Vreme je za bolji posao

Jedan na jedan MBA skup u Beogradu

Individualni susreti sa predstavnicima vrhunskih svetskih poslovnih škola – Jedan na jedan MBA skup – Beograd, 23. novembar 2016, Hyatt Regency Belgrade.

MBAAccess MBA pruža poslovnim stručnjacima priliku da saznaju o vrhunskim MBA programima tokom ličnog razgovora sa predstavnicima nekih od najboljih svetskih poslovnih škola.

Kada se prijavite za Jedan na jedan MBA skup, vaš profil se pažljivo upoređuje i odabira za pojedinačne sastanke sa predstavnicima poslovnih škola koje odgovaraju vašim potrebama i očekivanjima.

U danu kada se održava događaj, pruža vam se prilika da:

  • se sretnete sa direktorima odeljenja za upis studenata na dvadesetominutnim Jedan na jedan sastancima i okruglim stolovima;
  • učestvujete u panel diskusijama sa predstavnicima škola i sadašnjim i bivšim studentima;
  • dobijete savete i podršku za pripremu za MBA od našeg Access MBA konsultantskog tima;
  • dobijete informacije o GMAT testiranju i stipendijama;
  • steknete uvid u postupak upisa na MBA studije.

Povežite se sa najboljim poslovnim školama na svetu

Imaćete priliku da se lično povežete sa najboljim poslovnim školama na svetu, kao što su sledeće: ESCP Evropa, Evropska škola za menadžment i tehnologiju (ESMT) – Berlin, HHL poslovna škola u Lajpcigu, Internacionalni fakultet univerziteta u Šefildu, univerzitet Bentli, univerzitet u Ljubljani, Ekonomski univerzitet u Beču WU Executive Academy i mnoge druge.

Savetnik za Access MBA će vas kasnije kontaktirati da biste razgovarali o svom projektu i zakazaće vam pojedinačne sastanke sa univerzitetima koji vas interesuju, a koji učestvuju na događaju. Iskoristite prednosti ovih usluga – potpuno besplatno  – prijavite se ovde sada.

Diploma MBA studija je u svetu najšire priznata diploma poslovnih studija, što poslovnim stručnjacima omogućava da rade na visokim upravnim položajima, ostvare veći prihod i posluju na globalnom nivou. Učestvovanjem u međunarodnom MBA programu proširićete svoju mrežu poznanstava, povećati izglede za napredovanje u karijeri i dobiti prilike da svoje preduzetničke ideje pretvorite u poslovne poduhvate.

Ako se prijavite najmanje 10 dana pre MBA skupa, dobićete procenu profila i priliku za lične konsultacije koje će vam pomoći da odredite koji je MBA program najpogodniji za vas. 

 

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.