Posetili ste stranicu o BusinessAcademy akciji koja više nije aktuelna.

Upisni rok je i dalje u toku, ali je broj mesta ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta na odseku koji vas zanima,
prijavite se na vreme i iskoristite aktuelne pogodnosti za upis.

Saznajte više o upisu po sniženim cenama »

Ova akcija nije za one koji ne veruju u sebe.
Samo za ambiciozne koji žele da ostvare uspeh i postanu najbolji.

ISKORISTITE PRILIKU
KOJA ĆE VAM PROMENITI ŽIVOT

BLACK

FRIDAY

24–26. NOVEMBAR

2u1


Jedinstvena akcija za vaše
DUPLO BOLJE ŠKOLOVANJE


Upišite jedan program na BusinessAcademy dok traje Black Friday akcija i dobićete još jedan.
POTPUNO BESPLATNO!

Izaberite bilo koja 2 smera za najprofitabilnija zanimanja današnjice i duplirajte svoj uspeh. Nemate nikakvih ograničenja. Ovo je jedinstvena prilika da kreirate školovanje po svom izboru i postanete stručnjak za više oblasti, sa dva međunarodno priznata sertifikata.

Razmislite, ali brzo.
Sada je najbolje vreme da upišete BusinessAcademy.
NAPRAVITE SVOJU IDEALNU KOMBINACIJU

Ne možete da se odlučite: Preduzetnik ili Marketing menadžer?
Zašto ne oba?

Danas se na tržištu traže stručnjaci koji poseduju više profesionalnih veština i koji mogu da obave celokupan posao koji im je poslodavac poverio. Iskombinujte Cambridge poslovni program i Međunarodno poslovanje, Odnose s javnošću i Marketing, Preduzetništvo + Menadžment, HR i Menadžment projekata ili napravite bilo koju drugu profitabilnu kombinaciju po svom izboru.

Black Friday akcija se dodaje na već aktuelni popust decembarskog upisnog roka, ne poništavaju se međusobno, već ih možete koristiti zajedno, a gratis program koji izaberete može biti iste ili manje vrednosti u odnosu na prvi.
POKLON KOJI MNOGI PRIŽELJKUJU

Polaznici BusinessAcademy često, nakon jednog uspešno završenog programa, nastave svoje usavršavanje na još jednom odseku. Stečeno znanje upotpune novim veštinama i još više napreduju i zarađuju.

Sada, vi to možete potpuno besplatno.


Semir Godinjak, Sarajevo

BusinessAcademy nam daje mogućnost dosezanja visoke stručnosti i priliku konkurisanja za mnoge svjetske firme. Ogromna je prednost što se školujete i sa većinski zaposlenim ljudima; neki od njih imaju i svoje kompanije; stvarate nove kontakte i prilike za poslovnu saradnju.

Mirela Gabela, Blažuj

Meni lično su najbolji deo školovanja bile pripreme za polaganje Cambridge ispita. Trenutno radim u firmi Gabela transport, a znanje koje sam stekla na BusinessAcademy mi puno pomaže u poslovima koje obavljam u ovoj kompaniji.

Rada Kostić, Požarevac

Kvalitet nastave i ozbiljnost jesu nešto što odlikuje akademiju. Posebno bih pohvalila kordinatore nastave koji svojom ljubaznošću motivišu polaznike da u toku svog školovanja ostvare sjajne rezultate. Oni svojim savetima jasno stavljaju do znanja da su polaznici škole na prvom mestu.

Senad Metiljević, Sarajevo

Što se tiče utisaka vezanih za DL platformu, profesore, program i kolege sve je za 10. Upoznao sam dosta ljudi, pa čak i osobu iz Sarajeva koja mi je odmah ponudila praksu i posao.

Ivan Đorđević, Beograd

Zaposlio sam se preko otvorenog konkursa, a od velike pomoći bila mi je radionica Centra za razvoj karijere u okviru BusinessAcademy „Postanite idealan kandidat za posao” na kojoj sam dosta naučio – od toga kakav stajling treba imati do toga kako odgovarati na takozvana trik pitanja. Stečena znanja na BusinessAcademy mi već sada u velikoj meri pomažu.

Katarina Bošković, Beograd

Cambridge poslovni program prilagođen je zaposlenima u kompanijama koji žele da napreduju u poslu. S obzirom da sam zaposlena u velikoj kompaniji, Delhaize grupi, gde radim kao direktor kvaliteta i održivog razvoja za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, sam uvid u opis modula u potpunosti je odgovarao organizaciji aktivnosti u poslovnom okruženju u kome radim.

Dejana Deljanin, Beograd

Odlučila sam se da upišem BusinessAcademy kako bih stekla konkretnije znanje u odnosu na ono koje sam stekla na Fakultetu za menadžment u turizmu, a sve u cilju pronalaženja posla, koji je u datom trenutku bilo nemoguće pronaći. A dobila sam i mnogo više nego što sam očekivala.

Vladimir Mirčetić, Inđija

Najbolji deo školovanja na BusinessAcademy je način predavanja. Razlog tome je što se uvek “gađa” suština koja kroz primere mnogo olakšava shvatanje gradiva. Dakle, nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum.

Saša Jevtović, Velika Plana

Vi ne samo što edukujete, Vi širite slobodu misli, podstičete na nju i podučavate kako da se ona stvara. Ostvarivanje Vaše misije najlepša je svrha postojanja jedne kompanije.

Melina Junuzović, Visoko

Ja sam prezadovoljna školovanjem i načinom rada na BusinessAcademy. Profesori su dostupni uvijek, uči se na osnovu posljednjih naučnih istraživanja i, što je najbitnije, rade se praktični radovi na osnovu kojih se ocjenjuje stečeno znanje, što je dobar pokazatelj spremnosti za buduće poslovne izazove. Na BusinessAcademy sam naučila stvari koje nisam naučila za tri godine fakultetskog obrazovanja na državnom fakultetu.


