Vreme je za bolji posao

Pomoć u zapošljavanju

Naš cilj je da svojim polaznicima obezbedimo najbolje moguće uslove za zaposlenje shodno njihovim kvalifikacijama i mogućnostima i da poslodavcima obezbedimo zaposlene koji poseduju visoke lične i profesionalne kvalitete i tako doprinesemo njihovom uspešnijem nastupu na tržištu.

Na taj način se obezbeđuje kompletna usluga polaznicima Business Academy, jer osim obrazovanja u savremenog poslovanja, nudi im se i mogućnost za uspešnu i profitabilnu karijeru. Vodimo se mišlju da nema sna za koji nije data i snaga da se ostvari, tako da sve naše napore ulažemo kako u obrazovanje savremenih kadrova tako i u njihov plasman na tržište.

Posebno ističemo da nakon završetka školovanja na Business Academy kandidat dobija spisak referenci i projekata na kojima je radio za vreme školovanja, što u mnogome obogaćuje njegovu radnu biografiju i put ka budućem zaposlenju čini mnogo prohodnijim.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.