Šta Vas čeka u narednim danima

Vi i Vaše kolege sa programa Business professional A to Z školovaćete se po bogatom programu u disciplini koju ste izabrali.

A platforma za učenje na daljinu je ove godine još unapređenija tako da jedva čekamo da sa obukom počnete i Vi.

Obuka programa Business professional A to Z počinje 15. januara.

Do tada nas čeka više stvari.

U ponedeljak, 21. decembra, poslaćemo Vam jedan sjajan resurs. Naime, ono šta smo mi otkrili jeste da je učenje lako i efektno kada se uči na pravi način. Štaviše, učenje je tada i zabavno.

Zato smo Vam spremili knjigu „Vodič za učenje: Kako da sa manje truda i vremena postižete odlične rezultate“. Ovaj vodič sa 200 strana odličnih informacija ćete dobiti na Vašu elektronsku poštu, u .pdf formatu.
 
Onda, 24. decembra ćete dobiti raspored nastavnih jedinica za prva dva meseca.

28. decembra, par dana pred Novu godinu, poslaćemo Vam uputstvo za upotrebu distance learning platforme. Inače, što se tiče tehničkih karakteristika, znajte da Vam je dovoljan običan računar i obična Internet veza, i moći ćete da u potpunosti koristite platformu. Dokumenta i fajlove koji zauzimaju dosta računarske memorije dobićete na diskovima, poštom, tako da je upotreba dl platforme oslobođena od nepotrebnih opterećenja na Vaš računar ili Internet vezu.

Posle Nove godine, kada prođu slavlja i utisci o 2010-oj pred nama, oko 5. januara poslaćemo Vam najavu vezanu za otvaranje platforme, da biste bili spremni za početak obuke.

Krajem te nedelje počećemo da šaljemo prvi set fizičkih materijala koje ćete koristiti uz platformu, kada ćemo Vas obavestiti da je pošiljka poslata na Vašu adresu.

11. januara ćemo održati testiranje na engleski jezik, da bismo znali koji nivo kursa da Vam damo kako biste najlakše napredovali na sledeći stepen znanja ovog jezika. Testiranje će biti održano online, možete ga izvršiti sa bilo kog računara, a znajte da će postojati još jedan rok za testiranje, tako da nije neophodno da se testirate tog dana.

U utorak i sredu te nedelje ćemo izvršiti poslednje pripreme, a prve kurseve otvoriti u petak 15. januara, kada je zvaničan dan kada ćete početi sa obukom.

Isto tako, znajte da ćete tokom celog školovanja informacije o svim novostima i aktivnostima na BusinessAcademy redovno dobijati putem e- maila. Takođe, imaćete mogućnost redovnog informisanja na sajtu BusinessAcademy.

Za svako pitanje možete nam se obratiti telefonom na sledeće brojeve: 011/ 3168-223, 011/3166-406, 063/278-641 radnim danima od 09 do 17 časova, ili e-mailom na office@biznis-akademija.com.

Srdačno Vaš,

Milan Stokić, Coordinator
BusinessAcademy
011 31 66 406


Da li ste nam rekli šta Vas motiviše i u čemu uživate?

Koja 3 rezultata najviše želite da postignete u Vašoj profesionalnoj karijeri:


Šta Vas najviše privlači u vezi sa biznisom:


Recite nam o sebi, šta Vas zanima, čemu stremite, koji izazov želite da rešite:


Vaša email adresa: