Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Dodeljena BusinessAcademy stipendija za 2012. godinu

Početkom nove školske godine 2012/2013, po prvi put, kompanija Link group pokrenula je projekat stipendiranja mladih talenata pod nazivom „Link talenti“ i dodelila stipendije za 2012. godinu. Pored besplatnog jednogodišnjeg školovanja, najboljim kandidatima omogućena je i stručna primena stečenih znanja kroz praktičan rad u kompaniji Link group, kao i mogućnost zaposlenja.

Dobitnica stipendije u okviru programa Marketing i marketing menadžment na BusinessAcademy je Jelena Jovanović, apsolventkinja Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, na smeru Menadžment, sa prosekom ocena 9,32.

Ova ambiciozna studentkinja sa profesionalnim interesovanjima u oblasti marketinga i upravljanja projektima želi, kako kaže, da svojim radom i inicijativom doprinese promenama. Učestvovala je u brojnim studentskim projektima, a zbog posvećenosti i inovativnog pristupa ovoj mladoj devojci povereno je da vodi različite timove. Obavljala je i funkciju potpredsednice za korporativne odnose Evropskog udruženja studenata ESTIEM. 

Učešćem na brojnim seminarima, treninzima i konferencijama, unapredila je lične i profesionalne veštine, a kompanija Link group joj je, kako ističe, u pravom trenutku pružila priliku doškolovavanja. 

Prijavila sam se za stipendiju BusinessAcademy najviše da bih stekla praktična znanja i Cambridge sertifikat koji smatram izuzetno važnim i verujem da će mi zaista značiti u daljoj karijeri.

Jelena ne krije svoje velike ambicije.

Prilika koja mi je pružena nije samo kvalitetna edukacija, već i mogućnost prakse i zaposlenja, što je idealno za nastavak karijere i zajedničku gradnju uspešne budućnosti. Spremna sam da radim, učim i napredujem, a nadam se da ćete ovu moju želju prepoznati i ukazati mi mogućnost da vam pokažem moj rad i trud, kako bismo zajedno izgradili jednu uspešnu budućnost.
 
 
 
 

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se