Započnite karijeru HR menadžera od nule

Cambridge International sertifikati

LINK group je Cambridge International School, što će polaznicima BusinessAcademy omogućiti sticanje jedne od najcenjenijih internacionalnih kvalifikacija. Cambridge International sertifikat predstavlja spektar profesionalnih kvalifikacija dizajniranih za one koji žele da unaprede svoju karijeru ili stepen obrazovanja. Posedovanje ovih sertifikata poslodavcu daje garanciju da kandidat poseduje najviši nivo profesionalnih kompetencija i time mu omogućava prednost pri zapošljavanju.

Cambridge International School

Sertifikati se odnose na brojne ključne oblasti specifične za određene poslove, uključujući ICT, poslovanje i menadžment. Dostupne su na različitim nivoima i podesne su za polaznike svih godina sa različitim prethodnim iskustvom.

Cambridge International sertifikat obezbeđuje najbolji mogući okvir za lični i profesionalni razvoj, pružajući istovremeno zvanično priznanje i sertifikaciju stečenih sposobnosti.

Cambridge International sertifikati su priznati od strane profesionalnih tela, poslodavaca i univerziteta iz celog sveta. Sticanje sertifikata može rezultirati u ubrzanom napretku u više nivoe profesionalne kvalifikacije(pdf).

Gore navedene kvalifikacije ne predstavljaju fakultetske diplome University of Cambridge, već predstavljaju profesionalne kvalifikacije izdate od strane Cambridge International Examinations, odeljenja za međunarodne ispite. Ovo odeljenje je deo Cambridge Assesment groupa, koji predstavlja nenastavni deo University of Cambridge.

Sva polaganja za Cambridge International Examination ispite se obavljaju u jednom od akreditovanih LINK group centara i to: Beograd, Temišvar ili Bukurešt.

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se