Upoznajte stručni tim BusinessAcademy koji će raditi na vašem usavršavanju i razvoju karijereZa osobe koje žele visoku zaradu i napredne menadžerske vještine

JASMIN KUKULJAC je ekspert za širenje tržišta i razvoja poslovanja. Uspješno obučava i motivira uposlene na funkcijama top menadžmenta iz 21 zemlje da značajno doprinose kompaniji i njenom razvoju. Radio je na direktorskim pozicijama u Orbico d.o.o., Vienna Osiguranje i Nestle Adriatic, nakon čega je osnovao kompaniju Tradeup d.o.o.

Cambridge business program

NAZIF HASANBEGOVIĆ je magistar komunikacijskih nauka i certificirani trener, sa više od 15 godina profesionalnog iskustva. U svojoj bogatoj karijeri radio je na razvoju ljudskih resursa i kreiranju planova komunikacije za vladin i nevladin sektor. Angažiran je na poslovima kreiranja i razvoja odnosa s javnošću i odnosa s medijima. Vlasnik je kompanije Platform CMC.

Menadžment ljudskih resursa

Kako da privučete i zadržite maksimalan broj kupaca

VEDRAN PERŠIĆ se već 20 godina uspješno bavi odnosima s javnošću i marketingom. Dugogodišnji je predavač i stručnjak iz korporativnih komunikacija. Na poziciji direktora sektora Marketing i komunikacije u Sberbank BH radi od 2013. godine. Radio je na rukovodećim pozicijama u ASA Prevent grupaciji, Međunarodnoj komisiji za nestale osobe, OHR-u, te UN misiji u Bosni i Hercegovini.

Odnosi sa javnošću

ISMIR OMERAGIĆ je osnivač i suvlasnik kompanije Valicon BiH, koja se bavi marketinškim savjetovanjem, istraživanjem i analitikom. Njegovo bogato iskustvo, s korijenima u marketinškoj analizi i savjetovanju, temelji se na razumijevanju različitih industrija. Specijalizirao se za Lego® Serius Play® metodologiju i postao 2018. certificirani LSP facilitator. Predavao je na brojnim regionalnim i međunarodnim konferencijama.

Marketing menadžment

U poslu se ništa ne dešava dok se ne desi prodaja

MLADEN KOMARICA je profesionalac u oblasti prodaje posljednje 23 godine. Obavljao je funkciju regionalnog menadžera u Wiener osiguranju, a trenutno je predsjednik konsultantskog udruženja BE STAR i direktor prodaje Sarajevo osiguranja. Radio je i u državnim institucijama: u Ministarstvu vanjskih poslova, Predsjedništvu i Kancelariji visokog predstavnika. Održao je više stotina seminara i treninga iz oblasti psihologije prodaje.

Prodaja i menadžment prodaje

MARINA BAKIĆ je psiholog i certificirani NLP Practitioner Međunarodne asocijacije NLP instituta IN-NLP – Berlin. Posjeduje 17 godina radnog iskustva kao savjetnik, u medijima i odnosima s javnošću. Certificirani je trener komunikacijskih vještina sa brojnim uspješno ostvarenim obukama iz oblasti PR-a, javnih nastupa, strateške komunikacije i moći uvjeravanja publike, uz primjenu savremenih tehnika NLP-a.

Poslovna administracija

Šta svaki menadžer projekata mora da zna o finansijama i menadžmentu?

AMAR HRVAT je završio Ekonomski fakultet u Sarajevu, potom i master program Menadžment i organizacija. Posjeduje preko 10 godina radnog iskustva u finansijama i administraciji, a trenutno radi kao direktor finansija i administracije u kompaniji GIZ GmbH, gdje se bavi i vođenjem i razvojem regionalnih projekata. Posjeduje dugogodišnje iskustvo i certifikaciju iz oblasti razvoja startapa, kao i e-learning sistema, uz ISO 9001 certifikat upravljanja kvalitetom, a kao svoj hobi navodi sve što je u vezi sa brojevima.

Finansijski menadžment

EROL MUJANOVIĆ, iskusni lider i stručnjak za ekonomski razvoj sa višedecenijskom uspješnom karijerom eksperta pri najprestižnijim diplomatskim misijama u BiH kao što su Svjetska banka, UNDP i različite ambasade. Posjeduje 15 godina konsultantskog i trenerskog iskustva. Diplomirao je i magistrirao u Francuskoj iz oblasti biznisa i upravljanja organizacijama. Uspješno se razvijao i kao preduzetnik, završio je i doktorski studij iz oblasti socijalnog preduzetništva. Erol trči maratone i pokretač je Sarajevskog polumaratona i Škole trčanja Klix.

