Polaznici Hannah Kaunitz uručen LCCI sertifikat: Znanja koja sam stekla na BusinessAcademy Professional uveliko primenjujem u poslu

BusinessAcademy polaznica prima LCCI sertifikat

Na svečanosti koja je 13. februara održana u prostorijama BusinessAcademy i LINK Examinations Institute uručen je LCCI sertifikat polaznici BusinessAcademy Professional Hannah Kaunitz.

Ovaj prestižni sertifikat koji Ispitni odbor Privredne komore Londona dodeljuje od davne 1887. godine Hannah je stekla zahvaljujući znanju koje je dobila na BusinessAcademy Professional, gde je pohađala program Event Management.

– Ono što ja mogu da garantujem jeste da ću znanja koja sam stekla tokom školovanja na BusinessAcademy, kao i ona koja sam savladala spremajući se za polaganje LCCI sertifikata, sigurno moći da primenim u svojoj karijeri. U stvari, već ih primenjujem – započela je svoju priču Hannah Kaunitz.

Organizovala sam jedan seminar i poželela da se usavršavam u ovoj poslovnoj oblasti

Na ideju da se posveti menadžmentu došla je nakon jednog seminara u čiju je organizaciju bila uključena.

– Godine 2017. našla sam se na čelu tima za realizovanje jednog seminara, koji je organizovao regionalni, studentski, jevrejski centar. To je bilo moje prvo iskustvo takvog tipa. Prvi put sam bila na čelu jednog tima i prvi put sam nešto organizovala. Kada je seminar završen, moj tim i ja dobili smo pohvale za odličnu organizaciju. Tada sam se malo više zainteresovala za oblast menadžmenta, dobila sam motivaciju i poželela sam da produbim svoje znanje u toj oblasti. Preko Facebooka sam videla reklamu za Biznis akademiju, sve mi je to izgledalo interesantno i tako je počelo.

Hannah sa BusinessAcademy nosi samo pozitivna iskustva.

– Ništa mi nije bilo teško i uživala sam u kompletnom školovanju na BusinessAcademy, i sve što sam učila bilo je zanimljivo i u skladu s mojim očekivanjima. Ono što mi je bilo veoma značajno, bez obzira na moje lične preferencije, jeste to što sam mogla da biram online učenje, a to sam i odabrala. Mogla sam da rasporedim učenje onako kako je meni odgovaralo, da se uskladim sa svojim ostalim obavezama. Najviše su mi se dopali bogatstvo, raznolikost i dostupnost materijala za učenje.

Ulažite u svoje znanje, višestruko će vam se isplatiti

Polaznica BusinessAcademy Professional budućim polaznicima i onima koji su zainteresovani za najkvalitetnije poslovno obrazovanje u regionu može samo da kaže da bi to bila prava odluka za njih.

– Jedan jedini savet koji ja iz ove pozicije mogu da dam jeste da ulažete u sebe i svoje znanje. Ne postoji znanje koje možete da steknete a da ne možete da ga primenite – zaključila je polaznica BusinessAcademy i vlasnica prestižnog LCCI sertifikata, koji je priznat u međunarodnim okvirima i koji će joj biti značajna prednost u budućoj karijeri.

LCCI sertifikati su priznati na međunarodnom nivou

BusinessAcademy je zvanični LCCI Approved Examination Centre. Zahvaljujući ovom statusu, BusinessAcademy svojim polaznicima pruža mogućnost sticanja LCCI sertifikata iz oblasti biznisa, poslovne administracije, marketinga. Ovim je program međunarodnih kvalifikacija i sertifikacija LINKgroupa obogaćen još jednim svetski priznatim sertifikatom, kao vrednom garancijom znanja i stručnosti.

– LCCI je svakako jedan od zanimljivijih programa kvalifikacija koje imamo u ponudi. Ispitni odbor Privredne komore Londona je još daleke 1887. godine prepoznao značaj stalnog usavršavanja i unapređenja poslovnih znanja i veština. London Chamber of Commerce and Industry ima razgranatu mrežu s više od 5.000 registrovanih centara u više od 100 zemalja. Naši kandidati imaju mogućnost da steknu kvalifikacije u dva nivoa stručnosti, u oblasti biznisa, marketinga, prodaje, odnosa s javnošću… Sertifikati su veoma relevantni na međunarodnom nivou – izjavio je Goran Mitić, direktor LINK Examinations Institute.

BusinessAcademy je deo LINKgroupa, koja je zvanično registrovani centar Ispitnog odbora Privredne komore Londona. Zahvaljujući tome, njeni polaznici mogu po završetku školovanja polagati za različite nivoe LCCI sertifikacije:

• Level 2 Certificate in Marketing Fundamentals;
• Level 3 Certificate in Modern Marketing Principles;
• Level 3 Certificate in Public Relations and Media Relations;
• Level 3 Certificate in Sales and Account Management;
• Level 3 Certificate in Copywriting and Content for Marketing;
• Level 2 Certificate in Business Fundamentals;
• Level 3 Certificate in Business Principles and Enterprise.

Upis u novu generaciju na BusinessAcademy je u toku. Iskoristite snižene cene upisa do kraja meseca i započnite školovanje na jednom od najkvalitetnijih poslovnih programa u regionu. Na Biznis akademiji možete birati između 13 različitih odseka i školovanje traje 12 meseci, dok BusinessAcademy Professional nudi 7 šestomesečnih programa u oblasti advertisinga, event managementa, copywritinga i real estatea.

  • 10.03.2020 12:28

Komentar