Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Vaša e-mail adresa postoji u našoj bazi.

Izgleda da ste se već prijavili

Već imamo potvrdu za primanje BusinessAcademy biltena na Vašu e-mail adresu.

Proverite kako ste uneli Vaše podatke ili nas kontaktirajte.

678 poslovnih misli za sva vremena

Preuzmite knjigu "678 poslovnih misli za sva vremena" koja će Vam pomoći da svakog dana date maksimum od sebe.

KNJIGA: 678 poslovnih misli za sva vremena
(da preuzmete, kliknite levim klikom i izaberite opciju Save as...)

Želite poslovnu stručnost i zvanično poslovno zvanje koje dobro možete naplatiti?

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred Vama je jedanaest poslovnih odseka.

 

Cambridge poslovni program
Za profitabilan rad na izvršnim ili operativnim pozicijama u preduzećima. Školovanjem na ovom odseku naučićete kako da povećate profit preduzeća bez obzira na njegovu delatnost. Naučićete da vodite preduzeće u svakom od sedam njegovih ključnih sektora. Verujemo da je to pouzdan način da zaradite koliko Vam je potrebno da biste uživali u karijeri.
Odsek Cambridge poslovni program: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Prodaja i marketing Londonskog centra za marketing
Za uspeh na tržištu trasiran uz pomoć najbolje prakse Londonskog centra za marketing. Kroz školovanje na ovom odseku naučićete kako najbolju praksu marketinga i prodaje da iskoristite i prigrabite lidersku poziciju na tržištu. Ovo je program za ljude spremne da prihvate izazov i uživaju u dostignućima svog rada.
Odsek LCM Prodaja i marketing: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Menadžment ljudskih resursa
Za rukovođenje najvažnijim delom preduzeća: ljudima. Cilj školovanja za menadžera ljudskih resursa je da Vas naučimo da rukovodite stvaranjem najboljih zaposlenih. Da primenite najnoviju menadžment metodologiju. Tada ćete lako doći u poziciju uticaja, autoriteta, odlične naplate svojih novih sposobnosti.
Odsek Menadžment ljudskih resursa: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »


Menadžment
Za pouzdano donošenje profitabilnih poslovnih odluka i organizovanje ljudi tako da svoje ambicije i poslovne uspehe ostvarite lakše. Novom menadžment metodologijom naučićete kako da kombinujete kvantitativne analitičke metode sa “mekanim” veštinama komunikacije i psihologije. Školovanjem na ovom odseku bićete obučeni da preduzećima konstantno obezbeđujete veću efikasnost.
Odsek Menadžment: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »


Marketing i marketing menadžment
Za privlačenje najvećeg broja kupaca sa tržišta. I onda, za njihovo zadržavanje. Naučićete kako da aktuelnom marketing praksom preduzeću obezbedite jak uticaj na tržište, značajne povraćaje novca pri ulaganju u privlačenje klijenata. I veliku zaradu za Vas.
Odsek Marketing: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »


Prodaja i menadžment prodaje
Za direktno donošenje novca preduzeću u kom radite. Dobićete praktične alate da sami ili zajedno sa timom omogućite značajan skok u prodaji, na sistematski način. Školovanje na ovom odseku se sastoji se od svih grupa veština i znanja koja će Vam obezbediti poziciju visoko plaćenog prodajnog menadžera.
Odsek Prodaja: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »


Finansijski menadžment
Za vođenje novčanih tokova preduzeća i donošenje finansijskih odluka koje direktno donose profit. Naučićete kako da pravilnom kontrolom finansija direktno utičete na profitabilnost poslovanja. Ako ste analitična osoba, ovaj odsek je idealan za Vas.
Odsek Finansijski menadžment: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »


Menadžment projekata
Za taktičko izvršavanje svakog projekta, jurišom. Na ovom odseku ćete naučiti da koristite alate za taktičko izvršavanje svakog projekta. Savladaćete najnoviju projektnu metodologiju. Znaćete kako da digitalnim tehnologijama i otkrićima u vođenju operacija preduzeću obezbedite veće profite, na sistematski način. Bez pritiska.
Odsek Menadžment projekata: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »


Poslovna administracija
Za dvostruk uticaj na stabilan rad preduzeća: glatko funkcionisanje poslovne kancelarije, interno, jačanje odnosa sa klijentima, eksterno. Školovanjem na ovom odseku savladaćete veštine i znanja da postanete desna ruka osobama sa kojima radite. Istovremeno, postaćete izvor dodatnog profita preduzeću u kom radite. A to je uvek dobra pozicija ako želite siguran posao, odličnu zaradu.
Odsek Poslovna administracija: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »


Preduzetništvo
Za uspešno vođenje sopstvenog biznisa. Bez obzira da li preduzeće pokrećete od nule, gradite nov sektor uspešne organizacije ili tražite način da uložite u poslovne poduhvate, preduzetničke veštine i znanja su ključna za ostvarivanje Vaše ambicije. I zaradu očekivane količine novca.
Odsek Preduzetništvo: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »


Odnosi s javnošću
Za efikasnu komunikaciju sa ciljnim javnostima i formiranje dugoročnog pozitivnog imidža kompanije. Naučićete kako da utičete na javno mnjenje, kako da predstavite svoje ideje i navedete druge da vas slušaju, da deluju. Školovanjem na ovom odseku usvojićete znanja i veštine najboljih PR menadžera koji razumeju izazove savremene komunikacije i prepoznaju prilike za unapređenje poslovanja.
Odsek Odnosi s javnošću: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »


Sticanje zvaničnih poslovnih zvanja, za visoko plaćenu karijeru

Program BusinessAcademy je zvanično ovlašćen od ispitnog odeljenja Cambridge Univerziteta. Na kraju školovanja dobijate Cambridge International Diploma in Business, jednu od najcenjenijih jednogodišnjih poslovnih diploma.

Ovo ekspertsko zvanje garantuje veštinu za vođenje poslovnih projekata, kontrolisanje ključnih sektora preduzeća, kreiranje novih profitnih centara, ličnog bogatstva. Jedini uslov je Vaša spremnost da zagrizete izazov.

Uspesi prethodnih polaznika širom sveta su potvrdili da ova zvanična zvanja daju veću slobodu pri izboru zaposlenja.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.