Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Već ste prijavljeni

Vaša e-mail adresa se već nalazi u našoj bazi.

Prijavite se ponovo koristeći drugu e-mail adresu kako bi učestvovali u ovoj akciji.

BusinessAcademy će jednom od prijavljenih učesnika pokloniti kurs i omogućiti da besplatno započne uspešnu poslovnu karijeru.

Želite poslovnu stručnost i zvanično poslovno zvanje koje dobro možete naplatiti?

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred Vama je 12 poslovnih odseka.

Cambridge poslovni program
Za profitabilan rad na izvršnim ili operativnim pozicijama u preduzećima. Školovanjem na ovom odseku naučićete kako da povećate profit preduzeća bez obzira na njegovu delatnost. Naučićete da vodite preduzeće u svakom od sedam njegovih ključnih sektora. Verujemo da je to pouzdan način da zaradite koliko Vam je potrebno da biste uživali u karijeri.
Odsek Cambridge poslovni program: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Međunarodno poslovanje
Za preuzimanje liderstva na internacionalnom tržištu. Školovanjem na ovom odseku naučićete da primenite naučne tehnike za donošenje profitabilnih poslovnih odluka, vodite i koordinišete međunarodnim projektima, uvećate profit kompanije i za više od 250% i iskoristite inostrani kapital, a sve u skladu sa međunarodnom regulativom. Ovo je program za sve koji žele da pomere granice svog uspeha na svetski nivo.
Odsek Međunarodno poslovanje: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Menadžment ljudskih resursa
Za rukovođenje najvažnijim delom preduzeća: ljudima. Cilj školovanja za menadžera ljudskih resursa je da Vas naučimo da rukovodite stvaranjem najboljih zaposlenih. Da primenite najnoviju menadžment metodologiju. Tada ćete lako doći u poziciju uticaja, autoriteta, odlične naplate svojih novih sposobnosti.
Odsek Menadžment ljudskih resursa: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Menadžment
Za pouzdano donošenje profitabilnih poslovnih odluka i organizovanje ljudi tako da svoje ambicije i poslovne uspehe ostvarite lakše. Novom menadžment metodologijom naučićete kako da kombinujete kvantitativne analitičke metode sa “mekanim” veštinama komunikacije i psihologije. Školovanjem na ovom odseku bićete obučeni da preduzećima konstantno obezbeđujete veću efikasnost.
Odsek Menadžment: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Marketing i marketing menadžment
Za privlačenje najvećeg broja kupaca sa tržišta. I onda, za njihovo zadržavanje. Naučićete kako da aktuelnom marketing praksom preduzeću obezbedite jak uticaj na tržište, značajne povraćaje novca pri ulaganju u privlačenje klijenata. I veliku zaradu za Vas.
Odsek Marketing: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Prodaja i menadžment prodaje
Za direktno donošenje novca preduzeću u kom radite. Dobićete praktične alate da sami ili zajedno sa timom omogućite značajan skok u prodaji, na sistematski način. Školovanje na ovom odseku se sastoji se od svih grupa veština i znanja koja će Vam obezbediti poziciju visoko plaćenog prodajnog menadžera.
Odsek Prodaja: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Finansijski menadžment
Za vođenje novčanih tokova preduzeća i donošenje finansijskih odluka koje direktno donose profit. Naučićete kako da pravilnom kontrolom finansija direktno utičete na profitabilnost poslovanja. Ako ste analitična osoba, ovaj odsek je idealan za Vas.
Odsek Finansijski menadžment: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Menadžment projekata
Za taktičko izvršavanje svakog projekta, jurišom. Na ovom odseku ćete naučiti da koristite alate za taktičko izvršavanje svakog projekta. Savladaćete najnoviju projektnu metodologiju. Znaćete kako da digitalnim tehnologijama i otkrićima u vođenju operacija preduzeću obezbedite veće profite, na sistematski način. Bez pritiska.
Odsek Menadžment projekata: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Poslovna administracija
Za dvostruk uticaj na stabilan rad preduzeća: glatko funkcionisanje poslovne kancelarije, interno, jačanje odnosa sa klijentima, eksterno. Školovanjem na ovom odseku savladaćete veštine i znanja da postanete desna ruka osobama sa kojima radite. Istovremeno, postaćete izvor dodatnog profita preduzeću u kom radite. A to je uvek dobra pozicija ako želite siguran posao, odličnu zaradu.
Odsek Poslovna administracija: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Preduzetništvo
Za uspešno vođenje sopstvenog biznisa. Bez obzira da li preduzeće pokrećete od nule, gradite nov sektor uspešne organizacije ili tražite način da uložite u poslovne poduhvate, preduzetničke veštine i znanja su ključna za ostvarivanje Vaše ambicije. I zaradu očekivane količine novca.
Odsek Preduzetništvo: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Odnosi s javnošću
Za efikasnu komunikaciju sa ciljnim javnostima i formiranje dugoročnog pozitivnog imidža kompanije. Naučićete kako da utičete na javno mnjenje, kako da predstavite svoje ideje i navedete druge da vas slušaju, da deluju. Školovanjem na ovom odseku usvojićete znanja i veštine najboljih PR menadžera koji razumeju izazove savremene komunikacije i prepoznaju prilike za unapređenje poslovanja.
Odsek Odnosi s javnošću: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Investicioni menadžment i berzansko poslovanje
Za kompletno uključivanje u poslovanje na finansijskim tržištima, u svojstvu individualnog ili institucionalnog investitora. Bićete osposobljeni da razumete i primenite savremene investicione instrumente i tehnike u cilju postizanja finansijskih ciljeva klijenata koje će moći da primeni kako na regionalnim tako i na međunarodnim finansijskim tržištima.
Odsek Investicioni menadžment i berzansko poslovanje: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

 

Sticanje zvaničnih poslovnih zvanja, za visoko plaćenu karijeru

Program BusinessAcademy je zvanično ovlašćen od strane Cambridge odeljenja za međunarodne ispite. Na kraju školovanja dobijate Cambridge International A&AS Level Business Studies, jednu od najcenjenijih jednogodišnjih poslovnih diploma.

Ovo ekspertsko zvanje garantuje veštinu za vođenje poslovnih projekata, kontrolisanje ključnih sektora preduzeća, kreiranje novih profitnih centara, ličnog bogatstva. Jedini uslov je Vaša spremnost da zagrizete izazov.

Uspesi prethodnih polaznika širom sveta su potvrdili da ova zvanična zvanja daju veću slobodu pri izboru zaposlenja.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.