AKCIJA JE ZAVRŠENA, ALI I DALJE MOŽETE DA POŠALJETE SVOJU PRIJAVU!

Ukoliko nakon obrade pristiglih prijava ostane slobodnih mesta na smeru za koji ste zainteresovani, vaša prijava biće aktivirana i moći ćete da iskoristite sve pogodnosti ove akcije.

PRIJAVITE SE »

Jedinstvena akcija za vaše
DUPLO BOLJE ŠKOLOVANJE


Upišite jedan program na BusinessAcademy dok traje Black Friday akcija i dobićete još jedan.
POTPUNO BESPLATNO!

Izaberite bilo koja 2 smera za najprofitabilnija zanimanja današnjice i duplirajte svoj uspeh. Nemate nikakvih ograničenja. Ovo je jedinstvena prilika da kreirate školovanje po svom izboru i postanete stručnjak za više oblasti, sa dva međunarodno priznata sertifikata.

Ne možete da se odlučite:
PREDUZETNIK ILI MARKETING MENADŽER?
Zašto ne oba?


Danas se na tržištu traže stručnjaci koji poseduju više profesionalnih veština i koji mogu da obave celokupan posao koji im je poslodavac poverio. Iskombinujte Cambridge poslovni program i Međunarodno poslovanje, Odnose s javnošću i Marketing, Preduzetništvo + Menadžment, HR i Menadžment projekata ili napravite bilo koju drugu profitabilnu kombinaciju po svom izboru.

Black Friday akcija se dodaje na već aktuelni popust novembarskog upisnog roka, ne poništavaju se međusobno, već ih možete koristiti zajedno, a gratis program koji izaberete može biti iste ili manje vrednosti u odnosu na prvi.


POKLON KOJI MNOGI PRIŽELJKUJU


Polaznici BusinessAcademy često, nakon jednog uspešno završenog programa, nastave svoje usavršavanje na još jednom odseku. Stečeno znanje upotpune novim veštinama i još više napreduju i zarađuju.

Sada, vi to možete potpuno besplatno.


Polaznici iz celog sveta


Šta sve dobijate školovanjem na BUSINESSACADEMY?


Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri
Ono što školovanje na BusinessAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru.

#

Nastava u učionicama ili preko interneta. Koji god od ova dva modela obrazovanja izaberete, na kraju školovanja steći ćete znanja koja će vam omogućiti da brzo pronađete posao u struci.

#

Besplatno do svetski priznatih sertifikata. BusinessAcademy je jedina škola u regionu koju su najveće ustanove i organizacije izabrale za svog partnera i koja vas priprema za sticanje priznatih poslovnih sertifikata.

#

Razvoj biznis plana. Radićete na razvoju biznis plana, sa kojim možete da započnete posao i aplicirate za različita sredstva kojima ćete potpomoći realizaciju svoje ideje, ali i da kreirate biznis planove za druge preduzetnike i kompanije.

#

Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika. Pored kompletne obuke za sticanje poslovnih veština, dobijate i mogućnost da usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

#

Radno iskustvo po završetku školovanja. Imate mogućnost da nakon školovanja učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u kompaniji LINKgroup, osnivaču BusinessAcademy.

#

Pomoć pri zapošljavanju. Preko Centra za razvoj karijere dobijate posebne resurse, programe i seminare, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

#

BusinessAcademy Personal Development Program. Ovaj jedinstveni program dodatne obuke omogućava vam sticanje transverzalnih veština neophodnih za uspešno obavljanje budućeg posla.

#

Četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje. Inovativni metod za efikasno učenje omogućava vam da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne 2 do 4 godine.

#

BusinessAcademy iOS i Android aplikacije. Predavanjima, multimedijalnim sadržajima, materijalima za učenje i testovima možete da pristupite i preko mobilnog telefona ili tableta.
Najčešće postavljana pitanja


Šta je Black Friday?

Black Friday je akcija koja milionima ljudi u celom svetu donosi ogromne popuste i kupovinu daleko ispod cene, a sada je dostupna i vama, zahvaljujući BusinessAcademy i ponudi u kojoj dobijate 2 programa po ceni jednog!

Šta tačno dobijam u okviru ove Black Friday akcije?

Dobićete 2 programa na BusinessAcademy – od kojih ćete platiti samo jedan i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka. Dobijate i mogućnost besplatnog polaganja za međunarodne sertifikate za oba programa.

Dakle, ako se prijavite za bilo koji program, dobićete na poklon još jedno kompletno online školovanje sledeće godine na smeru koji sami odaberete.

Koji su uslovi za upis?

Za školovanje na BusinessAcademy mogu da se prijave svi koji žele da postanu uspešni u oblasti biznisa – od početnika koji nemaju nikakvog iskustva, do profesionalaca koji žele da prošire i unaprede svoje znanje. Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja i starosti potreban za upis.

Već sam polaznik BusinessAcademy, da li i dalje mogu da se prijavim za Black Friday?

Da, Black Friday akcija važi za sve trenutne i bivše polaznike BusinessAcademy. Prijavite se ponovo preko ove stranice, i po posebnim uslovima možete iskoristiti ove pogodnosti

Ako sam već jednom iskoristio pogodnosti BF akcije, da li mogu i ove godine da se prijavim?

Ukoliko je polaznik već jednom iskoristio pogodnosti Black Friday akcije, može da se upiše ponovo i da ostvari regularno pravo na dodatni kurs.

Prijavio sam se. Šta onda?

Vaša prijava biće prosleđena konsultantima sa BusinessAcademy, koji će kontaktirati sa vama u narednim danima kako bi vas informisali o svemu i pomogli oko upisa.

Koja 2 programa da izaberem, koja je najbolja kombinacija?

BusinessAcademy tim Learning konsultanata svakom od polaznika stoji na raspolaganju prilikom odabira smera, kako biste bili sigurni da ste doneli najbolju odluku za sebe.

Black Friday akcija na BusinessAcademy je idealna za one koji žele da savladaju veštine iz marketinga ili prodaje i preduzetništva, ili koji žele da budu odlični stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa, strategijskog menadžmenta ili odnosa s javnošću. Programi na BusinessAcademy koji takođe omogućavaju sjajno upotpunjavanje znanja su Finansijski menadžment i Investicioni menadžment, što je odlična kombinacija za nekoga ko želi da bude stručnjak iz oblasti ekonomije i finansija, zatim Cambridge poslovni program i Međunarodno poslovanje, koji pripremaju polaznike za poslove u inostranstvu. Nemate ograničenja, možete da izaberete bilo koja 2 programa sa BusinessAcademy.

Kako se plaća školarina?

Školarinu je moguće plaćati u maksimalno 12 mesečnih rata ili odjednom, sa dodatnim popustom. Školarina se može plaćati online ili uplatom preko obične uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci. Polaznici iz inostranstva dobijaju instrukcije za devizno plaćanje, kao i mogućnost uplate preko PayPal sistema.

Da li moram da znam engleski da bih pratio nastavu?

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na BusinessAcademy su na srpskom jeziku. Pritom, svaki polaznik ima obezbeđenu jednogodišnju nastavu engleskog jezika.

Kome mogu da se obratim za još pitanja o BusinessAcademy i ovoj akciji?

Detaljne informacije o školovanju na BusinessAcademy i Black Friday akciji možete dobiti ako se obratite našoj Službi za prijem polaznika, preko e-maila office@biznis-akademija.com ili na brojeve telefona +381 (0)11/40-11-210, +381 (0)21/31-00-020,+387 (0)33/788-526 ili +387 (0)51/303-527.

Otvori pop-up