PROMENITE ŽIVOT U 2024.

U novoj godini postani uspešan
menadžer preduzetnik HR menadžer marketing menadžer menadžer prodaje menadžer međunarodnog poslovanja projektni menadžer finansijski menadžer office manager PR menadžer broker menadžer za promet nepokretnosti

DONESITE SVOJU NAJBOLJU NOVOGODIŠNJU ODLUKU I UPIŠITE BUSINESSACADEMY PO NAJNIŽOJ CENI.


Novogodišnja akcija traje samo do 31.7.2024.

ZAPOČNITE 2024. GODINU NA PRAVI NAČIN

Početak godine je idealna prilika za nove korake, uspeh i nove pobede. Novogodišnje odluke donose nam novu nadu, uzbuđenje, potrebu da budemo uspešniji i da naredna godina bude kvalitetnija i ispunjenija od prethodne.

Proglasite 2024. godinu vašom godinom, godinom preokreta i životnih promena.

Izaberite oblast u kojoj vas očekuje odlična zarada

Iskoristite novu godinu da stvorite svoju novu šansu za uspeh. Započnite izgradnju uspešne karijere u nekoj od 6 glavnih poslovnih oblasti:

programiranje

Cambridge poslovni program

Zvaničan jednogodišnji program po ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge Univerziteta. Ako tražite naplative poslovne veštine i cenjeni sertifikat u jednom paketu, ovaj odsek je za Vas. Naučićete da vodite zahtevne projekte i kreirate profitne centre.

Dizajn i multimedija

Preduzetništvo

Imate ideju za sopstveni biznis i tražite pristup znanjima koja će Vam pomoći da je uspešno ostvarite? Ili je Vaša firma počela da traži više od Vas. Predlažemo program za preduzetnike. Za one koji ne žele da rade za druge. Najobimniji BA program, za najambicioznije.

Administracija

Poslovna administracija

Kompletno osposobljavanje za poslove administracije. Uključujući napredne veštine organizovanja i stvaranja veza sa klijentima. Na kraju programa imate mogućnost sticanja ECDL ili Cambridge International A&AS Level Business sertifikata.

IT poslovanje

Menadžment

Za osobe koje žele da organizuju timove u preduzećima, vode poslovne procese i organizuju projekte. Na nivou eksperta. 4 odseka iz menadžmenta sadrže po 85 predmeta, uključujući i razvoj ličnih sposobnosti kao što su liderstvo i pregovaranje.

3D Design & CAD

Finansije

Smer na kome ćete ovladati znanjima potrebnim za vođenje novčanih tokova preduzeća. Upravljaćete finansijama, naučiti da prepoznate investiciono isplative projekte i ostvariti profit. Ako ste analitična osoba, ovaj odsek je idealan za Vas.

Razvoj mobilnih aplikacija

Marketing i prodaja

Za one koji će znati kako da donesu najveći profit kompaniji. Postanite traženi marketinški stručnjak ili menadžer prodaje. Ovo su specijalistički BA programi za stvaranje kompletnih menadžera marketinga i prodaje.
Požurite! Broj mesta je ograničen!

Ne propustite neverovatnu priliku – upišite BusinessAcademy za samo 1019 eur. Ukoliko se odlučite za plaćanje u ratama, jedna će iznositi samo 57 eur.*

Prijavite se odmah i postanite deo BusinessAcademy klase 2024. Vašu prijavu pošaljite ovde ili kontaktirajte sa nama pozivom na broj +381 (11) 4011 210.
*Primer je dat na osnovu cene školovanja na odseku Poslovna administracija. Cene školovanja su određene pojedinačno za svaki odsek na BusinessAcademy.

POPUNITE PRIJAVU I OSIGURAJTE NA VREME SVOJE MESTO PO NAJNIŽOJ CENI.

Iskoristite priliku da upišete BusinessAcademy po najpovoljnijim uslovima i započnete svoju uspešnu poslovnu karijeru. Donesite svoju najbolju novogodišnju odluku!Novogodišnja akcija traje samo do 31.7.2024.

Otvori pop-up