Zoe & Konstrakta BusinessingAround II

 

Zoe & Konstrakta

 

Ja sam kampanjac. To sam ja. Tokom studija, borila sam se sa sobom i svojom voljom da krenem sa učenjem na vreme – svaki dan po malo, kako se ne bih onesvešćivala 3 dana pred ispit; ali, svaki put napravim istu grešku, po ko zna koji put.

Kampanjac zauvek

 

Zoe KidaBilo je nečega u tome da se posle tako nenormalnog napora, nespavanja i celonoćnog bdenja nad knjigom odjednom „ratosiljam” makar jedne „bede”, položivši ispit. Ali, zaista nije moralo da bude tako agresivno po moj mentalni sistem i moje okruženje. Verovala ili ne, draga moja savesti, ja se opet dovedoh u ovo stanje, jer sam „doterala cara do duvara” i nisam završila svoje kurseve koji, gotovo svi, ističu za 7 dana.

Sedim sa ohlađenom nes kafom u dnevnoj sobi i imam roditeljski razgovor sama sa sobom. Ispred mene jeste uključen moj kurs iz Osnova marketinga, koji jeste da je gotovo iščitan, ali tu je jooooššš 14, aaaaa/znak uzvika… Ali, samo da sam ujutru umesto serija uz prvu jutarnju kafu čitala sat vremena ovo divno štivo/znak uzvika...

Meni je super zanimljivo, ali sada ne mogu da uživam kao moja drugarica Konstrakta, koja je štreberka i koja sada na miru, sa osmehom na licu, piše svoje asajnmente i kojoj će uskoro fotografija bitu u holu BusinessAcademy. Da sam sama sebi roditelj, ukinula bih si džeparac, gledanje serija i izlazak preko nedelje. Kako iz ove kožeeeee, Božeeee?

 

Vidimo se u "Festu"!


Ali, dragi moji, udavila sam i sebe i vas svojim studentskim brigama i nebrigama, a nisam vam ni čestitala Novu godinu, Božić i poželela da budete srećniji i pametniji u godini koja je pred nama!!!

Evo, svečano obećavam i sebi i vama i Deda mrazu i Božić Bati da ću koristiti svaki sekund 2014. godine za pametne, promišljene i mudre poteze i da ću biti bogatija za mnoga dragocena znanja! Nadam se da ćemo naše fanove obradovati novim albumom ove godine i ovom prilikom ih sve pozivam da nam se pridruže 18. januara na našem tradicionalnom januarskom koncertu u klubu „Fest” u Zemunu!

Vaša Zoe Kida

P.S. Pogledajte delić atmosfere sa naše svirke za doček Nove godine u novosadskom klubu "Studio M":

 

Zoe Kida svirka

 
Ukoliko i vi želite da se ponovo vratite u školske klupe na BusinessAcademy možete upisati neki od programa kao što su Menadžment ljudskih resursa, Marketing i marketing menadžment, Poslovna administracija, Odnosi s javnošću.

  • 14.01.2014 08:59

Komentar