Vreme je za bolji posao

Steknite diplome i sertifikate koji dupliraju šansu za dobijanje dobro plaćenog i stabilnog posla

Programi za sertifikaciju u privredi predstavljaju standarde za stručnjake širom sveta. I ako je većina karijera iz oblasti menadžmenta unosna i vodi ka brzom napretku, možete ići napred čak i brže, ukoliko posedujete sertifikat. U stvari, često možete obezbediti povećanje plate od 20 % ili više, kada postanete sertifikovan IT stručnjak.  

Preduzeća zahtevaju da njihovi stručnjaci budu kvalifikovani kako bi ocenili njihove veštine, ali i kako bi garantovali da oni mogu uspešno da obavljaju svoj posao. Sertifikacija će pomoći stručnjaku da dobije dobar posao i da ostane konkurentan u onome što je sada visoko zahtevajuće poslovno okruženje danas.  

Sledeći grafikon prikazuje plate menadžera i ljudi koji upravljaju. Ukoliko želite da i Vaša plata bude takva polažite za jedan od svetski priznat sertifikat: Cambridge International Business Studies.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.