Prijavite se za besplatan seminar
„Trendovi u digitalnom marketingu i
kako ih približiti brendu”

Da li znate da se svijet digitalnog marketinga mijenja brzinom svjetlosti, a da samo oni brendovi koji prate najnovije trendove uspijevaju da budu korak ispred konkurencije? U svijetu gdje tehnologija i potrošačke navike stalno evoluiraju, praćenje i prilagođavanje najnovijim trendovima postaje ključno za uspjeh i nadjačavanje konkurencije na digitalnom tržištu.

Pozivamo vas da nam se pridružite na seminaru BusinessAcademy „Trendovi u digitalnom marketingu i kako ih približiti brendu”, s ciljem da uz praktične smjernice i primjere zajedno otkrijemo koji su to top trendovi i kako ih najbolje iskoristiti i prilagoditi vašem brendu.

Pridružite nam se u subotu, 29. juna, u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu da otkrijemo načine koji će vam pomoći da unaprijedite svoj brend. Sa dobitnicima će biti kontaktirano putem telefona radi potvrde rezervacije mjesta za praćenje uživo. Za sve one koji ne budu u mogućnosti da prate ovaj besplatni seminar uživo biće organizovan live stream.

Broj mjesta je strogo ograničen. Zato požurite, prijavite se i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Prijavite se!

GDJE?

BussinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D)

KADA?

Subota, 29. jun, 10:00

ŠTA?

Seminar „Trendovi u digitalnom marketingu i kako ih približiti brendu”

KAKO?

Prijavite se za besplatno prisustvo u učionici ili online.

KO?

Osnivač i CEO marketinške agencije AdHive d. o. o. Ines Pašović

ŠTA ĆETE SAZNATI?

Seminar „Trendovi u digitalnom marketingu i kako ih približiti brendu” pruža sveobuhvatan uvid u ključne trendove koji oblikuju digitalni marketing u 2024. godini.

Imaćete jedinstvenu priliku da steknete znanja i vještine potrebne za efikasnu primjenu najnovijih trendova u digitalnom marketingu, prilagođavanje svojih strategija savremenim potrošačkim očekivanjima i tehnologijama, te povećanje uspjeha svojih brendova na dinamičnom tržištu.

Upotpunite svoje marketinško znanje uz marketinšku stručnjakinju Ines Pašović, koja će vam na osnovu bogatog iskustva i dugogodišnje uspješne karijere prenijeti savjete, odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice i dati jasne smjernice za uspješno povezivanje trendova i vašeg brenda.

 

ŠTA DOBIJATE?

Cilj ovog seminara je pružiti vam sveobuhvatno razumijevanje najnovijih trendova u digitalnom marketingu i pokazati kako te trendove možete efikasno primijeniti na svoj brend. Imat ćete priliku da:

  • saznate sve o najnovijim trendovima u digitalnom marketingu za 2024. godinu, uključujući tehnologije, platforme i strategije koje oblikuju industriju;
  • naučite kako da koristite nove trendove za optimizaciju svojih marketinških kampanja, povećanje angažmana publike i postizanje boljih rezultata;
  • dobijete praktične savjete i primjere iz prakse kako biste razumjeli kako da približite ove trendove svojim marketinškim strategijama;
  • otkrijete kako da definišete prioritete, postavite realna očekivanja i uspješno kreirate kampanje koje će privući i angažovati publiku.

Ne propustite priliku da potpuno besplatno dobijete mjesto na seminaru koji organizuje savremena poslovna škola BusinessAcademy, gdje ćete naučiti kako da pomoću najnovijih trendova na najuspješniji način promovišete svoj brend.

Za sve ambiciozne učesnike koji žele da obezbijede jednu od najtraženijih karijera modernog poslovnog doba idealna opcija je program Advertising Marketing and Media Strategist na BusinessAcademy Professional!

Više o predavaču

INES PAŠOVIĆ

Ines Pašović je marketinška stručnjakinja za online kanale komunikacije. Svoje školovanje je završila u Sarajevu, gdje je magistrirala na Fakultetu političkih nauka, odsjeku Poslovna komunikacija, nakon čega je počela sa izgradnjom profesionalne karijere u oblastima digitalnog marketinga, odnosa s javnošću (PR-a), online komunikacije i socijalnih mreža. Tokom svoje petnaestogodišnje karijere radila je na različitim pozicijama u poznatim regionalnim kompanijama, među kojima se izdvajaju sljedeće: PR menadžerka, marketing menadžerka, menadžerka društvenih mreža i ekspertinja u komunikaciji online medija. Godine iskustva i stečeno znanje doveli su je na poziciju osnivačice i generalne direktorice (CEO) marketinške agencije AdHive d. o. o. u Sarajevu.

Ne propustite priliku da ovladate strategijama uspješnog digitalnog marketinga na seminaru BusinessAcademy!

Prijave su otvorene još:

00Dana 00Sati 00Minuta 00Sekundi

Prijavite se i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Broj mjesta je ograničen!