AKCIJA JE ZAVRŠENA, ALI I DALJE MOŽETE DA POŠALJETE SVOJU PRIJAVU!

Ukoliko nakon obrade pristiglih prijava ostane slobodnih mesta na smeru za koji ste zainteresovani, vaša prijava biće aktivirana i moći ćete da iskoristite sve pogodnosti ove akcije.

PRIJAVI SE »

Ova akcija nije za one koji ne veruju u sebe.
Samo za ambiciozne koji žele da ostvare uspeh i postanu najbolji.

Ovo ste čekali cele godine

BLACK FRIDAY

2u1Jedinstvena akcija za vaše
DUPLO BOLJE ŠKOLOVANJE


Upišite jedan program na BusinessAcademy dok traje Black Friday akcija i dobićete još jedan.
POTPUNO BESPLATNO!

Izaberite bilo koja 2 smera za najprofitabilnija zanimanja današnjice i duplirajte svoj uspeh. Ovo je jedinstvena prilika da kreirate školovanje po svom izboru i
postanete stručnjak za više oblasti, sa dva međunarodno priznata sertifikata.

Razmislite, ali brzo.
Sada je najbolje vreme da upišete BusinessAcademy.


NAPRAVITE SVOJU IDEALNU KOMBINACIJU

Ne možete da se odlučite: Preduzetnik ili Marketing menadžer?
Zašto ne oba?

Danas se na tržištu traže stručnjaci koji poseduju više profesionalnih veština i koji mogu da obave celokupan posao koji im je poslodavac poverio. Iskombinujte Cambridge poslovni program i Međunarodno poslovanje, Odnose s javnošću i Marketing, Preduzetništvo + Menadžment, HR i Menadžment projekata ili napravite bilo koju drugu profitabilnu kombinaciju po svom izboru.

Black Friday akcija se dodaje na već aktuelni popust jesenjeg upisnog roka, ne poništavaju se međusobno, već ih možete koristiti zajedno, a gratis program koji izaberete može biti iste ili manje vrednosti u odnosu na prvi.
POKLON KOJI MNOGI PRIŽELJKUJU

Polaznici BusinessAcademy često, nakon jednog uspešno završenog programa, nastave svoje usavršavanje na još jednom odseku. Stečeno znanje upotpune novim veštinama i još više napreduju i zarađuju.

Sada, vi to možete potpuno besplatno.


Polaznici iz celog sveta


ŠTA JOŠ DOBIJATE?

Ono što školovanje na BusinessAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru.

PRAKSA ISPRED TEORIJE

Osim teorijskih znanja o strategijama, metodama i tehnikama koje se primenjuju u biznisu, na BusinessAcademy, pre svega, stičete praktične veštine koje su vam neophodne da se zaposlite, dobro zarađujete i pokrenete biznis.

RAZVOJ BIZNIS PLANA

Radićete na razvoju svog biznis plana sa kojim možete da započnete sopstveni posao i aplicirate za različita sredstva kojima ćete potpomoći realizaciju svoje ideje, ali i da kreirate biznis planove za druge preduzetnike i kompanije.

ŠKOLOVANJE + RADNO ISKUSTVO

Imate mogućnost da nakon školovanja učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivača BusinessAcademy.

PAKET TRANSVERZALNIH VEŠTINA

Proći ćete i kroz Personal Development Program (PDP), u okviru koga ćete raditi na razvoju dodatnih veština potrebnih za uspeh u svakom poslu: motivacija, samopouzdanje, fokus, timski rad, selekcija prioriteta i dr.

RESURSI ZA USPEŠNU KARIJERU

U okviru BusinessAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD). Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

KURSEVI ENGLESKOG I NEMAČKOG

Kako bismo vam omogućili da dobijete priliku da radite na svetskim tržištima, na BusinessAcademy obezbedili smo vam priliku da u sklopu redovnog školovanja fakultativno pohađate kurseve engleskog i nemačkog jezika.

LINKEDUTV

Polaznici BusinessAcademy dobijaju pretplatu na program prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U paketu ćete naći sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim.

