Prijavite se za seminar „Tajne
uspješnog influence marketinga – kako
izgraditi autentične veze sa publikom” i
ostvarite besplatno učešće

Da li ste spremni da otkrijete ključne tajne koje stoje iza uspješnih kampanja influence marketinga? Želite li da naučite kako da izgradite snažne veze sa publikom koje će povećati vaš uticaj i doprinijeti rastu vašeg brenda?

Pozivamo vas da nam se pridružite na seminaru BusinessAcademy „Tajne uspješnog influence marketinga – kako izgraditi autentične veze sa publikom” kako bismo skupa istražili najnovije trendove i strategije u svijetu influence marketinga!

Influence marketing je postao nezaobilazan alat za brendove u današnjem digitalnom svijetu. On se oslanja na moć pojedinaca da svojim objavama imaju veliki uticaj na publiku na društvenim mrežama i drugim online platformama.

Pridružite nam se u subotu, 27. aprila, u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu da zajedno odgonetnemo tajne uspješnog influence marketinga. Sa dobitnicima će biti kontaktirano putem telefona radi potvrde rezervacije mjesta za praćenje uživo. Za sve one koji ne budu u mogućnosti da prate ovaj besplatni seminar uživo biće organizovan live stream.

Broj mjesta je strogo ograničen. Zato požurite, prijavite se i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Prijavite se!

GDJE?

BussinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D)

KADA?

Subota, 27. april, 10:00

ŠTA?

Seminar „Tajne uspješnog influence marketinga – kako izgraditi autentične veze sa publikom”

KAKO?

Prijavite se za besplatno prisustvo u učionici ili online

KO?

Influenser i preduzetnik Mirza Mustafagić

ŠTA ĆETE SAZNATI?

Na seminaru „Tajne uspješnog influence marketinga – kako izgraditi autentične veze sa publikom” imaćete priliku da otkrijete ključne strategije i načine za postizanje izvanrednih rezultata u influence marketingu. Također, saznat ćete kako graditi istinske veze s publikom, stvoriti snažan uticaj i dugoročni uspjeh u digitalnom svijetu.

BusinessAcademy vam pruža priliku da upotpunite svoje marketinško znanje uz poznatog influensera Mirzu Mustafagića, koji će vam na osnovu bogatog iskustva i dugogodišnje uspješne karijere prenijeti savjete, odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice i dati jasne smjernice za uspješnu promociju proizvoda i usluga putem influence marketinga.

 

ŠTA DOBIJATE?

Cilj ovog seminara je da saznate kako da iskoristite moć influence marketinga i ostvarite autentične veze sa publikom koje će vam donijeti uspjeh u poslovanju. Imat ćete priliku da:

  • naučite koliko je važno da identifikujete prave influensere za vaš brend;
  • dobijete praktične savjete o tome kako da pravilno definišete marketinške ciljeve radi veće isplativosti kampanje;
  • otkrijete kako da definišete prioritete, postavite realna očekivanja i uspješno kreirate kampanje koje će privući i angažovati publiku;
  • saznate kako da analizirate rezultate i unaprijedite svoju strategiju influence marketinga.

Ne propustite priliku da potpuno besplatno dobijete mjesto na seminaru koji organizuje savremena poslovne škole BusinessAcademy, gdje ćete naučiti kako da pomoću influence marketinga izgradite jedinstvenu povezanost sa svojom publikom. Za sve ambiciozne učesnike koji žele da obezbijede jednu od najtraženijih karijera modernog poslovnog doba idealna opcija je jednogodišnji program Marketing i marketing menadžment na BusinessAcademy!

Više o predavaču

MIRZA MUSTAFAGIĆ

Mirza Mustafagić je diplomirani pravnik, vlasnik agencije za digitalni marketing i influenser koji trenutno završava master studije iz područja državnog i međunarodnog javnog prava na temu društvenih medija i prava.

Kao influenser, sarađivao je s nekim od vodećih svjetskih brendova. H&M je izabrao Mirzu kao jedinog muškog influensera u kampanji otvaranja njihove prve trgovine u Bosni i Hercegovini, ali i prve trgovine u Tuzli, u novembru 2021. godine.

Također, SNL magazin ga je izabrao za najuticajniju mušku osobu na društvenim mrežama u Bosni i Hercegovini. Mirzu zanimaju društvene mreže, putovanja, pravo, moda i grafički dizajn.

Ne propustite priliku da ovladate strategijama uspješnog influence marketinga na seminaru BusinessAcademy!

Prijave su otvorene još:

00Dana 00Sati 00Minuta 00Sekundi

Prijavite se i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Broj mjesta je ograničen!