Pandemija virusa COVID-19 radikalno je promenila tržište rada. Mnogi su izgubili poslove, a još više je onih koji su morali da prihvate smanjenje ili zamrzavanje zarade. Razlika između dobrih i loših poslova dodatno je povećana, a poslodavci biraju samo najkvalitetnije ljude.

Zato je sada pravo vreme da napravite plan za usavršavanje koji će vam doneti znanja i veštine za poslove koji su uprkos krizi i dalje među najtraženijim i najplaćenijim. Pratite korake iz nastavka ili se prijavite odmah:

IZABERI POSLOVNU OBLAST U KOJOJ ŽELIŠ DA NAPREDUJEŠ

Da biste došli u poziciju da ne čekate na posao ili da napredujete na postojećoj poziciji, za početak vam je neophodno kvalitetno obrazovanje iz oblasti koja najviše odgovara vašim interesovanjima.

U UČIONICI ILI ONLINE:
ODREDI NAČIN NA KOJI ĆEŠ UČITI

Nastava u učionicama

BusinessAcademy program možete pratiti u najmodernije opremljenim salama za nastavu. Učionice su dizajnirane po standardu Cambridge univerziteta, sa ciljem da omoguće atmosferu za lakše učenje. Ukoliko zbog obaveza niste u mogućnosti da prisustvujete nekom od predavanja, obezbeđeno vam je Live stream praćenje nastave.

Online nastava

Online nastavu možete pratiti iz bilo kog grada ili zemlje preko najsavremenije Distance Learning platforme. Obuka uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je da imate računar i internet.

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučite, na kraju školovanja posedovaćete isti kvalitet znanja koji će vam omogućiti da brzo pronađete odgovarajući posao.

ISTRAŽI SVE MOGUĆNOSTI ZA SVOJE NAPREDOVANJE

Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri

Ono što školovanje na BusinessAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru.

PRAKSA ISPRED TEORIJE

Osim teorijskih znanja o strategijama, metodama i tehnikama koje se primenjuju u biznisu, na BusinessAcademy, steći ćete i praktične veštine koje su vam neophodne da dobro zarađujete i pokrenete biznis.

RAZVOJ BIZNIS PLANA

Radićete na razvoju svog biznis plana sa kojim možete da započnete sopstveni posao i aplicirate za različita sredstva kojima ćete potpomoći realizaciju svoje ideje, ali i da kreirate biznis planove za druge preduzetnike i kompanije.

ŠKOLOVANJE + RADNO ISKUSTVO

Imate mogućnost da nakon školovanja učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINKgroup, osnivača BusinessAcademy.

PAKET TRANSVERZALNIH VEŠTINA

Proći ćete i kroz Personal Development Program (PDP), u okviru koga ćete raditi na razvoju dodatnih veština potrebnih za uspeh u svakom poslu: motivacija, samopouzdanje, fokus, timski rad, selekcija prioriteta i dr.

RESURSI ZA USPEŠNU KARIJERU

U okviru BusinessAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD). Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

KURSEVI ENGLESKOG I NEMAČKOG

Kako bismo vam omogućili da dobijete priliku da radite na svetskim tržištima, na BusinessAcademy obezbedili smo vam priliku da u sklopu redovnog školovanja fakultativno pohađate kurseve engleskog i nemačkog jezika.


STEKNI PRIZNATI SERTIFIKAT KOJI ĆE TE IZDVOJITI OD KONKURENCIJE

Cambridge, Chartered Management Institute, International Qualifications Network, Chartered Institute of Marketing i London Chamber of Commerce and Industry sertifikati su samo neki od brojnih koje možete dobiti besplatno nakon školovanja na BusinessAcademy, a oni će biti siguran dokaz vaše stručnosti i velika prednost pri zapošljavanju i napredovanju.

International Qualifications Network (IQN)

Kao jedini Registered Training Centre za IQN (dosadašnji BIMS UK) qualifications u Srbiji, BusinessAcademy vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i finansija, kao i sledeća zvanja: Diploma in Marketing (DipMkt) , Diploma in Economics (DipECO) , Diploma in Human Resource Management (DipHRM) , Certified Project Management Analyst (CPMA) , Certified Finance Specialist (CFS).

