Vreme je za bolji posao

ICertIM *

The Chartered Institute for Securities & Investment

The Chartered Institute for Securities & Investment predstavlja vodeću profesionalnu organizaciju u edukaciji i sertifikaciji stučnjaka zaposlenih u investicionoj industriji, koja okuplja finansijske profesionalce iz Velike Britanije i mnogih drugih finansijskih centara širom sveta.

Prvobitno nastala u okviru Londonske berze, danas broji više od 40.000 članova iz 89 zemalja, čime potvrđuje reputaciju vodeće organizacije u promovisanju i razvoju investicionog menadžmenta.

LINK group BusinessAcademy, kao zvaničan Pearson VUE test centar, omogućava sticanje sertifikata:

International Certificate in Investment Management

Ovaj sertifikat predstavlja dokaz o kompetencijama iz oblasti investicione analize, prognoze i analize trendova na finansijskim tržištima, prognoze i analize trendova hartija od vrednosti u cilju donošenja profitabilnih investicionih odluka.

Sertifikat je namenjen osobama koje žele da izgrade karijeru u organizacijama koje se bave investicijama i finansijskim posredovanjem, bez obzira na stepen obrazovanja i prethodno profesionalno iskustvo.

Program sertifikacije predstavlja bazično znanje za dalje usavršavanje u oblasti investicionog savetovanja, portfolio menadžmenta i berzanskog poslovanja.

Polaganje je online, u trajanju od 2 sata, na engleskom jeziku.

* LINK group BusinessAcademy omogućava sertifikaciju na osnovu partnerstva sa Prometric Testing Provider-om.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.