Steknite sertifikat finansijsko-tehničkih analitičara - Certified Financial Technician - CFTe na BusinessAcademy

CFTe sertifikati na BusinessAcademy

BusinessAcademy je u saradnji sa Društvom za tržišne studije iz Bosne i Hercegovine, postala prva obrazovna ustanova u Srbiji koja omogućava sertifikaciju finansijsko-tehničkih analitičara - Certified Financial Technician - CFTe.

Ukoliko želite da izgradite karijeru analitičara u kompanijama koja se bave investicijama, finansijskim posredovanjem ili želite da steknete znanja iz analize trendova hartija od vrednosti, metodologije trgovanja finansijskim instrumentima  kao i iz psihologije individualnih investitora, izaberite profesionalno usavršavanje po CFTe programu.

Certified Financial Technician je prestižni sertifikat iz oblasti tehničke analize berzi i finansijskih tržišta koji izdaje The International Federation of Technical Analysts - IFTA, institucija sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, sa tradicijom dužom od 25 godina u poslovima međunarodne edukacije i sertifikacije tehničkih analitičara. CFTe sertifikat potvrđuje  da posedujete temeljno znanje i kompetencije koje Vam je neophodno za razumevanje tržišnih kretanja na finansijskom tržištu kao i da ste u stanju da primenite napredne koncepte i analitičke alate kao osnov za donošenje investicionih odluka. 

Više o CFTe sertifikacionom programu možete saznati na adresi: http://www.ifta.org/

Školovanje prema CFTe programu se realizuje na BusinessAcademy u okviru odseka za Finansijski menadžment.

  • 27.05.2010 10:38

Komentar