Chartered Institute of Marketing (CIM)

Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju marketing stručnjaka. Sticanje specijalističkih znanja i fleksibilna mogućnost sertifikacije čine program Chartered Institute of Marketing jedinstvenim na tržištu. Po završetku školovanja na BusinessAcademy, čiji je osnivač LINKgroup akreditovani CIM centar, možete steći svetski priznati i cenjeni CIM sertifikat: Foundation Certificate in Marketing.

London Chamber of Commerce and Industry (LCCI)

Polaznici BussinesAcademy u mogućnosti su da steknu sertifikate iz oblasti Business, administration and IT i iz oblasti Marketing and customer service koje dodeljuje London Chamber of Commerce and Industry (LCCI). Više od jednog veka LCCI važi za prestižni, međunarodno priznat ispitni odbor sa više od 5000 registrovanih LCCI centara u preko 100 zemalja širom sveta. Decembra 2002. godine, nakon spajanja sa GOAL-om, LCCI je postao deo EDI-ja, vodećeg globalnog provajdera stručnih kvalifikacija i onlajn testiranja.

International Project Management Association – IPMA

International Project Management Association – IPMA je vodeća svetska organizacija za profesionalnu sertifikaciju projektnih menadžera, koja sarađuje sa više od 70 nacionalnih organizacija širom sveta. Pedeset pet godina tradicije, više desetina hiljada sertifikovanih projektnih menadžera i poslovanje u više od 70 zemalja na svim kontinentima potvrđuju reputaciju IPMA u promovisanju i razvoju projektnog menadžmenta.

Naš cilj je da vas opremimo znanjima i veštinama koji će vam pomoći da postignete vrhunske rezultate. Da vaš rad bude cenjen i priznat, na poslu koji volite, i da za to budete odlično plaćeni. Da vaš talenat pretvorimo u profitabilnu sposobnost. Da budete sigurni da ćete nakon što završite BusinessAcademy naći vrhunski posao u struci, i to u najkraćem roku.

Zajedno ćemo postaviti temelje vašeg uspeha.

SAZNAJ KAKO KRIZU DA ISKORISTIŠ KAO SVOJU PRILIKU ZA USPEH

Tim stručnjaka sa BusinessAcademy, među kojima su predavači, eksperti i menadžeri sa realnim uspesima i ogromnim iskustvom u savremenom poslovanju, sastavio je i praktičan vodič „Kako do dobro plaćenog posla nakon pandemije”, sa konkretnim smernicama i uputstvima oko ključnih poteza koje treba da preduzmete da biste prevazišli trenutnu globalnu krizu i došli u poziciju da konkurišete za neke od najplaćenijih i najtraženijih poslova u svetu biznisa.

Svi koji se prijave dobiće ovaj veoma koristan priručnik potpuno besplatno.

REALIZACIJA TVOG PLANA POČINJE OVDE!
PRIJAVI SE DO 1. FEBRUARA I ISKORISTI DO 900€ POPUSTA

Od ostvarenja vaših ciljeva deli vas još samo jedan korak. Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 1. februara.

 BusinessAcademy Za prijave do 1.2.2021.**
Smer Cena* 21 rata Puna cena
Cambridge poslovni program 1599 90 2500
Strategijski i operativni menadžment 1229 69 1950
Menadžment ljudskih resursa 1359 76 2150
Preduzetništvo 1399 79 2200
Marketing i marketing menadžment 1289 72 2000
Prodaja i menadžment prodaje 1229 69 1950
Poslovna administracija 899 50 1450
Finansijski menadžment 1359 76 2150
Menadžment projekata 1259 71 2000
Odnosi s javnošću 1359 76 2150
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1399 79 2200
Međunarodno poslovanje 1529 86 2400
Menadžment prometa nepokretnosti 1229 69 1950

*Iznos školarine za prijavljene je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 evra.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381 (0)11 4011 210 ili putem mejla office@biznis-akademija.com.Osigurajte svoje mesto na vreme

Prijavite se po sniženim cenama, do 1.2.

Otvori pop-up