• kenburns1

  Cambridge poslovni program

  Za osobe koje žele visoku zaradu i napredna poslovna znanja

  Unapredite svoju profesionalnu karijeru

  Steknite praktične veštine i iskustvo

  Ostvarite visoku zaradu

 • kenburns1

  Zašto je važno da steknete

  Cambridge sertifikat?

  Cambridge sertifikat predstavlja zvaničnu potvrdu vašeg znanja i međunarodno priznati dokument kojim unapređujete svoju

  poziciju na tržištu rada, povećavate šanse za napredovanje u karijeri i ujedno stvarate osnovu za dalje usavršavanje.

  arrow-down.png

Šta ćete sve savladati?

Cilj školovanja na ovom odseku je da dobijete resurse da poslovne probleme rešavate analitično. Danas, to je jedini način za ostvarivanje velikog profita za preduzeće, velike zarade za vas. Cambridge program razvija i teorijska i praktična znanja koja se tiču poslovanja i predstavlja pravi izbor za unapređenje vaše karijere.

Planiranje i vođenje biznisa

Napredne poslovne veštine i znanja

Marketing i organizacija marketinga

Prodaja i organizacija prodaje

Upravljanje odnosima sa klijentima

Finansije i računovodstvo

Internet poslovanje

Vođenje projekata

Veštine pregovaranja i liderstvo

Planiranje i organizacija ljudi


Pogledajte kompletan plan i program nastave »

Za samo 12 meseci do uspeha!

Steknite profitabilne veštine i znanja
po zvaničnom ovlašćenju vodećeg svetskog univerziteta

Kako izgledaju predavanja?

Predavanja su prevashodno orijentisana na praktičan rad, a teorija je svedena na nužni minimum. Cilj BusinessAcademy je da vam školovanje učini što zanimljivijim i praktičnijim, kao i da sa lakoćom možete da pratite nastavu i učite sa zadovoljstvom.

TRADICIONALNO UČENJE

Ovaj jedinstven program možete pratiti tradicionalno, u najmodernije opremljenim salama u Zemunu. Učionice su dizajnirane po standardu Univerziteta Cambridge, sa ciljem da omoguće atmosferu za lakše učenje. Polaznici prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima. Ukoliko zbog obaveza niste u mogućnosti da prisustvujete nekom od predavanja, obezbeđeno vam je Live stream praćenje nastave.

ONLINE UČENJE

Sve profitabilne veštine i diplome obezbeđene na BusinessAcademy možete steći učenjem na daljinu. Iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. Ako vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu, ili želite veću slobodu u izboru vremena za učenje, ovaj vid školovanja je za vas. Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta. Za polaznike koji pohađaju kurs na daljinu obezbeđen je Live stream koji omogućava da se direktno uključe na čas, gde god da se u tom trenutku nalaze.

Zvanična potvrda vaših veština

Sticanjem kvalifikacije Cambridge poslovnih studija nasleđujete autoritet i ugled jednog od najstarijih univerziteta na svetu. Sposobnost naplate vaših novih veština, takođe.

Posedovanje Cambridge sertifikata govori da ste stručni u marketingu i prodaji, menadžmentu, finansijama, organizaciji i vođenju projekata. Drugim rečima, sertifikovano znate kako da povećate profit preduzeća.

Iskoristite jedinstvenu šansu za napredak u karijeri!

Upis je u toku

Broj ljudi koji će moći da se prijave je strogo ograničen. Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 30. aprila.


Cambridge Za prijave do 30.4.2021. 12 rata 18 rata Puna cena
Tradicionalno ili online 1599 140 105 2500

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima.

**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 evra.

***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate.

**** Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite +381(0)11/4011-210

BONUS

Personal Development Program (PDP) je niz praktičnih radionica i treninga na kojima ćete preuzeti transverzalne veštine neophodne za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti, atraktivnih za buduće poslodavce ili poslovne partnere.


Steknite veštine na osnovu kojih ćete moći da napredujete u karijeri i obezbedite superioran položaj na tržištu rada. Između ostalog, u njih spadaju motivacija, timski rad, analitičnost, komunikativnost, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i druge.

Saznajte više o PDP programu »

265

Motivisanih predavača

324

Partnerske kompanije

250000

Dodeljenih online kurseva

5000

Sati edukativnog sadržaja

Osigurajte svoje mesto na vreme

Steknite zvanična poslovna znanja za visoko plaćenu karijeru. Uz Cambridge sertifikat obezbedite bolje zaposlenje i izbor kvalitetnih poslova koje možete raditi. Prijavite se po sniženim cenama do 30. aprila.