BusinessAcademy LINK group – jedini Exam Preparation Partner za IQN qualifications u Srbiji

Sertifikati BIMS-a u BusinessAcademy

Visok kvalitet školovanja i uspešna karijera po završetku istog na BusinessAcademy garantovani su, između ostalog, brojnim članstvima i partnerstvima sa međunarodno priznatim organizacijama i institucijama, čije diplome i sertifikati, priznati na svetskom nivou, pružaju velike mogućnosti napredovanja i uspeha svim polaznicima.

Broj ovih partnerstava raste iz dana u dan. Sada, BusinessAcademy svojim polaznicima pruža mogućnost da steknu kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti menadžmenta – International Qualifications Network (IQN). Sertifikati IQN-a zvanično su priznati i izuzetno cenjeni u više od 160 zemalja sveta, a kompanija LINK group je jedini Exam Preparation Partner u Srbiji za IQN qualifications. Na taj način, polaznicima BusinessAcademy omogućeno je da dobiju internacionalnu sertifikaciju, relevantnu za sektor menadžmenta i ostvare izuzetne uspehe i postignuća. 

BusinessAcademy vam pruža da steknete znanje i mogućnosti da polažete za sledeće sertifikate ovog prestižnog britanskog instituta u oblasti biznisa i finansija:

Polaganje ispita za IQN sertifikaciju izvodi se u prostorijama BusinessAcademy tokom cele godine, dok komisija ovog prestižnog britanskog instituta pregleda i ocenjuje radove polaznika. Nakon toga, institut na adresu BusinessAcademy šalje polaznicima svetski priznate sertifikate, omogućivši im da se sigurnim koracima upute u svet marketinga, finasija, računovodstva, upravljanja ljudskim resursima ili projektnog menadžmenta.

  • 04.04.2013 09:55

Komentar