Obavezno prisustvo na predavanjima.

Strogo teorijski pristup nastavnom procesu.

Nastavno osoblje sa pedagoškim iskustvom.

Studijski programi koji ne odgovaraju potrebama savremenog tržišta.

Kolektivistički jednosmeran pristup: predavač → grupa.

Usvajanje opštih znanja koja vam neće nužno biti potrebna u razvoju karijere.

U ponudi je ograničen izbor predmeta koje možete pohađati.

Skromna tehnička opremljenost učionica i kabineta za nastavu.

Nedostatak saradnje sa realnim sektorima i poslodavcima.

Diploma koju je potrebno nostrifikovati u inostranstvu.

Školovanje koje traje minimalno tri do četiri godine.

Mogućnost praćenja nastave online.

Teorija je uvek potkrijepljena praksom.

Nastavno osoblje sa pedagoškim i poslovnim iskustvom.

Savremen nastavni program koji pruža odmah primenjiva znanja.

Mentorski dvosmerni pristup: predavač ↔ polaznik.

Usvajanje usko stručnih znanja koja su usmerena ka poslovnom napretku.

192 kursa na 13 odseka, koji pokrivaju celokupnu materiju biznisa.

Tehnička opremljenost po uzoru na pet najcenjenijih svetskih univerziteta.

Podrška pri zapošljavanju i spajanje sa najpoznatijim poslodavcima u zemlji i regionu.

Priznati sertifikati vrednovani u celom svetu.

Jednogodišnje školovanje koje vodi do bržeg zaposlenja.

Besplatno dalje usavršavanje za sve smerove shodno interesovanju polaznika i novim poslovnim prilikama.

EDUKACIJA KAKVU NE PRUŽA NIJEDNA DRUGA USTANOVA:
Šta još dobijate na BusinessAcademy?

Ono što BusinessAcademy dodatno izdvaja od svih ostalih edukativnih ustanova jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu poslovnu karijeru.

imgZa karijeru bez granica Pored poslovnih znanja i veština za visoko plaćene poslove, na BusinessAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika. Znanje stranih jezika pružiće vam šansu da budete u toku sa stručnom literaturom, poslovnim časopisima i drugim materijalima koji mogu unaprediti vaša znanja i veštine.
imgResursi za profitabilnu karijeru U okviru BusinessAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD), koji vam pomaže da donosite najbolje i najprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.
imgRadno iskustvo odmah po završetku školovanja Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivača BusinessAcademy.
imgŠansa za zaposlenje na LINK2job sajmu LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa BusinessAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue.
imgVeštine koje garantuju uspeh Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti atraktivnih za buduće poslodavce ili poslovne partnere.
imgRazvoj biznis plana Radićete na razvoju svog biznis plana sa kojim možete da započnete sopstveni posao i aplicirate za različita sredstva kojima ćete potpomoći realizaciju svoje ideje, ali i da kreirate biznis planove za druge preduzetnike i kompanije.
imgBONUS paket 6-mesečne obuke za web dizajn Školovanjem na BusinessAcademy dobijate dodatni paket 6-mesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Na ovaj način ćete, pored najkvalitetnijih znanja iz oblasti biznisa, biti u prilici da steknete nova i proširite postojeća znanja iz oblasti informacionih tehnologija i web dizajna. Korišćenjem kreativnih mogućnosti savremenih tehnologija unapredićete svoju karijeru, bez obzira na to kojom se profesijom bavite.
imgČetvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.
imgZnanje na dodir i svuda sa vama Pomoću besplatne BusinessAcademy iOS i Android aplikacije možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.
imgPomoć u učenju, kad god vam zatreba Školovanje nije uvek jednostavno, a usvajanje najnaprednijih poslovnih veština zahteva pravilan pristup učenju i veoma dobru organizaciju vremena. Ukoliko tokom usavršavanja na BusinessAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća pri savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju. Savetnik radi sa svim polaznicima koji imaju probleme tokom školovanja, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja.
imgDa vam školovanje bude zanimljivije Polaznici BusinessAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.

U UČIONICI ILI ONLINE:
ZA SAMO GODINU DANA DO NAJVAŽNIJIH POSLOVNIH VEŠTINA

NASTAVA U UČIONICAMA

BusinessAcademy program možete pratiti u najmodernije opremljenim salama za nastavu. Učionice su dizajnirane po standardu Cambridge univerziteta, sa ciljem da omoguće atmosferu za lakše učenje. Ukoliko zbog obaveza niste u mogućnosti da prisustvujete nekom od predavanja, obezbeđeno vam je Live stream praćenje nastave.

ONLINE NASTAVA

Sve profitabilne veštine i sertifikate obezbeđene na BusinessAcademy možete steći učenjem na daljinu, preko interneta. Iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. Ako vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu ili želite veću slobodu u učenju, ovaj vid školovanja je za vas. Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta.

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučite, na kraju školovanja steći ćete isti kvalitet znanja koji će vam omogućiti da brzo pronađete odgovarajući posao.

USPESI NAŠIH POLAZNIKA

VAŠA UZBUDLJIVA KARIJERA POČINJE OVDE

Broj slobodnih mesta je strogo ograničen.
Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 31. avgusta

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.8.2022.**    
Smer Cena* 12 rata 14 rata Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1732 152 135 2500 Popunjeno 85% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1362 120 107 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1492 131 117 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1613 134 120 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Marketing i marketing menadžment 1422 125 111 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1362 120 107 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1032 91 81 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1492 131 117 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1392 122 109 2000 Popunjeno 80% mesta!
Odnosi s javnošću 1492 131 117 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1532 134 120 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1662 146 130 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1362 120 107 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Ako se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210Za nezaposlene:
Platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbeđujemo vam finansiranje 20% cene školovanja.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381 (0)11 4011 210 ili putem mejla office@biznis-akademija.com.


Osigurajte svoje mesto na vreme