OVAJ 1. MAJ JE PRILIKA
DA PROMENIŠ SVOJ ŽIVOT!

Upiši BusinessAcademy tokom velike prvomajske akcije i ostvari do 900 evra popusta na
školovanje za odlično plaćene poslove.POSTANI DEO NOVE RADNIČKE KLASE I STEKNI ZNANJA ZA NAJPLAĆENIJE POSLOVE!

Praznik rada većina radnika dočekuje tako što se bori da uopšte dođe do bilo kakvog radnog mesta, da na poslu ima platu koja će im omogućiti pristojan život i da radi u normalnim uslovima.

Ipak, postoji i radnička klasa koja ne mora da vodi borbu za svoja prava, čak ni u ovom trenutku kada nastupa velika kriza koja odnosi brojna radna mesta. Oni koji su shvatili da je budućnost u najznačajnijim poslovnim oblastima ne samo da ne moraju da brinu za posao već mogu da biraju gde će i za koju platu raditi.

Zato neka ovaj 1. maj ne protekne samo u znaku jela, pića i odmora. Iskoristi ga da postaneš deo radničke klase i da promeniš svoj život i karijeru!

IZABERI POSLOVNU OBLAST KOJA TE NAJVIŠE INTERESUJE

Pred tobom se nalazi 13 odseka koji pokrivaju najtraženije oblasti biznisa. Bilo koju oblast da odabereš, pruža ti se jednako dobra mogućnost da za samo 12 meseci školovanja ostvariš uspešnu karijeru.

CAMBRIDGE POSLOVNI PROGRAM

Zvaničan jednogodišnji program po ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge Univerziteta, na kome ćete steći naplative poslovne veštine i cenjeni sertifikat.

PREDUZETNIŠTVO

Ako mate ideju za sopstveni biznis i tražite pristup znanjima koja će Vam pomoći da je uspešno ostvarite, onda je ovo program za Vas.

POSLOVNA ADMINISTRACIJA

Steknite napredne veštine organizovanja i stvaranja veza sa klijentima. Na ovom programu ćete se kompletno osposbiti za poslove administracije.

MENADŽMENT

Za osobe koje žele da organizuju timove, vode poslovne procese i organizuju projekte.

MARKETING I PRODAJA

Specijalistički BA programi za stvaranje kompletnih menadžera marketinga i prodaje.

FINANSIJE

Ovladajte znanjima potrebnim za vođenje novčanih tokova preduzeća i ostvarivanje visokog profita.

NASTAVA U UČIONICAMA

BusinessAcademy program možeš pratiti u najmodernije opremljenim salama za nastavu. Učionice su dizajnirane po standardu Cambridge univerziteta, sa ciljem da omoguće atmosferu za lakše učenje. Ukoliko zbog obaveza nisi u mogućnosti da prisustvuješ nekom od predavanja, obezbeđeno ti je Live stream praćenje nastave.

ONLINE NASTAVA

Sve profitabilne veštine i sertifikate obezbeđene na BusinessAcademy možeš steći učenjem na daljinu, preko interneta. Iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. Ako ti nije praktično da fizički dolaziš na nastavu ili želiš veću slobodu u učenju, ovaj vid školovanja je za tebe. Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta.

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučiš, na kraju školovanja steći ćeš isti kvalitet znanja koji će ti omogućiti da brzo pronađeš odgovarajući posao.

EDUKACIJA KAKVU NE PRUŽA NIJEDNA DRUGA USTANOVA:
ŠTA JOŠ DOBIJAŠ NA BUSINESSACADEMY?

Ono što BusinessAcademy dodatno izdvaja od svih ostalih edukativnih ustanova jesu brojni edukativni servisi koji će ti pomoći da ostvariš uspešnu poslovnu karijeru.

img Za karijeru bez granica Pored poslovnih znanja i veština za visoko plaćene poslove, na BusinessAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika. Znanje stranih jezika pružiće vam šansu da budete u toku sa stručnom literaturom, poslovnim časopisima i drugim materijalima koji mogu unaprediti vaša znanja i veštine.
imgRadno iskustvo odmah po završetku školovanja Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivača BusinessAcademy.
imgResursi za profitabilnu karijeru U okviru BusinessAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD), koji vam pomaže da donosite najbolje i najprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.
imgŠansa za zaposlenje na LINK2job sajmu LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa BusinessAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue.
imgVeštine koje garantuju uspeh Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti atraktivnih za buduće poslodavce ili poslovne partnere.
imgČetvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.
imgZnanje na dodir i svuda sa vama Pomoću besplatne BusinessAcademy iOS i Android aplikacije možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.
imgPomoć u učenju, kad god vam zatreba Školovanje nije uvek jednostavno, a usvajanje najnaprednijih poslovnih veština zahteva pravilan pristup učenju i veoma dobru organizaciju vremena. Ukoliko tokom usavršavanja na BusinessAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća pri savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju. Savetnik radi sa svim polaznicima koji imaju probleme tokom školovanja, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja.
imgDa vam školovanje bude zanimljivije Polaznici BusinessAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.

