Vreme je za bolji posao

Posetite SportBizz konferenciju u Beogradu

Interesuje vas menadžment u sportu? Ne propustite jubilarnu petu po redu konferenciju SportBizz, u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka, koja je tradicionalno posvećena sportskom menadžmentu i marketingu.

SportBizz 2017

Konferencija će se održati 17. i 18. marta u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka, gde će kroz dvodnevna predavanja svi učesnici imati priliku da iz prve ruke čuju iskustva uspešnih sportista, sportskih menadžera i organizacija koje svojim radom i zalaganjem pomažu u organizaciji sportskih događaja.

S obzirom da je za nama godina Olimpijskih igara, tema ovogodišnje konferencije SportBizz biće osvrt na ovaj prestižni sportski događaj, ali i otkrivanje svih pojedinosti pomenute manifestacije.

Podršku u realizaciji konferencije pružiće pored Olimpijskog i Paraolimpijskog komiteta Srbije, sportski novinar Slobodan Šarenac, ali i sportisti Ivana Anđušić Maksimović, Nikola Jakšić, Mihail Dudaš, učesnici Olimpijskih igara u Riju, gde je naša zemlja ostvarila sjajan uspeh, koji kada se u obzir uzme njen broj stanovnika, još više dobija na značaju.

Inicijativu da se učesnicima konferencije SportBizz pruži edukacija iz oblasti sportskog menadžmenta i marketinga, do sada su prepoznali brojni sportski klubovi, individualni sportisti i uvaženi sportski stručnjaci, uz čiju pomoć je postignuto veliko interesovanje kod studenata za ovaj projekat. Delegate pored zanimljivih predavanja očekuje i panel diskusija na temu „Stanje sporta u Srbiji ”, o kojoj će diskutovati zajedno sa stručnim pojedincima iz sfere sporta.

Više informacija možete pronaći na adresi ssfon.rs/sportbizz

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.