Prijavite se na seminar „AI marketing:
Umjetnost i nauka savršene kampanje”
i ostvarite besplatno učešće

Vještačka inteligencija postaje ključni kreator kampanja u marketinškom svijetu. Do 2025. godine predviđa se da će čak 30% marketinških poruka velikih organizacija biti generisano korištenjem AI-ja. Da li je budućnost marketinga već u rukama AI-ja? Kako se naša prethodna znanja i iskustva u marketingu nadograđuju za potpuno novi svijet koji se oblikuje pred našim očima? Jesmo li svjedoci najveće revolucije u oblasti marketinga i poslovanja uopšte?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja možete saznati na dinamičnom seminaru BusinessAcademy „AI marketing: Umjetnost i nauka savršene kampanje”, kroz koji će vas voditi iskusni stručnjaci iz oblasti marketinga Vedran Peršić i Senad Trnka.

Čekamo vas u subotu, 18. maja, u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu da zajedno istražimo mogućnosti AI-ja u ovoj perspektivnoj oblasti. Seminar možete pratiti uživo ili online. Sa dobitnicima za praćenje uživo će biti kontaktirano putem telefona radi potvrde rezervacije mjesta u sali, a za sve ostale je organizovan live stream.

Broj mjesta je strogo ograničen. Zato požurite, prijavite se i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Prijavite se!

GDJE?

BussinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D)

KADA?

Subota, 18. maj, 9:30

ŠTA?

Seminar „AI marketing: Umjetnost i nauka savršene kampanje”

KAKO?

Prijavite se za besplatno prisustvo u učionici ili online

KO?

Stručnjaci za marketing Vedran Peršić i Senad Trnka

ŠTA ĆETE SAZNATI?

Sada je pravo vrijeme za ulazak u ultra brzi voz uspjeha, koji ne čeka nikoga. Ovaj seminar se neće baviti samo trenutno aktuelnim primjerima AI marketinga, već će vam i predstaviti korisne alate i perspektive kako biste se vješto nosili s ovom revolucijom u marketingu. Fokus ćemo usmjeriti na inovativne pristupe koji koriste AI za optimizaciju sadržaja, marketinške poruke i kanale distribucije, radi efikasnijeg angažovanja ciljane publike i poboljšanja povrata ulaganja. Dođite i budite spremni za budućnost marketinga, koja je već tu.

Ukoliko nemate iskustva u svijetu marketinga, ali vas zanima karijera u ovoj oblasti i želite da pokrenete svoje poslovanje kao marketinški stručnjak, ili pak već radite u marketingu i želite da usavršite svoje vještine i znanja, te napredujete na poslu, onda je ovaj seminar idealan za vas.

 

ŠTA DOBIJATE?

Cilj ovog seminara je da saznate kako da iskoristite moć AI marketinga i kreirate uspješne marketinške kampanje. Imat ćete priliku da:

  • temeljno razumijete kako vještačka inteligencija revolucionira marketinške strategije i procese;
  • saznate kako koristiti AI alate za analizu podataka i identifikaciju ciljane publike, što će omogućiti efikasnije targetiranje vaših marketinških kampanja;
  • otkrijete metode personalizacije sadržaja pomoću AI tehnologija, što može povećati angažman i konverzije vaše publike;
  • naučite kako koristiti AI za analizu rezultata kampanja i automatsko prilagođavanje strategija radi postizanja optimalnih rezultata;
  • saznate kako AI može predvidjeti trendove u industriji i ponašanje kupaca, omogućavajući vam da prilagodite svoje marketinške strategije u skladu sa tim;
  • vidite primjere kreativnih procesa podržanih AI tehnologijama, uključujući generiranje ideja, dizajn i kreiranje sadržaja;
  • uočite važnosti etičkog korištenja AI-ja u marketingu i strategijama za obezbijeđivanje integriteta i povjerenja vaših korisnika.

Ne propustite priliku da potpuno besplatno dobijete mjesto na seminaru koji organizuje savremena poslovna škola BusinessAcademy, gdje ćete naučiti kako da pomoću AI-ja kreirate najbolje marketinške kampanje.

Za sve ambiciozne učesnike koji žele da obezbijede jednu od najtraženijih karijera modernog poslovnog doba idealna opcija je jednogodišnji program Marketing i marketing menadžment na BusinessAcademy!

Više o predavačima

VEDRAN PERŠIĆ

Iako je studirao sociologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, te bio televizijski novinar, Vedran se pronašao u korporativnim komunikacijama. Od 2001. godine bavi se odnosima s javnošću, marketingom i pitanjima od javnog značaja. Dugogodišnji je predavač različitih modula iz korporativnih komunikacija. Obavljao je funkciju country managera Bloomberg Adria za BiH, a na poziciji direktora sektora Marketing i komunikacije u Sberbank BH nalazio se od 2013. godine.

Bio je najodgovornija osoba za korporativne komunikacije svih firmi članica ASA Prevent grupacije punih pet godina, rukovodio press službom Međunarodne komisije za nestale osobe (ICMP) tri godine, bio glasnogovornik OHR-a, te šef produkcije UN misije u Bosni i Hercegovini. Po završetku BBC škole televizijskog novinarstva, punih pet godina izvještavao je o političkim, ekonomskim i socijalnim pitanjima iz BiH i svijeta. Također je obavljao funkciju predsjednika Upravnog odbora Mreže Globalnog sporazuma UN u BiH, člana Nadzornog odbora marketinške agencije Euromedia, te člana skupštine Vanjskotrgovinske komore BiH. Predsjednik je skupštine Udruženja PRIBA, a aktivni član IABC-a.

Osnivač je kompanije PERŠIĆ KOMUNIKACIJE, čijim se poslovima trenutno bavi.

SENAD TRNKA

Senad Trnka je stručnjak za brend menadžment i marketing sa više od 14 godina iskustva u korporativnom sektoru i radnim iskustvom u kompanijama Asa Holding i Porsche BH. Tokom svoje karijere, Senad je uspješno upravljao poznatim brendovima, unapređivao suradnju među različitim timovima i područjima te jačao međunarodne veze, prilagođavajući poslovne operacije prema visokim EU standardima.

Senad je uspješno implementirao globalne marketinške strategije na lokalnom nivou, što mu je donijelo brojna priznanja, uključujući titulu PR & Marketing menadžera godine u automobilskoj industriji (2012 UANBIH) te nagradu za najboljeg rastućeg importera u Evropi (SEAT s.a., 2019). Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu te stekao dodatnu specijalizaciju iz područja Produkt menadžmenta.

Njegova posvećenost praćenju najnovijih trendova u marketing industriji ogleda se i u brojnim profesionalnim specijalizacijama od strane Google-a i Meta-e iz sfere digitalnog marketinga, upravljanja projektima i vještačke inteligencije. Trenutno uspješno obavlja funkciju operativnog direktora u kompaniji Korpa.

Ne propustite priliku da promijenite perspektivu svog poslovanja na seminaru BusinessAcademy!

Prijave su otvorene još:

00Dana 00Sati 00Minuta 00Sekundi

Prijavite se i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Broj mjesta je ograničen!