Vreme je za bolji posao

Prodaja, Sales

Opis kursa
Na kursu izučavate ulogu i odlike dobrog prodavca, njegove aktivnosti, i uopšte psihologiju prodavca. Upoznajete se sa celokupnim procesom prodaje počev od priprema, preko otvaranja, do prezentacije i zaključivanja prodaje. Stičete znanja o ulozi menadžera prodaje, njegovim aktivnostima, odgovornostima, načinima upravljanja i ciljevima same prodaje. Saznajete kako formirati prodajni tim, počev od selekcije prodavaca preko njihove obuke i razvoja do rukovođenja i motivacije prodajnog tima.
 
Cilj kursa
Cilj kursa je da se obučite za dobrog prodavca koji poznaje pre svega sebe, a zatim i svog kupca. Prodavca koji može uvek da prepozna potrebe kupca i koji može da izađe na kraj sa teškim sagovornicima kako bi uspešno zaključio prodajni proces. Pored toga, cilj kursa je i da se osposobite za vođenje uspešnog prodajnog tima i prodajnog procesa.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.