AKCIJA SE ZAVRŠAVA ZA:

 • 00

  dana

 • 00

  sati

 • 00

  min.

 • 00

  sek.

Pripremili smo vam specijalnu rođendansku poklon-akciju:

Do 25% popusta na cenu školarine za svaki smer + BONUS paket za besplatno doživotno školovanje i 6-mesečni kurs web dizajna za sve koji se prijave do 18. septembra.Steknite najtraženija poslovna znanja za samo 12 meseci.
Nastavite sa besplatnim usavršavanjem kad god se pojave novi trendovi

Upišite se na BusinessAcademy tokom rođendanske nedelje i ostvarite do 25% popusta na školovanje i mogućnost da nakon završetka jednogodišnjeg programa nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba. Neograničen broj puta. Neograničen broj godina.

Svaki put u budućnosti kada se u vašoj profesionalnoj oblasti pojave novi trendovi na BusinessAcademy moći ćete da ažurirate svoje znanje i uvek budete za korak ispred drugih, potpuno besplatno.

Online nastava

Sve profitabilne veštine i sertifikate obezbeđene na BusinessAcademy možete steći učenjem na daljinu, preko interneta. Iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. Ako vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu ili želite veću slobodu u učenju, ovaj vid školovanja je za vas. Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta.


Nastava u učionicama

BusinessAcademy program možete pratiti i u najmodernije opremljenim salama za nastavu. Učionice su dizajnirane po standardu Cambridge univerziteta, sa ciljem da se omogući atmosfera za lakše učenje. Ukoliko zbog obaveza niste u mogućnosti da prisustvujete nekom od predavanja, obezbeđeno vam je live stream praćenje nastave.

Business + IT: Bonus set IT veština za savremenog poslovnog čoveka

Za uspešnu karijeru važno je i da uvek imate sveža i savremena znanja i da pratite potrebe na tržištu rada. Nije više dovoljno samo znanje iz sveta biznisa, na tržištu su sada najcenjeniji radnici koji poseduju IT veštine i dobro se snalaze u digitalnom svetu. Neophodno je da idete u korak sa vremenom.

U skladu sa tim, BusinessAcademy vam poklanja i dodatni paket 6-mesečne obuke za web dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolišete sajtove, da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal. Uz to, u okviru školovanja dobijate i ECDL kurseve za rad na računaru i kurseve online marketinga, jer su te veštine preduslov za dobro zaposlenje.

A ono što školovanje na BusinessAcademy dodatno čini jedinstvenim jesu i brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru:

PRAKSA ISPRED TEORIJE

Osim teorijskih znanja o strategijama, metodama i tehnikama koje se primenjuju u biznisu, na BusinessAcademy, pre svega, stičete praktične veštine koje su vam neophodne da se zaposlite, dobro zarađujete i pokrenete biznis.

RAZVOJ BIZNIS PLANA

Radićete na razvoju svog biznis plana, sa kojim možete da započnete sopstveni posao i aplicirate za različita sredstva kojima ćete potpomoći realizaciju svoje ideje, ali i da kreirate biznis planove za druge preduzetnike i kompanije.

ŠKOLOVANJE + RADNO ISKUSTVO

Imate mogućnost da nakon školovanja učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINKgroup, osnivača BusinessAcademy.

PAKET TRANSVERZALNIH VEŠTINA

Proći ćete i kroz Personal Development Program (PDP), u okviru koga ćete raditi na razvoju dodatnih veština potrebnih za uspeh u svakom poslu: motivacije, samopouzdanja, fokusa, timskog rada, selekcije prioriteta i dr.

RESURSI ZA USPEŠNU KARIJERU

U okviru BusinessAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD). Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

KURSEVI ENGLESKOG I NEMAČKOG

Kako bismo vam omogućili da dobijete priliku da radite na svetskim tržištima, na BusinessAcademy obezbedili smo vam priliku da u sklopu redovnog školovanja fakultativno pohađate kurseve engleskog i nemačkog jezika.

Steknite priznati sertifikat koji će vas izdvojiti od konkurencije

Cambridge, Chartered Management Institute, International Qualifications Network, Chartered Institute of Marketing i The Institute of Commercial Management sertifikati samo su neki od brojnih koje možete dobiti besplatno nakon školovanja na BusinessAcademy, a oni će biti siguran dokaz vaše stručnosti i velika prednost pri zapošljavanju i napredovanju.

Koja poslovna oblast vas interesuje?

Bilo koju oblast da odaberete, pruža vam se jednako dobra mogućnost da za samo 12 meseci školovanja ostvarite uspešnu karijeru.

Uspesi naših polaznika

user

Sva moja očekivanja su u potpunosti ispunjena
Anđela Veljković

Veoma sam zahvalna na znanju i iskustvu koje su mi preneli fantastični predavači. Smatram da u poslu nikada ne treba da prestanete da se usavršavate. Konkretno, kada je u pitanju moja struka – marketing, praćenje trendova je neminovno. Biznis akademija je u potpunosti ispunila moja očekivanja, a znanje koje sam stekla pomaže mi u svakodnevnoj interakciji sa klijentima, ali i širokom spektru poslova koji obavljam.

user

Zaposlio sam se zahvaljujući BusinessAcademy
Ivan Đorđević

Zaposlio sam se preko otvorenog konkursa, zahvaljujući jednoj od radionica Centra za razvoj karijere u okviru BusinessAcademy. Stečena znanja na BusinessAcademy mi već sada u velikoj meri pomažu, ali očekujem da će stečeno iskustvo tek doći do izražaja u nastavku građenja karijere.

user

Znanja koja sam stekla odmah sam primenila u praksi
Nevena Kuzmanović

Znanja koja sam stekla na BusinessAcademy će mi definitivno pomoći u daljoj karijeri. Naučila sam da bolje sagledam svoje celokupno poslovno okruženje, da razumem kolege i menadžere i prilagodim se njihovim reakcijama i zahtevima. Posle svakog predavanja imala sam želju da odmah primenim u praksi stečeno znanje.

user

Postaćete konkurentniji za inostrane i domaće poslodavce
Bojan Stevandić

Završio sam Menadžment ljudskih resursa. Školovanje i usavršavanje na BusinessAcademy preporučio bih svim budućim kolegama koji žele da steknu nova, te da osvježe i unaprijede postojeća znanja i kompetencije i na taj način postanu konkurentniji i privlačniji kandidati za inostrane i domaće poslodavce.

user

BusinessAcademy je bila veoma dobra investicija
Milica Terzić

Na ovo školovanje gledam kao na jednu veoma dobru investiciju. Završila sam smer za finansijski menadžment, a najjači utisak su definitivno predavanja, razmena znanja i komunikacija sa predavačima. Znanja koja sam dobila za vreme školovanja primenjujem u svom poslu svakodnevno i to je najveći benefit ovog školovanja.

user

Ovako treba da rade sve škole u Srbiji
Nikola Savić

Radio sam u sektoru za ljudske resurse u ProCredit banci i, s obzirom na to da sam u banci bio zadužen za više od 1.200 zaposlenih, ono što sam primenio u praksi lepo se odrazilo i na njih. Važno je da čovek uvek radi na sebi i svom usavršavanju. Ovako kao BusinessAcademy trebalo bi da rade sve škole u Srbiji.

Samo tokom rođendanske nedelje

Do 25% popusta na cenu upisa za svaki smer + BONUS paket za besplatno doživotno školovanje.

VAŽNO: Broj ljudi koji će moći da se upiše po povlašćenim uslovima je strogo ograničen. Prijavite se odmah i iskoristite popust koji važi samo do 18. septembra.

Otvori pop-up