Menadžment projekata

Steknite priznati certifikat koji će vas izdvojiti od konkurencije


Cambridge, Chartered Management Institute, International Qualifications Network, Chartered Institute of Marketing i London Chamber of Commerce and Industry certifikati samo su neki od brojnih koje možete dobiti besplatno nakon školovanja na BusinessAcademy, a oni će biti siguran dokaz vaše stručnosti i velika prednost pri zapošljavanju i napredovanju.

img
img
img
img
img
img
img


Naš cilj je da vas opremimo znanjima i vještinama koji će vam pomoći da postignete vrhunske rezultate. Da vaš rad bude cijenjen i priznat, na poslu koji volite, i da pritom odlično zarađujete. Da vaš talenat pretvorimo u profitabilnu sposobnost. Da znate da ćete nakon što završite BusinessAcademy naći vrhunski posao u struci, i to u najkraćem roku.

Zajedno ćemo postaviti temelje vašeg uspjeha.

NASTAVA U UČIONICAMA

BusinessAcademy program možete pratiti u najmodernije opremljenim salama za nastavu. Učionice su dizajnirane po standardu Cambridge univerziteta, sa ciljem da omoguće atmosferu za lakše učenje. Ukoliko zbog obaveza niste u mogućnosti da prisustvujete nekom od predavanja, obezbijeđeno vam je Live stream praćenje nastave.

ONLINE NASTAVA

Sve profitabilne vještine i certifikate obezbijeđene na BusinessAcademy možete steći učenjem na daljinu, preko interneta. Iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. Ako vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu ili želite veću slobodu u učenju, ovaj vid školovanja je za vas. Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svjetskih univerziteta.

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučiš, na kraju školovanja steći ćeš isti kvalitet znanja koji će ti omogućiti da brzo pronađeš odgovarajući posao.


Šta još dobijate: Besplatna podrška za napredovanje u karijeriPRAKSA ISPRED TEORIJE

Osim teorijskih znanja o strategijama, metodama i tehnikama koje se primjenjuju u biznisu, na BusinessAcademy, prije svega, stičete praktične vještine koje su vam neophodne da se zaposlite, dobro zarađujete i pokrenete biznis.

RAZVOJ BIZNIS PLANA

Radićete na razvoju svog biznis plana sa kojim možete da započnete sopstveni posao i aplicirate za različita sredstva kojima ćete potpomoći realizaciju svoje ideje, ali i da kreirate biznis planove za druge preduzetnike i kompanije.

RAD U LINKHUB-u

U multifunkcionalnom prostoru LINKhuba dobićete mogućnost da učestvujete u praksama i radionicama koje organizujemo. Radićete za domaće i strane klijente među inovativnim i preduzetnim pojedincima poput vas.

PAKET TRANSVERZALNIH VJEŠTINA

Proći ćete i kroz Personal Development Program (PDP), u okviru koga ćete raditi na razvoju dodatnih vještina potrebnih za uspjeh u svakom poslu: motivacija, samopouzdanje, fokus, timski rad, selekcija prioriteta i dr.

RESURSI ZA USPJEŠNU KARIJERU

U okviru BusinessAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD). Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savjetovanja, kao i asistenciju u obezbjeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

KURSEVI ENGLESKOG I NjEMAČKOG

Kako bismo vam omogućili da dobijete priliku da radite na svjetskim tržištima, na BusinessAcademy obezbijedili smo vam priliku da u sklopu redovnog školovanja fakultativno pohađate kurseve engleskog i njemačkog jezika.

USPJESI NAŠIH POLAZNIKA

Prijavite se za najmodernije poslovno obrazovanje u regionu.


Broj slobodnih mjesta je strogo ograničen.
Ako ste zainteresovani, požurite. Imamo kvote za svaki upisni rok, tako da trenutnu uštedu neće moći da iskoriste svi. Ovo važi kako za polaznike koji se odluče na tradicionalno školovanje, tako i za polaznike koji odaberu školovanje na daljinu, korišćenjem Distance Learning platforme, preko interneta.

 BusinessAcademy Cijena za prijave do 31.5.2022.**    
Smjer Cijena* 12 rata 17 rata Puna cijena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1632 143 111 2500 Popunjeno 70% mjesta!
Strategijski i operativni menadžment 1263 111 86 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1393 122 95 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1433 126 98 2200 Najtraženiji smjer ovog mjeseca.
Marketing i marketing menadžment 1322 116 90 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1263 111 86 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 932 82 63 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1393 122 95 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1292 113 88 2000 Popunjeno 65% mjesta!
Odnosi s javnošću 1393 122 95 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1433 126 98 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1562 137 106 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1263 111 86 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cijena je dodatno umanjena. Sve cijene su navedene u eurima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 033/788-526.
**Promotivne cijene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 eura.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vrijedan 475 eura, bez naplate.Za nezaposlene:
platite kada se zaposlite


Ako trenutno niste zaposleni, obezbjeđujemo vam finansiranje 20% cijene školovanja.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +387 (0)33/788-526 ili putem mejla office@biznis-akademija.com.


OSIGURAJTE SVOJE MJESTO NA VRIJEME

Prijavite se po sniženim cijenama, do 31.5.