Engleski srednji nivo

Opis kursa
 
Srednji kurs omogućava polazniku da solidno ovlada širokim spektrom funkcija engleskog jezika, u pismenoj i usmenoj formi, kao i razumevanje i učestvovanje u konverzaciji sa govornikom kome je engleski jezik maternji.

Cilj kursa
 
Cilj kursa je da osposobi polaznika za izražavanje mišljenja vezanih za apstraktne teme, kao i za razumevanje različitih instrukcija. Po završenom kursu, polaznik će moći da učestvovuje u razgovorima na različite teme unutar poznate oblasti, ali i da piše pisama na englesko jeziku i beleži podatake vezane za poznate teme.
 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.
Želite odličnu zaradu?

Možemo da pomognemo. Slaćemo Vam uputstva, pozive na besplatne seminare i vesti sa BA. Samo unesite Vaš e-mail i ime.

E-mail:
Ime:
 

Šta kažu naši polaznici

"Upisao sam Akademiju po preporuci prijatelja iz Londona. Već sam postigao ono što sam hteo: dobio sam unapređenje, doprineo razvoju firme, uneo nove ideje u poslovanje...“ Pero Mihaljica, Beograd

"Sve na BusinessAcademy je prilagođeno studentima, opušteno, a krajnje profesionalno. Sve što se ovde uči je potrebno i poučno. Upisala sam se jer mi je bitno da izgradim sebe kao osobu, da naučim nešto. Verujem da to najbolje mogu da postignem ovde...“ Aleksandra Tanić, Beograd

"Kroz interakciju između profesora i studenata, načine predavanja, teme predavanja koje su trenutno primenljive, puno primera iz prakse, međunarodno priznat sertifikat - sve to predstavlja ono što će meni mnogo značiti za posao. A već sam zaključio nekoliko velikih pregovora zahvaljujući strategijama koje sam ovde naučio...“ Vladimir Ljubić, Beograd

Šta je dobro da znate o BusinessAcademy
Zahvaljujući ovim naprednim programima imaćete prednost pri zapošljavanju ili napredovanju i nad kolegama koji imaju više radnog iskustva od Vas.

Među polaznicima: Direktori, menadžeri i zaposleni preduzeća kao što su Metro Cash & Carry, Telenor, Aerodrom Nikola Tesla, US Steel, Avon, Pfizer, Comtrade, Carlsberg, Forma Ideale, Tetrapak, Tehnomarket, Leo Burnett, Volkswagen, Imlek, Castrol, Jugohemija, Promonte. Direktori i zaposleni u srednjim i malim preduzećima, bankama, ambasadama, javnim ustanovama. Isto tako, ambiciozni ljudi koji traže kvalitetan posao. Vi?

Besplatno proverite svoje znanje: e-testovi
Besplatni testovi iz menadžmenta, marketinga, računara, engleskog jezika.

Kako da obezbedite finansiranje 20% cene školovanja
Uspesi prethodnih polaznika su nas podstakli da Vašoj generaciji olakšamo još više. Ako ispunjavate 4 uslova, mi možemo preuzeti finansiranje dela školarine dok god se Vi ne zaposlite.

Veštine za 21. vek
Pročitajte koje su vam veštine neophodne kako biste bili uspešni u 21. veku.

Copyright 2014 © BusinessAcademy, ogranak LINK group-a. Sva prava zadržana. Privatnost. Jednakost u obrazovanju. Pravila školovanja. Pravila školovanja od 06.05.2014.
Služba za prijem polaznika: office@biznis-akademija.com Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd, Srbija
+381 (11) 7856 110, +381 (11) 7856 140
Powered by LINK CMS.