Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Kutak za administrativce

Poslujte, ali sa osmehom
Posle šesnaest godina života u Americi, od toga zadnjih osam na Havajima, vratio sam se u Beograd. Brzo sam našao posao u jednoj domaćoj privatnoj firmi. Bio sam jako lepo primljen ali mi se desilo nešto interesantno...

Kako izgraditi ugled na radnom mestu?
Mnogi rade samo i tačno ono što se od njih traži. Ni više ni manje od toga. No, to za zadovoljstvo poslom i ugled među kolegama nije dovoljno.
             

 

Kada treba reći NE
Reći 'NE' jeste jednostavno, ali nekad to i nije tako lako nekim ljudima. Shvatite da morate imati sistematičnu i principijalnu poziciju kada treba tako nešto uraditi.

Odbacite loše radne navike
Jeste li ikad pomislili da su vaše loše radne navike krivac što ne napredujete na poslu? S lošim navikama se teško boriti, jer su one deo podsvesti, ponašanje koje provodimo bez razmišljanja.

Kako izgraditi ugled na radnom mestu?
Najviše se poštuju zaposleni koji svojim znanjem, veštinama, kreativnošću, odgovornošću i radnim navikama umeju uspostaviti idealan odnos između svojih obaveza i obaveza onih koji ih okružuju.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.