednosti koristeći različite alate za predviđanje i procenu trendova na finansijskom tržištu.

Sertifikat je namenjen osobama koji žele izgraditi karijeru analitičara u kompanijama koja se bave investicijama i finansijskim posredovanjem bez obzira na stepen obrazovanja i prethodno profesionalno iskustvo. Svaki kandidat u skladu sa uslovima International Federation of Technical Analyst mora biti član IFTA udruženja.

Polaganje je online, u trajanju od 2 sata i 30 min, na engleskom jeziku.

* LINK group BusinessAcademy omogućava sertifikaciju na osnovu partnerstva sa Pearson VUE Testing Providerom.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se