STEKNI PRIZNATI SERTIFIKAT KOJI ĆE TE IZDVOJITI OD KONKURENCIJE

Cambridge, Chartered Management Institute, International Qualifications Network, Chartered Institute of Marketing i London Chamber of Commerce and Industry sertifikati su samo neki od brojnih koje možeš dobiti besplatno nakon školovanja na BusinessAcademy, a oni će biti siguran dokaz tvoje stručnosti i velika prednost pri zapošljavanju i napredovanju.


imgCambridge Assessment International Education (CIE) Sticanjem kvalifikacije stručnih jednogodišnjih Cambridge poslovnih studija nasleđujete autoritet i ugled jednog od najstarijih univerziteta na svetu. Sposobnost naplate Vaših novih veština, takođe.
imgHR Certification Institute (HRCI) Profesionalnu sertifikaciju menadžera ljudskih resursa obezbeđujemo preko najvišeg nivoa partnerstva sa vodećim svetskim institutom za HR sertifikaciju, HRCI iz Sjedinjenih Američkih Država.
imgChartered Management Institute (CMI) Chartered Management Institute iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju menadžera koja je, tokom svog dugogodišnjeg rada i nekoliko hiljada sertifikovanih profesionalaca, aktivno učestovala u promociji i razvoju teorije i prakse menadžmenta i liderstva i uspostavila visoke standarde u edukaciji iz ovih naučnih oblasti.
imgChartered Institute of Marketing (CIM) Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju marketing stručnjaka. Sticanje specijalističkih znanja i fleksibilna mogućnost sertifikacije čine program Chartered Institute of Marketing jedinstvenim na tržištu. Po završetku školovanja na BusinessAcademy, čiji je osnivač LINK group akreditovani CIM centar, možete steći svetski priznati i cenjeni CIM sertifikat: Foundation Certificate in Marketing.
imgInternational Qualifications Network (IQN) Kao jedini Registered Training Centre za IQN (dosadašnji BIMS UK) qualifications u Srbiji, BusinessAcademy vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i finansija, kao i sledeća zvanja: Diploma in Marketing (DipMkt) , Diploma in Economics (DipECO) , Diploma in Human Resource Management (DipHRM) , Certified Project Management Analyst (CPMA) , Certified Finance Specialist (CFS).
imgLondon Chamber of Commerce and Industry (LCCI) Polaznici BussinesAcademy u mogućnosti su da steknu sertifikate iz oblasti Business, administration and IT i iz oblasti Marketing and customer service koje dodeljuje London Chamber of Commerce and Industry (LCCI). Više od jednog veka LCCI važi za prestižni, međunarodno priznat ispitni odbor sa više od 5000 registrovanih LCCI centara u preko 100 zemalja širom sveta. Decembra 2002. godine, nakon spajanja sa GOAL-om, LCCI je postao deo EDI-ja, vodećeg globalnog provajdera stručnih kvalifikacija i onlajn testiranja.
imgInternational Project Management Association – IPMA Uspešnim završetkom školovanja na BusinessAcademy ostvarujete pravo na izlazak na polaganje u cilju sticanja prestižnog sertifikata iz oblasti upravljanja projektima po programu Međunarodnog udruženja za upravljanje projektima (International Project Management Association).

Naš cilj je da te opremimo znanjima i veštinama koji će ti pomoći da postigneš vrhunske rezultate. Da tvoj rad bude cenjen i priznat, na poslu koji voliš, i da pritom odlično zarađuješ. Da tvoj talenat pretvorimo u profitabilnu sposobnost. Da znaš da ćeš nakon što završiš BusinessAcademy naći vrhunski posao u struci, i to u najkraćem roku.

Zajedno ćemo postaviti temelje tvog uspeha.

ZAPOČNI ŠKOLOVANJE ZA NAJTRAŽENIJE POSLOVNE POZICIJE!
PRIJAVI SE NA VREME

Od ostvarenja tvojih ciljeva deli te još samo jedan korak. Prijavi se odmah i iskoristi popuste koji važe do 7. maja.
Broj mesta je strogo ograničen!

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 evra.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate.

Za nezaposlene:
platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbeđujemo vam finansiranje 20% cene školovanja.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381 (0)11 4011 210 ili putem mejla office@biznis-akademija.com.Osiguraj svoje mesto na vreme

Prijavi se po sniženim cenama, do 7.5.

Otvori pop-up