Bloomberg Aptitude testiranje omogućeno polaznicima BusinessAcademy

BAT – Bloomberg Aptitude Test

Polaznici BusinessAcademy će od ove godine biti u mogućnosti da polažu čuveni BAT – Bloomberg Aptitude Test.

Ovaj jedinstveni online test, koji organizuje Bloomberg institut, namenjen je svim osobama koje žele da otkriju svoje predispozicije i dobiju dokaz o realnoj proceni svojih sklonosti ka obavljanju poslova iz oblasti finansija i ekonomije, bez obzira na stepen obrazovanja i prethodno profesionalno iskustvo.

BAT je globalni standardizovani online test koji je razvio Bloomberg institut u saradnji sa najuspešnijim svetskim kompanijama, univerzitetima i najvećim profesionalcima širom poslovnog sveta.

Na radaru najuspešnijih poslodavaca

BusinessAcademy je omogućila svakom svom polazniku da, nakon testiranja, objavi svoj rezultat u okviru projekta Bloomberg Talent Search, jednom od najvećih kanala za regrutovanje zaposlenih, koji koristi čak 20.000 najuspešnijih poslodavaca širom sveta. 

Kandidati sada imaju priliku da se rangiraju na ovoj prestižnoj listi i otkriju gde je njihovo mesto u odnosu na kolege i ostale stručnjake u oblasti finansija širom sveta. Pruža im se šansa da se nađu na radaru svetske finansijske elite i da upravo njih izabere neka od najpoznatijih i najuglednijih finansijskih kompanija. 

Zahvaljujući tome, polaznici imaju mogućnost da brže napreduju u karijeri i dobiju kvalitetniji i bolje plaćen posao kakav su oduvek priželjkivali.

Imate li ono što je potrebno za uspeh?

Kada je reč o testiranju, prethodna priprema nije potrebna. Kandidati za BAT testiranje trebalo bi da budu upoznati sa aktuelnim dešavanjima u poslovanju, finansijama i ekonomiji u svetu. Važno je istaći da se ne ocenjuje njihovo znanje, već se testom procenjuju njihovi talenti i sposobnosti da budu uspešni na ovim poljima. 

Polaganjem ovog jedinstvenog, BAT – Bloomberg Aptitude Testa, kandidatima se pruža mogućnost da pronađu svoju budućnost, budu uspešni u poslovnom svetu, na najbolji način izgrade svoju karijeru i uživaju u njoj.

  • 17.06.2014 16:54

Komentar