SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

Cambridge First Certificate in English (FCE) sertifikati

Cambridge First Certificate in English (FCE) je najčešće polagan ispit među svim Cambridge English ispitima, a poznato je da je Cambridge sertifikacija najcenjenija u svetu kada je reč o sertifikatima iz engleskog jezika. Ona pruža širok dijapazon kompetencija u znanju engleskog jezika, a onima koji su ih stekli odličnu reputaciju kod potencijalnih poslodavaca.

U saradnji sa British Council institutom, BusinessAcademy je za svoje polaznike organizovala Cambridge First Certificate in English (FCE) pripremni kurs za polaganje FCE ispita na osnovu koga se stiče ovaj priznati sertifikat.

Važno je naglasiti da BudinessAcademy svojim polaznicima omogućava besplatno pohađanje kursa pripreme za polaganje FCE ispita, dok se polaganje održava u samom British Council Institutu, koji predstavlja Cambridge centar za polaganje FCE ispita.

Više o procesu prijavljivanja i Cambridge centrima u kojima u svojoj zemlji možete polagati FCE ispite, možete se informisati ovde.

FCE predstavlja viši srednji nivo znanja engleskog jezika i uključuje sticanje svih jezičkih veština: čitanje, pisanje, razumevanje, konverzaciju i upotrebu engleskog jezika u svakodnevnom govoru. Zbog toga ga mogu polagati isključivo polaznici BusinessAcademy koji su završili Upper Intermediate nivo engleskog jezika.

FCE sertifikat priznaje na hiljade kompanija, akademskih institucija, univerziteta i koledža, strukovnih, ministarskih i vladinih tela širom sveta. Ovaj sertifikat otvara vrata visokog obrazovanja i značajno povećava šanse za zaposlenje.

FCE je široko priznat u privredi i industriji, a daje i značajnu prednost ukoliko nameravate da aplicirate za poslove koji uključuju rad sa javnošću, kancelarijski posao u bankama, u avio industriji, keteringu... Ovaj sertifikat priznat je i na mnogim univerzitetima, visokim školama i drugim institucijama, te predstavlja „odskočnu dasku” za dalje obrazovanje i unapređenje znanja engleskog jezika.

Najčešća pitanja i odgovore u vezi sa FCE ispitom možete pogledati ovde>>

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se