ARHITEKTURA SAZNANjA

Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, te je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine.

SAVETNIK ZA POMOĆ U UČENJU

Ukoliko tokom usavršavanja na BusinessAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća pri savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju.
Najčešće postavljana pitanja


Šta je Black Friday?

Black Friday je akcija koja milionima ljudi u celom svetu donosi ogromne popuste i kupovinu daleko ispod cene, a sada je dostupna i vama, zahvaljujući BusinessAcademy i ponudi u kojoj dobijate 2 programa po ceni jednog!

Šta tačno dobijam u okviru ove Black Friday akcije?

Dobićete 2 programa na BusinessAcademy – od kojih ćete platiti samo jedan i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka. Dobijate i mogućnost besplatnog polaganja za međunarodne sertifikate za oba programa.

Dakle, ako se prijavite za bilo koji program od 22. do 24. novembra, dobićete na poklon još jedno kompletno online školovanje sledeće godine na smeru koji sami odaberete.

Koji su uslovi za upis?

Za školovanje na BusinessAcademy mogu da se prijave svi koji žele da postanu uspešni u oblasti biznisa – od početnika koji nemaju nikakvog iskustva, do profesionalaca koji žele da prošire i unaprede svoje znanje. Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja i starosti potreban za upis.

Već sam polaznik BusinessAcademy, da li i dalje mogu da se prijavim za Black Friday?

Da, Black Friday akcija važi za sve trenutne i bivše polaznike BusinessAcademy. Prijavite se ponovo preko ove stranice, i po posebnim uslovima možete iskoristiti ove pogodnosti.

Ako sam već jednom iskoristio pogodnosti BF akcije, da li mogu i ove godine da se prijavim?

Ukoliko je polaznik već jednom iskoristio pogodnosti Black Friday akcije, može da se upiše ponovo i da ostvari regularno pravo na dodatni kurs.

Prijavio sam se. Šta onda?

Vaša prijava biće prosleđena konsultantima sa BusinessAcademy, koji će kontaktirati sa vama u narednim danima kako bi vas informisali o svemu i pomogli oko upisa.

Koja 2 programa da izaberem, koja je najbolja kombinacija?

BusinessAcademy tim Learning konsultanata svakom od polaznika stoji na raspolaganju prilikom odabira smera, kako biste bili sigurni da ste doneli najbolju odluku za sebe.

Black Friday akcija na BusinessAcademy je idealna za one koji žele da savladaju veštine iz marketinga ili prodaje i preduzetništva, ili koji žele da budu odlični stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa, strategijskog menadžmenta ili odnosa s javnošću. Programi na BusinessAcademy koji takođe omogućavaju sjajno upotpunjavanje znanja su Finansijski menadžment i Investicioni menadžment, što je odlična kombinacija za nekoga ko želi da bude stručnjak iz oblasti ekonomije i finansija, zatim Cambridge poslovni program i Međunarodno poslovanje, koji pripremaju polaznike za poslove u inostranstvu. Nemate ograničenja, možete da izaberete bilo koja 2 programa sa BusinessAcademy.

Kako se plaća školarina?

Školarinu je moguće plaćati u maksimalno 12 mesečnih rata ili odjednom, sa dodatnim popustom od 5%. Školarina se može plaćati online ili uplatom preko obične uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci. Polaznici iz inostranstva dobijaju instrukcije za devizno plaćanje, kao i mogućnost uplate preko PayPal sistema.

Da li moram da znam engleski da bih pratio nastavu?

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na BusinessAcademy su na srpskom jeziku. Pritom, svaki polaznik ima obezbeđenu jednogodišnju nastavu engleskog jezika.

Kome mogu da se obratim za još pitanja o BusinessAcademy i ovoj akciji?

Detaljne informacije o školovanju na BusinessAcademy i Black Friday akciji možete dobiti ako se obratite našoj Službi za prijem polaznika, preko e-maila office@biznis-akademija.com ili na brojeve telefona +381 (0)11 4011 210, +381 (0)21 31 000 20 , +387 (0)33 788 526 ili +387 (0)51 303 527.

Otvori pop-up