Da li ste spremni da konačno realizujete svoje novogodišnje odluke i preduzmete konkretne korake koji će vam omogućiti da 2023. bude vaša najuspešnija godina?

Sada je pravo vreme da napravite plan za usavršavanje koji će vam doneti znanja i veštine za poslove koji su među najtraženijim i najplaćenijim. Pratite korake iz nastavka ili se prijavite odmah:

PRONAĐI POSLOVNU OBLAST U KOJOJ ŽELIŠ DA NAPREDUJEŠ

Da biste došli u poziciju da ne čekate na posao ili da napredujete na postojećoj poziciji, za početak vam je neophodno kvalitetno obrazovanje iz oblasti koja najviše odgovara vašim interesovanjima.

U UČIONICI ILI ONLINE:
ODREDI NAČIN NA KOJI ĆEŠ UČITI

Nastava u učionicama

BusinessAcademy program možete pratiti u najmodernije opremljenim salama za nastavu. Učionice su dizajnirane po standardu Cambridge univerziteta, sa ciljem da omoguće atmosferu za lakše učenje. Ukoliko zbog obaveza niste u mogućnosti da prisustvujete nekom od predavanja, obezbeđeno vam je Live stream praćenje nastave.

Online nastava

Online nastavu možete pratiti iz bilo kog grada ili zemlje preko najsavremenije Distance Learning platforme. Obuka uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je da imate računar i internet.

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučite, na kraju školovanja posedovaćete isti kvalitet znanja koji će vam omogućiti da brzo pronađete odgovarajući posao.

IZABERI PRIZNATI SERTIFIKAT KOJI ĆE TE IZDVOJITI OD KONKURENCIJE

Cambridge, Chartered Management Institute, International Qualifications Network, Chartered Institute of Marketing i The Institute of Commercial Management sertifikati su samo neki od brojnih koje možete dobiti besplatno nakon školovanja na BusinessAcademy, a oni će biti siguran dokaz vaše stručnosti i velika prednost pri zapošljavanju i napredovanju.

International Qualifications Network (IQN)

Kao jedini Registered Training Centre za IQN qualifications u Srbiji, BusinessAcademy vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i finansija, kao i sledeća zvanja: Diploma in Marketing (DipMkt) , Diploma in Economics (DipECO) , Diploma in Human Resource Management (DipHRM) , Certified Project Management Analyst (CPMA) , Certified Finance Specialist (CFS).

Chartered Institute of Marketing (CIM)

Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju marketing stručnjaka. Sticanje specijalističkih znanja i fleksibilna mogućnost sertifikacije čine program Chartered Institute of Marketing jedinstvenim na tržištu. Po završetku školovanja na BusinessAcademy, čiji je osnivač LINKgroup akreditovani CIM centar, možete steći svetski priznati i cenjeni CIM sertifikat: Foundation Certificate in Marketing.

The Institute of Commercial Management (ICM)

The Institute of Commercial Management (ICM) sertifikacija, kao jedna od vodećih poslovnih sertifikacija, nudi potvrdu kompetencija u širokom spektru poslovnih znanja i veština. BusinessAcademy je, kao deo kompanije LINKgroup, od strane The Institute of Commercial Management dobila status „Approved ICM Teaching Centre”, čime je ovlašćena za obuku i testiranje radi sticanja ICM kvalifikacija.

International Project Management Association – IPMA

International Project Management Association – IPMA je vodeća svetska organizacija za profesionalnu sertifikaciju projektnih menadžera, koja sarađuje sa više od 70 nacionalnih organizacija širom sveta. Pedeset pet godina tradicije, više desetina hiljada sertifikovanih projektnih menadžera i poslovanje u više od 70 zemalja na svim kontinentima potvrđuju reputaciju IPMA u promovisanju i razvoju projektnog menadžmenta.

Naš cilj je da vas opremimo znanjima i veštinama koji će vam pomoći da postignete vrhunske rezultate. Da vaš rad bude cenjen i priznat, na poslu koji volite, i da za to budete odlično plaćeni. Da vaš talenat pretvorimo u profitabilnu sposobnost. Da budete sigurni da ćete nakon što završite BusinessAcademy naći vrhunski posao u struci, i to u najkraćem roku.

Zajedno ćemo postaviti temelje vašeg uspeha.


ISTRAŽI SVE MOGUĆNOSTI ZA SVOJE NAPREDOVANJE

Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri

Ono što školovanje na BusinessAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru.

PRAKSA ISPRED TEORIJE

Osim teorijskih znanja o strategijama, metodama i tehnikama koje se primenjuju u biznisu, na BusinessAcademy, steći ćete i praktične veštine koje su vam neophodne da dobro zarađujete i pokrenete biznis.

RAZVOJ BIZNIS PLANA

Radićete na razvoju svog biznis plana sa kojim možete da započnete sopstveni posao i aplicirate za različita sredstva kojima ćete potpomoći realizaciju svoje ideje, ali i da kreirate biznis planove za druge preduzetnike i kompanije.

ŠKOLOVANJE + RADNO ISKUSTVO

Imate mogućnost da nakon školovanja učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINKgroup, osnivača BusinessAcademy.

PAKET TRANSVERZALNIH VEŠTINA

Proći ćete i kroz Personal Development Program (PDP), u okviru koga ćete raditi na razvoju dodatnih veština potrebnih za uspeh u svakom poslu: motivacija, samopouzdanje, fokus, timski rad, selekcija prioriteta i dr.

RESURSI ZA USPEŠNU KARIJERU

U okviru BusinessAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD). Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

KURSEVI ENGLESKOG I NEMAČKOG

Kako bismo vam omogućili da dobijete priliku da radite na svetskim tržištima, na BusinessAcademy obezbedili smo vam priliku da u sklopu redovnog školovanja fakultativno pohađate kurseve engleskog i nemačkog jezika.

ČETVOROGODIŠNJE VEŠTINE ZA 12 MESECI ILI MANJE

Inovativni metod za efikasno učenje koji se primenjuje na BusinessAcademy omogućava vam da u roku od samo 12 meseci preuzmete stručne veštine za koje su ranije bile potrebne 2 do 4 godine.

BUSINESSACADEMY IOS I ANDROID APLIKACIJE

Pomoću ove aplikacije možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, preuzimate materijale za učenje, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.

ZA JOŠ ZANIMLJIVIJE ŠKOLOVANJE

Školovanjem na BusinessAcademy dobijate pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim!

REALIZACIJA TVOG PLANA POČINJE OVDE!
PRIJAVI SE DO 31. JANUARA I ISKORISTI DO 900€ POPUSTA

Od ostvarenja vaših ciljeva deli vas još samo jedan korak. Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 31. januara.

 BusinessAcademy Za prijave do 31.1.2023.**
Smer Cena* 20 rata Puna cena
Cambridge poslovni program 1649 94 2500
Strategijski i operativni menadžment 1299 73 1950
Menadžment ljudskih resursa 1399 80 2150
Preduzetništvo 1449 83 2200
Marketing i marketing menadžment 1349 76 2000
Prodaja i menadžment prodaje 1299 73 1950
Poslovna administracija 1099 60 1450
Finansijski menadžment 1399 80 2150
Menadžment projekata 1299 74 2000
Odnosi s javnošću 1399 80 2150
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1449 83 2200
Međunarodno poslovanje 1599 90 2400
Menadžment prometa nepokretnosti 1299 73 1950

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Ako se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381 (0)11 4011 210 ili putem mejla office@biznis-akademija.com.Osigurajte svoje mesto na vreme

Prijavite se po sniženim cenama, do 31.1.

Otvori pop-up