*10 RAZLOGA ZAŠTO JE BusinessAcademy
BOLJI IZBOR OD MASTER STUDIJA

Sigurni smo u znanje koje nudimo. Zbog toga garantujemo da će 12 meseci provedenih
na BusinessAcademy biti pravi izbor za unapređenje vaše karijere.

1 GENERACIJA USPEŠNIH IT STRUČNJAKA

Obavezno prisustvo na predavanjima.

Strogo teorijski pristup nastavnom procesu.

Studijski programi koji ne odgovaraju
potrebama tržišta.

Nastavno osoblje sa pedagoškim iskustvom.

Kolektivistički jednosmeran pristup:
predavač → grupa

Usvajanje opštih znanja koja vam neće nužno biti potrebna u razvoju karijere.

Imate ograničen izbor pohađanja
predmeta.

Skromna tehnička opremljenost učionica
i kabineta za nastavu.

Diploma koju je potrebno nostrifikovati u inostranstvu.

Jednokratno školovanje od godinu dana.

Mogućnost online praćenja nastave.

Teorija je uvek potkrepljena praksom.

Savremen nastavni program koji pruža odmah primenjiva znanja.

Nastavno osoblje sa pedagoškim i poslovnim iskustvom.

Mentorski dvosmerni pristup:
predavač ↔ učenik

Usvajanje usko stručnih znanja koja su usmerena ka poslovnom napretku.

184 kursa na 13 odseka koji pokrivaju celokupnu materiju biznisa.

Tehnička opremljenost po uzoru na pet najcenjenijih svetskih univerziteta.

Priznati sertifikati vrednovani u celom svetu.

Program doživotnog usavršavanja po ceni jedne godine školovanja.

EDUKACIJA KAKVU NE PRUŽA NIJEDNA DRUGA USTANOVA:
Šta još dobijate na BusinessAcademy?

Ono što BusinessAcademy dodatno izdvaja od svih ostalih edukativnih ustanova jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu poslovnu karijeru.

imgResursi za profitabilnu karijeru U okviru BusinessAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD), koji vam pomaže da donosite najbolje i najprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.
imgRadno iskustvo odmah po završetku školovanja Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivača BusinessAcademy.
imgVeštine koje garantuju uspeh Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti atraktivnih za buduće poslodavce ili poslovne partnere.
imgŠansa za zaposlenje na LINK2job sajmu LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa BusinessAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue.
imgDa vam školovanje bude zanimljivije Polaznici BusinessAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.
imgČetvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.
imgZnanje na dodir i svuda sa vama Pomoću besplatne BusinessAcademy iOS i Android aplikacije možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.
imgPomoć u učenju, kad god vam zatreba Školovanje nije uvek jednostavno, a usvajanje najnaprednijih poslovnih veština zahteva pravilan pristup učenju i veoma dobru organizaciju vremena. Ukoliko tokom usavršavanja na BusinessAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća pri savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju. Savetnik radi sa svim polaznicima koji imaju probleme tokom školovanja, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja.

U UČIONICI ILI ONLINE:
ZA SAMO GODINU DANA DO NAJVAŽNIJIH POSLOVNIH VEŠTINA

1 GENERACIJA USPEŠNIH STRUČNJAKA

NASTAVA U UČIONICAMA

BusinessAcademy program možete pratiti u najmodernije opremljenim salama za nastavu. Učionice su dizajnirane po standardu Cambridge univerziteta, sa ciljem da omoguće atmosferu za lakše učenje. Ukoliko zbog obaveza niste u mogućnosti da prisustvujete nekom od predavanja, obezbeđeno vam je Live stream praćenje nastave.

ONLINE NASTAVA

Sve profitabilne veštine i sertifikate obezbeđene na BusinessAcademy možete steći učenjem na daljinu, preko interneta. Iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. Ako vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu ili želite veću slobodu u učenju, ovaj vid školovanja je za vas. Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta.

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučite, na kraju školovanja steći ćete isti kvalitet znanja koji će vam omogućiti da brzo pronađete odgovarajući posao.

USPESI NAŠIH POLAZNIKA

VAŠA UZBUDLJIVA KARIJERA POČINJE OVDE

Broj slobodnih mesta je strogo ograničen.
Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 31. oktobra

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.10.2019.**
Smer Cena* 12 rata Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1798 158 2500 Popunjeno 85% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1429 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1559 137 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1599 140 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Marketing i marketing menadžment 1489 131 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1429 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1098 96 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1559 137 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1458 128 2000 Popunjeno 80% mesta!
Odnosi s javnošću 1559 137 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1599 140 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1728 152 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1429 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine za prijavljene do 31.10.2019. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%.
Sve cene su navedene u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 evra.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate.Za nezaposlene:
Platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbeđujemo vam finansiranje 20% cene školovanja.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381 (0)11 4011 210 ili putem mejla office@biznis-akademija.com.


Osigurajte svoje mesto na vreme