Vreme je za bolji posao

Postani inženjer organizacionih nauka na našoj visokoj školi!

Najsigurniji ključ uspeha je u stalnom usavršavanju, daljem učenju i napredovanju. Sada imaš jedinstvenu priliku da se pod idealnim uslovima školuješ za sigurnu budućnost i visoku zaradu, da sa najvećim uspehom upravljaš poslovnim sistemima i vodiš poslovne projekte. Stekni sva potrebna specijalizovana znanja i veštine modernog biznisa i osiguraj uspeh u karijeri. Budi najbolji u organizaciji poslovnih sistema.

Kako? Imamo recept za uspeh!

Danas poslovanje u svim oblastima u potpunosti zavisi od informacionih tehnologija, jer sve organizacije koriste sisteme zasnovane na njima. Zamisli da, u vreme kada bilo koji posao zahteva neku od IT veština i kada su ovi poslovi najtraženiji i najplaćeniji,  postaneš izuzetno stručan u ovoj oblasti, ali da, pored toga, imaš i bogato znanje u oblasti modernog poslovanja i upravljanja IT projektima.

Ključ uspeha je, dakle, u sticanju opštih i specijalizovanih znanja i veština iz oblasti modernog biznisa, sa posebnim akcentom na izučavanju IT biznisa na internacionalnom i globalnom nivou.

Kompanija LINK group, osnivač BusinessAcademy, pored jednogodišnjeg, profesionalnog školovanja, u okviru svog vaspitno-obrazovnog sistema pokriva i visoko obrazovanje: Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije ITS.

Zašto je ITS pravo rešenje za tebe? 

Trogodišnje školovanje na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije ITS doneće ti dodatnu sigurnost u uspeh koji je pred tobom: najbolje uslove studiranja – kvalitetna, primenjiva i naplativa znanja, softverski podržano učenje, znanja i veštine iz oblasti organizacije poslovnih sistema, upravljanja projektima, poslovnih računarskih aplikacija, elektronskog poslovanja, ali i menadžmenta, makroekonomije, i menadžmenta ljudskih resursa.pomoć i usmeravanje u razvoju karijere, garanciju kvaliteta školovanja i priznate diplome i sertifikate. A sve to uz akreditovanu diplomu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Ukoliko si završio svoje jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, sada imaš jedinstvenu priliku da, po najpovoljnijim uslovima, studiraš na ITS-u. Znanja i veštine stečene na BusinessAcademy daju ti pogodnost automatskog upisa, bez polaganja prijemnog ispita. Takođe, ostvaruješ dodatni popust prilikom upisa na ITS. U toku je promotivni period – iskoristi pogodnosti ranog upisa >>>
 

Postani i ti deo uspešnog tima. Pridruži se onima kojima je uspeh zagaranotvan. Od osnivanja ITS-a, 2006. godine do danas čak 92,57% diplomaca je napravilo uspeh u svojoj karijeri, od čega je čak:

– 84.26% zaposleno (u struci),                 
– 8.31% nastavilo školovanje.   

Diploma strukovnog inženjera oraganizacionih nauka, koju ćeš dobiti po završetku školovanja na ITS-u, kotiraćete te među buduće najtraženije stručnjake u oblasti organizacionih nauka, u domenu IT poslovnih sistema, upravljanja projektima, elektronskog poslovanja, ali i menadžmenta, makroekonomije, i menadžmenta ljudskih resursa. Zahvaljujući znanju i veštinama stečenim na ITS-u, postaćeš menadžer projekata za koga je zainteresovana svaka vodeća kompanija.

Na ITS-u se izučavaju principi organizacije i savremeni modeli organizacione strukture, principi i metode rukovođenja, upravljanja projektima, izrade biznis plana i investicionog projekta.

Posebna pažnja je posvećena izučavanju IT biznisa na internacionalnom i globalnom nivou, a krajnji cilj i rezultat su visokoobrazovani kadrovi koji su u stanju da, po okončanju studija, zauzmu svoja mesta u kompanijama svih veličina i vrsta delatnosti.

Međutim, radi održavanja najvišeg kvaliteta obrazovnih usluga i posvećivanja najpunije pažnje svakom studentu ponaosob, na ITS-u je broj studenata ograničen. Zato je potrebno da svoje mesto rezervišeš na vreme, što pre.

Postani menadžer projekata ili direktor vodeće kompanije

Kako? Najpre izaberi studijski program koji ti najviše odgovara. Na ITS-u možeš odabrati jedan od četiri najaktuelnija programa. Školovanje na Visokoj školi strukovnih studija za IT će savršeno nadograditi tvoje znanje u oblasti modernog poslovanja i biznisa, organizacije poslovnih sistema.

Već tokom školovanja na ITS-u steći ćeš dovoljnu stručnost za učestvovanje u realnim poslovnim projektima. Tim eminentnih stručnjaka u svojim oblastima preneće ti sva neophodna znanja i više od toga, potrebna za jednog uspešnog menadžera projekata. Na primer, na programu Elektronsko poslovanje naučićeš kako da osmisliš i vodiš poslovanje kompanije na globalnom tržištu, steći ćeš znanja i veštine iz oblasti elektronskog poslovanja, elektronske uprave, elektronske trgovine, sistema plaćanja u elektronskom poslovanju, tehnika internet marketinga, poslovnih informacionih sistema, menadžmenta i informacionih tehnologija. Plan i program koncipirani tako da studentima omoguće sticanje specijalizovanih znanja i veština iz oblasti modernog biznisa, ali i tehničkih znanja u domenu programerskih alata i baza podataka. 

Ili, studiranjem na programu Organizacija poslovnih sistema (IT) naučićete da upravljate poslovnim sistemima i vodite projekte, steći ćete znanja i veštine iz oblasti organizacije poslovnih sistema, poslovnih računarskih aplikacija, elektronskog poslovanja, menadžmenta, makroekonomije, menadžmenta ljudskih resursa, upravljačkih i poslovnih informacionih sistema, upravljanja kvalitetom, poslovnih komunikacija i pregovaranja, upravljanja projektima, finansijskog menadžmenta, globalizacije i preduzetništva.

Krajnji cilj školovanja na ITS-u  su visokoobrazovani kadrovi koji su u stanju da, po okončanju studija, zauzmu svoja mesta u kompanijama svih veličina i vrsta delatnosti, a koje imaju potrebu za stručnjacima iz oblasti organizacije poslovnih sistema.

O ostalim programima na ITS-u saznajte ovde >>>

Studenti ITS-a imaju odgovoran zadatak da uče i pokažu interesovanje za napredovanje, tim stručnjaka sa ITS-a je tu da se postara da svoje ciljeve ostvare na najuspešniji mogući način i što pre.

Saznaj više o našoj Visokoj školi strukovnih studija za IT >>

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.