Bolje od master studija!

Priznatost Cambridge-a

Link group je postao Cambridge International School, što će polaznicima BusinessAcademy omogućiti sticanje jedne od najpriznatijih internacionalnih kvalifikacija. Cambridge International Business Studies predstavlja spektar profesionalnih kvalifikacija dizajniranih za one koji žele da unaprede svoju karijeru ili nivo obrazovanja. Posedovanje ovih diploma poslodavcu daje garanciju da kandidat poseduje najviši nivo profesionalnih kompetencija i time mu omogućava prednost pri zapošljavanju.

Diplome se fokusiraju na brojne ključne oblasti specifične za određene poslove, uključujući IT, poslovanje i menadžment. Dostupne su na različitim nivoima i podesne su za polaznike svih godina, sa različitim prethodnim iskustvom.


Cambridge International Business Studies obezbeđuje najbolji mogući okvir za lični i profesionalni razvoj, pružajući u isto vreme zvanično priznanje i sertifikaciju stečenih sposobnosti.


Cambridge International Business Studies sertifikati su priznati od strane profesionalnih tela, poslodavaca i univerziteta iz celog sveta. Uspešno dostizanje diplome može takođe rezultirati ubrzanom napretku u više nivoe profesionalne kvalifikacije

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.