Najviše ocene za nastavu i saradnju - okupljanje polaznika BusinessAcademy iz BiH

Više od 90 odsto polaznika BusinessAcademy u Sarajevu dalo je najvišu ocenu programu učenja na daljinuDL platformi putem koje se usavršavaju i radu profesora na BusinessAcademy. Ovo je samo jedan od zaključaka i pozitivnih kritika sa velikog okupljanja studenata BusinessAcademy iz Bosne i Hercegovine koji je održan krajem prošlog meseca.

Kolege razmenile mišljanja 

Polaznici akademije sastali su se da bi sa svojim kolegama razmenili mišljenja i utiske o načinu školovanja, odnosu i komunikaciji sa kolegama i predavačima i očekivanjima nakon zavšetka školovanja na BusinessAcademy. Zaposleni na akademiji želeli su da dobiju povratnu informaciju o tome šta se studentima najvše dopada i šta bi eventualno trebalo popraviti, a sve u cilju poboljšanja usluge. Zbog toga su za polaznike priredili i upitnik na osnovu koga je svako od prisutnih u veoma otvorenom i neposrednom razgovoru mogao da iznese svoje mišljenje o znanjima i veštinama koje je stekao na BusinessAcademy.

- Akademiju sam upisala da bih stekla konkretna znanja iz oblasti koje su vezane za moju profesiju i zbog imidža koji sama Akademija uživa. Cilj mi je da se usavršim i napredujem u poslu. Najzadovoljnija sam načinom predstavljanja gradiva, brzim odgovorima na poslate taskove i assignmente, predusretljivošću i profesionalnim odnosom. Smer koji sam odabrala je najzahtevniji i dešava se da gradivo u određenim periodima bude zgusnuto, ali to je više zbog izbora izbornih predmeta. Posebno bih istakla rad profesora Jovana Ničića, Aleksandra Đorđevića, Boška Nektarijevića i Nevenke Popović Šević - navela je Igbala Skalonja, polaznica BusinessAcademy iz BiH.

 

Zaposlenje je osnovni razlog upisa na BA 

Studenti su najčešće hvalili DL platformu, tehničku podršku, odnos i saradnju sa profesorima, zaposlene na BusinessAcademy u Sarajevu, brze i konkretne odgovore predavača i celog tima na Akademiji na sva pitanja, kao i kvalitet programa za učenje na daljinu.

Kada je reč o sadržaju predavanja, najzadovoljniji su načinom prezentovanja gradiva, izrade testova, kao i assignmenata i taskova. Preovlađuju komentari da im ovakav način rada mnogo pomaže u proveri usvojenog gradiva.
- S obzirom na to da radim na televiziji u marketingu, poželela sam da usavršim svoje znanje i iskustvo. Dopada mi se što su testovi kratki, sažeti i jednostavni. Taskovi su za mene odličan način provere znanja, a profesori u roku od 24 časa odgovaraju na pitanja - kaže jedna od polaznica BusinessAcademy u Sarajevu.

Posebno je zanimljivo da je više od 70 odsto pristunih navelo da su osnovni razlozi što su upisali BuesinessAcademy buduće zaposlenje, usavšavanje na trenutnom poslu i eventualno traženje posla van granica Bosne i Hecegovine.
- Upisao sam BusinessAcademy zbog toga što diploma vredi u mnogim državama. Nameravam da nakon završetka Akademije odem u inostranstvo i zaposlim se. Najviše mi se dopadaju odlična predavanja i materijali za učenje. Platforma za učenje na daljinu odlično je organizovana - ističe Semir Godinjak.

 

Pohvale na račun profesora i zaposlenih u Sarajevu

Omiljeni predavači čiji su kvalitet rada polaznici posebno istakli su Jovan Ničić, Nevenka Popović Šević i Aleksandar Đorđević.
- Opredelila sam se za BusinessAcademy zbog dodatne edukacije i prhvatljivog načina predavanja i polaganja ispita. Najviše mi se sviđa olakšan način učenja i mogućnost pripreme i polaganja ispita po ličnom izboru. Zadovoljna sam načinom na koji su organizovani predavanja i sadržaji lekcija, kao i mogućnošću da se ispiti pripreme uz vežbanje na platformi. Možda bi samo trebalo da se ispiti rasporede na malo duži period - bilo bi lakše da se obaveze završe na vreme. Posebno bih izdvojila profesore Jovana Ničića, Nevenku Popović Šević i Aleksandra Đorđevića - objašnjava naša studentkinja.

Posebno su zadovoljni komunikacijom sa zaposlenima na BusinessAcademy u Sarajevu, jer im je, kako kažu, mnogo jednostavnije, brže i lakše da se za sve nedoumice obrate direktno timu BusinessAcademy u istom gradu.
- Akademiji bih dao čistu peticu zato što sam zadovoljan radom i načinom predavanja svih profesora. Vrlo detaljno i strpljivo objašnjavaju svaku oblast. Prezadovoljan sam svim vašim uslugama, a naročito radom vaše zaposlene u BusinessAcademy u Sarajevu, Anide Nezirović - napominje Nedim Mujezinović, dok njegova koleginica Mirzeta Bojičić dodaje:
- Posebno bih izdvojila rad osoblja u Sarajevu zbog nesebične pomoći pri učenju i podrške pri savladavanju kompletnog koncepta, kao i rad BusinessAcademy.

Studenti su iskoristili slobodno vreme nakon sastanka kako bi se bolje međuspobno upoznali, družili i dodatno razmenili mišljenja i sugestije u vezi sa usavršavanjem koje stiču na BusinessAcademy.

Ukoliko i vi želite da steknete lepo iskustvo studiranjem na BusinessAcademy Međunarodno poslovanje, Menadžment ljudskih resursaMenadžment projekata, Finansijski menažment su samo neki od programa koje možete pohađati na našoj akademiji. 

  • 18.04.2013 11:10

Komentar