Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Jednake mogućnosti u obrazovanju

Cilj kompanije LINK group d.o.o. kao društveno odgovorne organizacije jeste da postane regionalni lider u obrazovanju, koji nudi mogućnost obrazovanja svakoj osobi bez obzira na rasu, boju kože, pol, seksualnu orijentaciju, etničko, nacionalno ili socijalno poreklo, jezik, veroispovest, političko ili drugo mišljenje, status stečen rođenjem, postojanje hendikepa ili imovinsko stanje.

Sprovodimo prevenciju direktne i indirektne, javne ili prikrivene diskriminacije u obrazovanju i promovišemo pravednost i jednakost. Takođe se vrši otklanjanje svih edukativnih barijera osobama koje pripadaju diskriminisanim grupama.

Pravo na obrazovanje

Svi zaposleni i polaznici u obavezi su da se u svakodnevnoj komunikaciji ophode na način koji ne diskriminiše nikoga i da daju podršku i lični doprinos u implementaciji i unapređenju institucionalnih procedura i prakse koja promoviše uspostavljanje jednakih mogućnosti u obrazovanju.

Na ovaj način se omogućava poštovanje jedne od osnovnih ljudskih prava kao što je pravo na obrazovanje.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.