Posetili ste stranicu o BusinessAcademy akciji koja više nije aktuelna.

Upisni rok je i dalje u toku, ali je broj mesta ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta na odseku koji vas zanima,
prijavite se na vreme i iskoristite aktuelne pogodnosti za upis.

Saznajte više o upisu po sniženim cenama »

Ova akcija nije za one koji ne veruju u sebe.
Samo za ambiciozne koji žele da ostvare uspeh i postanu najbolji.

ISKORISTITE PRILIKU
KOJA ĆE VAM PROMENITI ŽIVOT

BLACK

FRIDAY

24–26. NOVEMBAR

2u1


Jedinstvena akcija za vaše
DUPLO BOLJE ŠKOLOVANJE


Upišite jedan program na BusinessAcademy dok traje Black Friday akcija i dobićete još jedan.
POTPUNO BESPLATNO!

Izaberite bilo koja 2 smera za najprofitabilnija zanimanja današnjice i duplirajte svoj uspeh. Nemate nikakvih ograničenja. Ovo je jedinstvena prilika da kreirate školovanje po svom izboru i postanete stručnjak za više oblasti, sa dva međunarodno priznata sertifikata.

Razmislite, ali brzo.
Sada je najbolje vreme da upišete BusinessAcademy.
NAPRAVITE SVOJU IDEALNU KOMBINACIJU

Ne možete da se odlučite: Preduzetnik ili Marketing menadžer?
Zašto ne oba?

Danas se na tržištu traže stručnjaci koji poseduju više profesionalnih veština i koji mogu da obave celokupan posao koji im je poslodavac poverio. Iskombinujte Cambridge poslovni program i Međunarodno poslovanje, Odnose s javnošću i Marketing, Preduzetništvo + Menadžment, HR i Menadžment projekata ili napravite bilo koju drugu profitabilnu kombinaciju po svom izboru.

Black Friday akcija se dodaje na već aktuelni popust decembarskog upisnog roka, ne poništavaju se međusobno, već ih možete koristiti zajedno, a gratis program koji izaberete može biti iste ili manje vrednosti u odnosu na prvi.
POKLON KOJI MNOGI PRIŽELJKUJU

Polaznici BusinessAcademy često, nakon jednog uspešno završenog programa, nastave svoje usavršavanje na još jednom odseku. Stečeno znanje upotpune novim veštinama i još više napreduju i zarađuju.

Sada, vi to možete potpuno besplatno.


Tatjana Orlov, Beograd

BusinessAcademy bih preporučila svakome ko želi da unapredi svoja znanja i pokrene svoju karijeru. Osim što sam stekla praktična i odmah primenjiva znanja iz oblasti menadžmenta, upravljanja ljudskim resursima, marketinga, prodaje, upravljanja projektima, stekla sam i brojne lične veštine neophodne za uspeh u današnjem biznisu.

Nataša Jusufbegović, Sarajevo

Zadovoljna sam što kod većine kurseva polovinu kredita koje je moguće osvojiti "nosi" upravo izrada assignmenta i taskova, koje pregledaju i ocijenjuju kompetentni stručnjaci za date oblasti. To je, po meni, najmjerodavniji pokazatelj razumijevanja i savladavanja gradiva.

Nadežda Stanimirović, Smederevo

Kada sam putem interneta videla da postoji online školovanje na BusinessAcademy, odmah sam popunila prijavu za program Odnosi s javnošću. Program sam završila putem interneta za godinu dana, ne plaćajući put do Beograda, smeštaj i hranu, što je isplativije u odnosu na druge strukovne škole, čak i one na internetu. Veštine koje sam stekla na BusinessAcademy pokazale su se kao lako primenjive u realnim situacijama.

Isidora Krunić, Novi Sad

Kada sumiram sve utiske sa BusinessAcademy, veoma sam zadovoljna svime što sam tamo dobila: znanjem i iskustvom, pa sad kad dobijem neki zadatak, znam da ga odradim. Ne samo to, već ga uradim kako treba: tako da moji nadređeni budu zadovoljni.

