Engleski srednji nivo

Opis kursa
 
Na kursu ovladavate širokim spektrom funkcija engleskog jezika, u pismenoj i usmenoj formi. Vežbate kako da učestvujete u konverzaciji sa govornikom kome je engleski jezik maternji.

Cilj kursa
 
Cilj kursa je da steknete znanje potrebno da izrazite svoje mišljenje vezano za apstraktne teme na engleskom jeziku, da razumete različite instrukcije, vodite razgovor na teme iz već poznatih Vam oblasti i da možete o svemu tome samostalno praviti beleške.

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.
Želite odličnu zaradu?

Možemo da pomognemo. Slaćemo Vam uputstva, pozive na besplatne seminare i vesti sa BA. Samo unesite Vaš e-mail i ime.

E-mail:
Ime:
 

Šta kažu naši polaznici

"I vaši kraći kursevi koje sam ranije slušala su bili odlični. Program BusinessAcademy je još bolji. Iako studiram online, tehnička podrška i studentski servisi mi omogućavaju da uvek znam dokle sam stigla, šta mi je još ostalo, koji su mi zadaci...“ Milena Grozdanović, Niš

"Plan i program je odličan. Uspeo sam da potvrdim ranije steknuta znanja, da se usavršim i stenem nova znanja i veštine. Znanje iz svakog kursa je praktično primeljivo i to odmah, a svaki kurs predstavlja srž onoga što treba da se zna...“ Nenad Tašić, Beograd

"Male grupe, aktuelne teme na tržištu, savremene teme i njihov način predočavanja polazniku, interakcija na predavanjima... već su učinili da praktično primenjujem svoja znanja, da ispravljam svoje greške u radu i napredujem ka željenoj poziciji...“ Tijana Konjević, Beograd


Šta je dobro da znate o BusinessAcademy
Zahvaljujući ovim naprednim programima imaćete prednost pri zapošljavanju ili napredovanju i nad kolegama koji imaju više radnog iskustva od Vas.

Među polaznicima: Direktori, menadžeri i zaposleni preduzeća kao što su Metro Cash & Carry, Telenor, Aerodrom Nikola Tesla, US Steel, Avon, Pfizer, Comtrade, Carlsberg, Forma Ideale, Tetrapak, Tehnomarket, Leo Burnett, Volkswagen, Imlek, Castrol, Jugohemija, Promonte. Direktori i zaposleni u srednjim i malim preduzećima, bankama, ambasadama, javnim ustanovama. Isto tako, ambiciozni ljudi koji traže kvalitetan posao. Vi?

Besplatno proverite svoje znanje: e-testovi
Besplatni testovi iz menadžmenta, marketinga, računara, engleskog jezika.

Kako da obezbedite finansiranje 20% cene školovanja
Uspesi prethodnih polaznika su nas podstakli da Vašoj generaciji olakšamo još više. Ako ispunjavate 4 uslova, mi možemo preuzeti finansiranje dela školarine dok god se Vi ne zaposlite.

Veštine za 21. vek
Pročitajte koje su vam veštine neophodne kako biste bili uspešni u 21. veku.

Copyright 2014 © BusinessAcademy, ogranak LINK group-a. Sva prava zadržana. Privatnost. Jednakost u obrazovanju. Pravila školovanja.
Služba za prijem polaznika: office@biznis-akademija.com Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd, Srbija
+381 (11) 7856 110, +381 (11) 7856 140
Powered by LINK CMS.