Besplatni online kursevi Besplatni online kursevi

Ostanite kod kuće i iskoristite vreme na najbolji mogući način – usavršavajući svoja znanja i veštine. Prijavite se za besplatne online kurseve sa BusinessAcademy, koji će vam pomoći da pronađete novi posao ili napredujete na postojećem.

Koje besplatne kurseve mogu da pohađam?

Od kurseva iz oblasti biznisa, marketinga i prodaje, preko kurseva iz oblasti menadžmenta ljudskih resursa, finansija i računovodstva, do kurseva stranih jezika i poslovnih i ličnih veština. Svima koji se prijave dodeljivaćemo besplatno online kurseve iz određene oblasti koja se izučava na nekom od BusinessAcademy odseka.

Kurseve ćete pohađati preko najsavremenije Distance Learning platforme, kreirane po standardima vodećih svetskih univerziteta. Ova platforma za učenje na daljinu dostupna je 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, na bilo kom računaru ili mobilnom uređaju. Predstavlja rezultat višegodišnjeg rada tima koji čine eminentni stručnjaci iz oblasti obrazovanja, softverski inženjeri, programeri, administratori i autori online kurseva.

Ove nedelje poklanjamo:

Besplatan kurs Krizni menadžment

Posledice pandemije koja nas je zahvatila posebno se osećaju u ekonomskoj sferi – gotovo da nema kompanije koja nije u finansijskom deficitu. Situacija u kojoj smo se našli pokazala je da je trenutno najvažnije znati kako se upravlja poslovanjem usled krize. Iz tog razloga, ove nedelje poklanjamo vam kurs Krizni menadžment, koji će vam pomoći da preduzmete najefikasnije korake za upravljanje kriznom situacijom.

Bez obzira na to kojim se poslom bavite, znanje stečeno na ovom kursu osposobiće vas da sopstvenu kompaniju ili kompaniju u kojoj radite usmerite ka prevazilaženju krize. Detaljno ćete se upoznati sa pojmovima koji su u vezi sa nastankom krizne situacije, a koji će vam pomoći da procenite vrstu i težinu problema koji je zahvatio vaše poslovanje. Uz to, saznaćete kako da se ponašate u kriznim situacijama i kako da brzo dođete do efikasnog rešenja.

Naučite kako se formira tim za krizne situacije i kako se pravi plan za dugoročno rešavanje kriznih problema, kako biste svoje poslovanje zaštitili od krize.

Šta ćeš naučiti?

 • Šta je krizni menadžment
 • Upoznavanje sa osnovnim pojmovima u vezi sa nastankom krizne situacije
 • Koji je proces nastanka krize u kompanijama
 • Šta je to rizik i koja je njegova uloga u okviru kriznog menadžmenta
 • Koji su načini na koje se kompanija suočava sa kriznim situacijama
 • Koja su najbolja rešenja za krizu koja je zadesila kompaniju
 • Kako se formira tim za upravljanje kriznom situacijom
 • Definisanje uloga koje imaju članovi tima koji su uključeni u rešavanje problema

Prijavi se besplatno

Prijavite se besplatno i odmah započnite učenje na ovom online kursu:

Kao dodatni bonus, bićete prijavljeni i na BusinessAcademy poklon-bilten „Koraci poslovnog uspeha”, preko kog ćete dobijati korisne izveštaje i uputstva u vezi sa građenjem kvalitetne karijere. Mislimo da će vam biti veoma koristan.

Šta bi još trebalo da znaš?

 • Kursevi se održavaju online, putem platforme za učenje na daljinu, i moguće ih je pohađati iz bilo kog grada ili zemlje.
 • Kursevi su prilagođeni početnicima i nije neophodno predznanje za njihovo praćenje.
 • Kursevi traju 30 dana i možete ih pohađati odmah po prijavi.
 • Pravo da se prijave imaju svi zainteresovani.

Znaš nekoga ko bi voleo da pohađa ovaj kurs?

Obavesti prijatelje da je prijava u toku:

Možete da koristite hashtag #ostanikodkuće da raširite vest o besplatnim kursevima na društvenim mrežama.

Saznaj više o BusinessAcademy

BusinessAcademy je ovlašćena od odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HRC Instituta, International Qualifications Network, CMI i drugih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne veštine i izdaje zvanične poslovne diplome i sertifikate priznate od 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svetskih preduzeća. Naš cilj je jednostavan: da Vam omogućimo profitabilnu karijeru.

Nastavu možete pohađati tradicionalno – u učionici, ili na daljinu – preko interneta, na 13 odseka:

CAMBRIDGE POSLOVNI PROGRAM

Zvaničan jednogodišnji program po ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge Univerziteta, na kome ćete steći naplative poslovne veštine i cenjeni sertifikat.

PREDUZETNIŠTVO

Ako imate ideju za sopstveni biznis i tražite pristup znanjima koja će Vam pomoći da je uspešno ostvarite, onda je ovo program za Vas.

POSLOVNA ADMINISTRACIJA

Steknite napredne veštine organizovanja i stvaranja veza sa klijentima. Na ovom programu ćete se kompletno osposbiti za poslove administracije.

MENADŽMENT

Za osobe koje žele da organizuju timove, vode poslovne procese i organizuju projekte.

MARKETING I PRODAJA

Specijalistički BA programi za stvaranje kompletnih menadžera marketinga i prodaje.

FINANSIJE

Ovladajte znanjima potrebnim za vođenje novčanih tokova preduzeća i ostvarivanje visokog profita.

Otvori pop-up