UPIS U GENERACIJU 2024/25. JE POČEO!

Sertifikati International Qualifications Network (IQN)

IQN SertifikatKompanija LINK group, osnivač BusinessAcademy, prvi je i jedini Exam Preparation Partner za IQN qualifications u Srbiji.

Kvalifikacije, znanja i veštine koje pruža International Qualifications Network IQN namenjene su menadžerima – kako sadašnjim, tako i budućim – posvećenim tome da integrišu svoju profesiju sa obrazovanjem. 

International Qualification Network

International Qualifications Network jedna je od najbrže rastućih globalnih organizacija, koja obezbeđuje internacionalnu sertifikaciju relevantnu za sektor biznisa i finansija. Misija ovog instituta iz Velike Britanije je u tome da omogući svetski priznate i cenjene kvalifikacije poslovnim muškarcima i ženama koji žele da ostvare izuzetne uspehe i postignuća.

Znanja koje pruža IQN idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog menadžmenta, dajući poslovnim ljudima resurse za pokretanje promena u globalnom biznis okruženju. Reč je o naprednim veštinama u oblastima marketinga, finasija, računovodstva, upravljanja ljudskim resursima i projektnog menadžmenta koje su potpuno usaglašene sa zahtevima na savremenom tržištu rada.

IQN sertifikati

Sertifikati IQN-a priznati su više od 160 zemalja sveta, a školovanjem na BusinessAcademy stičete znanja i mogućnost da polažete za sledeće sertifikate ovog prestižnog britanskog instituta:

Polaganje ispita za IQN sertifikaciju izvodi se u prostorijama BusinessAcademy tokom cele godine, dok komisija ovog britanskog instituta pregleda i ocenjuje radove polaznika. Nakon toga, institut iz Engleske na adresu BusinessAcademy šalje polaznicima svetski priznate sertifikate. Polaganje ispita za Diploma in Business English sertifikat se vrši u Pearson Vue testing centrima.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.