BusinessAcademy polaznici iz celog sveta

ŠTA JOŠ DOBIJATE?


Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri
Ono što školovanje na BusinessAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru.


Center for Career Development

U okviru BusinessAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD) koji vam nudi posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

Personal Development Program

PDP omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti, atraktivnih budućim poslodavcima.

LINK Apprentice Program

Steći ćete neophodno radno iskustvo i praktična znanja kroz jedinstveni LINK Apprentice Program, u okviru koga 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivaču BusinessAcademy.

LINK Business Incubator

Ako imate dobru ideju za projekat i dovoljno hrabrosti da pokrenete sopstveni posao, možete da postanete deo LINK Business Incubatora. Obezbedićemo vam potrebne resurse, prostor za rad, znanja i savete kojima ćete ih ostvariti i pokrenuti sopstveni biznis.

LINKeduTV

Polaznici BusinessAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim.

Google Academy

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Google, imate ekskluzivnu mogućnost da besplatno učestvujete na Google Academy treninzima za online oglašavanje i digitalnu analitiku i da steknete zvanične Google AdWords i Google Analytics sertifikate.BusinessAcademy Android app

Uz pomoć besplatne BusinessAcademy aplikacije možete da pratite predavanja uživo, pristupate online kursevima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove i komunicirate sa predavačima preko mobilnog telefona ili tablet računara.

Dodatak BusinessAcademy sertifikatu

Uz sertifikat BusinessAcademy dobićete i poseban dodatak koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na BusinessAcademy. Sa ovim važnim dokumentom, potencijalni poslodavci odmah će moći da vide u čemu ste najbolji i koje sve zadatke mogu da vam povere.

Najčešće postavljana pitanja


Šta je Black Friday?

Black Friday je akcija koja milionima ljudi u celom svetu donosi ogromne popuste i kupovinu daleko ispod cene, a sada je dostupna i vama, zahvaljujući BusinessAcademy i ponudi u kojoj dobijate 2 programa po ceni jednog!

Šta tačno dobijam u okviru ove Black Friday akcije?

Dobićete 2 programa na BusinessAcademy – od kojih ćete platiti samo jedan i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka. Dobijate i mogućnost besplatnog polaganja za međunarodne sertifikate za oba programa.

Dakle, ako se prijavite za bilo koji program od 24. do 26. novembra, dobićete na poklon još jedno kompletno online školovanje sledeće godine na smeru koji sami odaberete.

Koji su uslovi za upis?

Za školovanje na BusinessAcademy mogu da se prijave svi koji žele da postanu uspešni u oblasti biznisa – od početnika koji nemaju nikakvog iskustva, do profesionalaca koji žele da prošire i unaprede svoje znanje. Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja i starosti potreban za upis.

Već sam polaznik BusinessAcademy, da li i dalje mogu da se prijavim za Black Friday?

Da, Black Friday akcija važi za sve trenutne i bivše polaznike BusinessAcademy. Prijavite se ponovo preko ove stranice, i po posebnim uslovima možete iskoristiti ove pogodnosti.

Ako sam već jednom iskoristio pogodnosti BF akcije, da li mogu i ove godine da se prijavim?

Ukoliko je polaznik već jednom iskoristio pogodnosti Black Friday akcije, može da se upiše ponovo i da ostvari regularno pravo na dodatni kurs.

Prijavio sam se. Šta onda?

Vaša prijava biće prosleđena konsultantima sa BusinessAcademy, koji će kontaktirati sa vama u narednim danima kako bi vas informisali o svemu i pomogli oko upisa.

Koja 2 programa da izaberem, koja je najbolja kombinacija?

BusinessAcademy tim Learning konsultanata svakom od polaznika stoji na raspolaganju prilikom odabira smera, kako biste bili sigurni da ste doneli najbolju odluku za sebe.

Black Friday akcija na BusinessAcademy je idealna za one koji žele da savladaju veštine iz marketinga ili prodaje i preduzetništva, ili koji žele da budu odlični stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa, strategijskog menadžmenta ili odnosa s javnošću. Programi na BusinessAcademy koji takođe omogućavaju sjajno upotpunjavanje znanja su Finansijski menadžment i Investicioni menadžment, što je odlična kombinacija za nekoga ko želi da bude stručnjak iz oblasti ekonomije i finansija, zatim Cambridge poslovni program i Međunarodno poslovanje, koji pripremaju polaznike za poslove u inostranstvu. Nemate ograničenja, možete da izaberete bilo koja 2 programa sa BusinessAcademy.

Kako se plaća školarina?

Školarinu je moguće plaćati u maksimalno 12 mesečnih rata ili odjednom, sa dodatnim popustom od 5%. Školarina se može plaćati online ili uplatom preko obične uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci. Polaznici iz inostranstva dobijaju instrukcije za devizno plaćanje, kao i mogućnost uplate preko 2Checkout ili PayPal sistema.

Da li moram da znam engleski da bih pratio nastavu?

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na BusinessAcademy su na srpskom jeziku. Pritom, svaki polaznik ima obezbeđenu jednogodišnju nastavu engleskog jezika.

Kome mogu da se obratim za još pitanja o BusinessAcademy i ovoj akciji?

Detaljne informacije o školovanju na BusinessAcademy i Black Friday akciji možete dobiti ako se obratite našoj Službi za prijem polaznika, preko e-maila office@biznis-akademija.com ili na brojeve telefona +381(0)11.4011.210, +381 (21) 31 000 20, +387 (33) 788 526, +387 (51) 303 527.