Svetislav Žerženka, Beograd

Moja iskustva sa BusinessAcademy su vrlo pozitivna: predavači su odlični i uglavnom imaju iskustva u privredi, što ostavlja mogućnost i za pitanja van predviđenih tema. Na sva pitanja koja sam postavio dobio sam krajnje profesionalan odgovor.

Melina Junuzović, Visoko

Ja sam prezadovoljna školovanjem i načinom rada na BusinessAcademy. Profesori su dostupni uvijek, uči se na osnovu posljednjih naučnih istraživanja i, što je najbitnije, rade se praktični radovi na osnovu kojih se ocjenjuje stečeno znanje, što je dobar pokazatelj spremnosti za buduće poslovne izazove. Na BusinessAcademy sam naučila stvari koje nisam naučila za tri godine fakultetskog obrazovanja na državnom fakultetu.

Elma Prndelj, Sarajevo

Nakon Pedagoškog fakulteta nisam dobila priliku da radim u struci. U potrazi za stalnim zaposlenjem, upisala sam Poslovnu administraciju na BusinessAcademy. Tu sam se upoznala s novim tehnologijama i programima za rad, usavršila poslovni engleski jezik i stekla samopouzdanje kroz rad sa ljudima koji imaju zavidne karijere.

Ivan Đorđević, Beograd

Zaposlio sam se preko otvorenog konkursa, a od velike pomoći bila mi je radionica Centra za razvoj karijere u okviru BusinessAcademy „Postanite idealan kandidat za posao” na kojoj sam dosta naučio – od toga kakav stajling treba imati do toga kako odgovarati na takozvana trik pitanja. Stečena znanja na BusinessAcademy mi već sada u velikoj meri pomažu.

Mirela Laković, Sarajevo

Prije godinu dana sam saznala za BusinessAcademy i detaljno istražila sve o programu edukacije, načinu učenja i certifikaciji. Odlučila sam upisati akademiju očekujući zaista kvalitetan edukativni program, međutim, danas su moji utisci puno veći i bogatiji od očekivanih.

Aleksandra Vidić, Smederevska Palanka

Sistem predavanja je veoma moderan i praktičan, što mi se najviše svidelo. Praktično znanje i primeri iz poslovnog života je ono što čoveka zaista priprema za rad u pravoj firmi, a ne mehaničko učenje definicija i teorija. Predavači su fantastični i dobri sagovornici. Objašnjavaju na realnim primerima koji se lako pamte.


BusinessAcademy polaznici iz celog sveta

ŠTA JOŠ DOBIJATE?


Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri
Ono što školovanje na BusinessAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru.


Center for Career Development

U okviru BusinessAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD) koji vam nudi posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

Personal Development Program

PDP omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti, atraktivnih budućim poslodavcima.

LINK Apprentice Program

Steći ćete neophodno radno iskustvo i praktična znanja kroz jedinstveni LINK Apprentice Program, u okviru koga 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivaču BusinessAcademy.

LINK Business Incubator

Ako imate dobru ideju za projekat i dovoljno hrabrosti da pokrenete sopstveni posao, možete da postanete deo LINK Business Incubatora. Obezbedićemo vam potrebne resurse, prostor za rad, znanja i savete kojima ćete ih ostvariti i pokrenuti sopstveni biznis.

LINKeduTV

Polaznici BusinessAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim.

Google Academy

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Google, imate ekskluzivnu mogućnost da besplatno učestvujete na Google Academy treninzima za online oglašavanje i digitalnu analitiku i da steknete zvanične Google AdWords i Google Analytics sertifikate.BusinessAcademy Android app

Uz pomoć besplatne BusinessAcademy aplikacije možete da pratite predavanja uživo, pristupate online kursevima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove i komunicirate sa predavačima preko mobilnog telefona ili tablet računara.

Dodatak BusinessAcademy sertifikatu

Uz sertifikat BusinessAcademy dobićete i poseban dodatak koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na BusinessAcademy. Sa ovim važnim dokumentom, potencijalni poslodavci odmah će moći da vide u čemu ste najbolji i koje sve zadatke mogu da vam povere.

