BusinessAcademy vam poklanja za svoj rođendan.

Postanite sertifikovani Google stručnjak na BusinessAcademy

Zahvaljujući našoj saradnji sa kompanijom Google, kao polaznik BusinessAcademy imate ekskluzivnu mogućnost da učestvujete na Google Academy treninzima za obuku profesionalaca za online oglašavanje i digitalnu analitiku i da steknete zvanične Google AdWords i Google Analytics sertifikate.

Google Academy

Google Academy treninzi održavaju se u prostorijama BusinessAcademy, zatvoreni su za javnost i vode ih sertifikovani Google treneri.

U toku školovanja dobijate pristup ovim obukama na kojima ćete steći znanja o osnovama i naprednim aspektima korišćenja Google alata za oglašavanje i imati jedinstvenu mogućnost da sertifikujete stečeno znanje i postanete Google stručnjak.

Budite među najboljima

Google AdWords i Google Analytics sertifikacije vam omogućavaju da pokažete da vas kompanija Google priznaje kao kvalifikovanog profesionalca za online oglašavanje i digitalni marketing.

Ovi sertifikati su svetski prepoznatljiva akreditacija koja potvrđuje da poznajete najnovije koncepte i najbolje prakse oglašavanja na internetu i da imate iskustvo u upravljanju različitim tipovima online kampanja.

Google PartnersTakođe, postaćete deo zajednice Google partnera koja okuplja online konsultante, profesionalce za digitalni marketing i agencije za oglašavanje.

Pridruživanjem Google Partners zajednici moći ćete da pristupite:

  • posebnim događajima i obukama,
  • istraživanjima u okviru delatnosti,
  • ažuriranju Google proizvoda, i još mnogo čemu...

Pokažite aktuelnim i potencijalnim klijentima da ste sertifikovani profesionalac za online oglašavanje i digitalnu analitiku. Naučite kako da online oglase prikažete pravim ljudima, na pravom mestu u pravom trenutku. Upišite BusinessAcademy.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.