Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

International Certificate in Corporate Finance (ICCF)*

International Certificate in Corporate Finance (ICCF) jedan je od najcenjenijih sertifikata iz oblasti finansija i predstavlja jedinstvenu potvrdu o kompetencijama iz svih oblasti korporativnih finansija. Između ostalog, program ICCF sertifikacije obuhvata sledeće oblasti: Korporativne finansijske strategije, Finansijsko planiranje, analizu i kontrolu, Upravljanje i finansiranje obrtnih sredstava, Strukturu i cenu kapitala, Donošenje investicionih odluka, Odlučivanje u uslovima rizika, Dividendnu politiku, i dr.

Program školovanja koji se realizuje na BusinessAcademy u okviru odseka za Finansijski menadžment usklađen je sa ICCF programom.

ICCF je profesionalni međunarodni sertifikat iz oblasti korporativnih finansija koji izdaje First Finance Institute, sertifikaciono odeljenje u okviru First Finance Group. First Finance Institute je institucija sa 20-godišnjom tradicijom u edukaciji i sertifikaciji finansijskih profesionalaca širom sveta.

ICCF potvrđuje da kandidat ima temeljno znanje i kompetencije iz svih oblasti korporativnih finansija. Namenjen je osobama koje žele da izgrade karijeru u investicionim bankama, konsultantskim firmama, računovodstvenim agencijama i u drugim finansijskim institucijama, kao i u finansijskim službama u okviru kompanija bez obzira na stepen obrazovanja i prethodno profesionalno iskustvo. Program ICCF sertifikacije takođe potvđuje posedovanje bazičnog znanja neophodnog za dalje usavršavanje na polju finansija.

Online ispit se sastoji se od 100 "mutiple choice" pitanja, a polaganje je omogućeno na engleskom i francuskom jeziku.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.