Najčešće postavljana pitanja


Šta je Black Friday?

Black Friday je akcija koja milionima ljudi u celom svetu donosi ogromne popuste i kupovinu daleko ispod cene, a sada je dostupna i vama, zahvaljujući BusinessAcademy i ponudi u kojoj dobijate 2 programa po ceni jednog!

Šta tačno dobijam u okviru ove Black Friday akcije?

Dobićete 2 programa na BusinessAcademy – od kojih ćete platiti samo jedan i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka. Dobijate i mogućnost besplatnog polaganja za međunarodne sertifikate za oba programa.

Dakle, ako se prijavite za bilo koji program od 24. do 26. novembra, dobićete na poklon još jedno kompletno online školovanje sledeće godine na smeru koji sami odaberete.

Koji su uslovi za upis?

Za školovanje na BusinessAcademy mogu da se prijave svi koji žele da postanu uspešni u oblasti biznisa – od početnika koji nemaju nikakvog iskustva, do profesionalaca koji žele da prošire i unaprede svoje znanje. Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja i starosti potreban za upis.

Već sam polaznik BusinessAcademy, da li i dalje mogu da se prijavim za Black Friday?

Da, Black Friday akcija važi za sve trenutne i bivše polaznike BusinessAcademy. Prijavite se ponovo preko ove stranice, i po posebnim uslovima možete iskoristiti ove pogodnosti.

Ako sam već jednom iskoristio pogodnosti BF akcije, da li mogu i ove godine da se prijavim?

Ukoliko je polaznik već jednom iskoristio pogodnosti Black Friday akcije, može da se upiše ponovo i da ostvari regularno pravo na dodatni kurs.

Prijavio sam se. Šta onda?

Vaša prijava biće prosleđena konsultantima sa BusinessAcademy, koji će kontaktirati sa vama u narednim danima kako bi vas informisali o svemu i pomogli oko upisa.

Koja 2 programa da izaberem, koja je najbolja kombinacija?

BusinessAcademy tim Learning konsultanata svakom od polaznika stoji na raspolaganju prilikom odabira smera, kako biste bili sigurni da ste doneli najbolju odluku za sebe.

Black Friday akcija na BusinessAcademy je idealna za one koji žele da savladaju veštine iz marketinga ili prodaje i preduzetništva, ili koji žele da budu odlični stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa, strategijskog menadžmenta ili odnosa s javnošću. Programi na BusinessAcademy koji takođe omogućavaju sjajno upotpunjavanje znanja su Finansijski menadžment i Investicioni menadžment, što je odlična kombinacija za nekoga ko želi da bude stručnjak iz oblasti ekonomije i finansija, zatim Cambridge poslovni program i Međunarodno poslovanje, koji pripremaju polaznike za poslove u inostranstvu. Nemate ograničenja, možete da izaberete bilo koja 2 programa sa BusinessAcademy.

Kako se plaća školarina?

Školarinu je moguće plaćati u maksimalno 12 mesečnih rata ili odjednom, sa dodatnim popustom od 5%. Školarina se može plaćati online ili uplatom preko obične uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci. Polaznici iz inostranstva dobijaju instrukcije za devizno plaćanje, kao i mogućnost uplate preko 2Checkout ili PayPal sistema.

Da li moram da znam engleski da bih pratio nastavu?

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na BusinessAcademy su na srpskom jeziku. Pritom, svaki polaznik ima obezbeđenu jednogodišnju nastavu engleskog jezika.

Kome mogu da se obratim za još pitanja o BusinessAcademy i ovoj akciji?

Detaljne informacije o školovanju na BusinessAcademy i Black Friday akciji možete dobiti ako se obratite našoj Službi za prijem polaznika, preko e-maila office@biznis-akademija.com ili na brojeve telefona +381(0)11.4011.210, +381 (21) 31 000 20, +387 (33) 788 526, +387 (51) 303 527.