Vreme je za bolji posao

Članci za stručnjake u oblasti marketinga i prodaje

23 saveta kako da privučete više mušterija malim oglasima
Kako da učinite male oglase isplativim? Kako da povećate interesovanje na osnovu malih oglasa?

5 koraka do uspešne prodaje
Kako da učinite Vaš prodajni proces uspešnim? Kojih 5 koraka treba da načinite i kojim redosledom da biste ostvarili prodaju?

Svaki kupac je NAŠ GOST
Ostvarite kvalitetnu uslugu. Od slučajnih posetilaca napravite stalne kupce.

Detabase Marketing
Šta nikako ne treba raditi sa podacima koje imate a koji Vam mogu pomoći da ostvarite veću prodaju? Pametno koristite postojeće resurse izbegavajući najčešće greške.

4 aktivnosti poslovanja koje vredi meriti i pratiti
U cilju što uspešnijeg planiranja poslovanja i postizanja boljih rezultata, uštede vremena i resursa nužno je koristiti mogućnost izmerljivosti podataka koji su pokazatelji trenutnog stanja, ali ujedno i buduće smernice.

     

 

E-mail marketing-marketing budućnosti
E-mail marketing je slanje jedinstvenih komercijalnih sadržaja putem e-mail-a korisnicima koji su odobrili da primaju date sadržaje. To je poslovna strategija za zadržavanje i povećavanje baze korisnika kroz izvršavanje i isporučivanje bitnih sadržaja koristići e-mail. E-mail marketing predstavlja jedan od najvažnijih delova Internet marketinga.

Marketing miks
Marketing miks je jedan od najpopularnijih izraza u marketingu. Pod marketing miks konceptom podrazumeva se odgovarajuća kombinacija instrumenata (proizvod, cena distribucija i promocija) koji čine ponudu preduzeća koja treba da bazira na informacijama o potrebama i zahtevima ciljnog tržišta.

Imate li Marketing plan?
Planiranje marketinga je proces koji uključuje ocenu povoljnih tržišnih šansi i resursa, određivanje ciljeva marketinga, strategija i taktika i način provere i kontrole. To je ključna komponenta efektivnosti upravljanja biznisom, tj. način na koji menadžment usaglašava ciljeve i resurse kojima raspolaže firma sa sadašnjim i budućim mogućnostima.

Segmenti marketing plana
Marketing plan služi kao instrument za preduzimanje marketing akcija za realizaciju poslovanja u planskom periodu. On je putna mapa za sprovodjenje marketing aktivnosti. Postoji 10 segmenata marketing plana.

Zašto je Web sajt važan za Vaš biznis?
Internet je danas najpopularniji i najperspektivniji medij za komunikaciju i prenos informacija. Napredak tehnologije, pri čemu se misli na povećanje snage računara i brzine prenosa podataka, omogućuje postavljanje novih granica u korišćenju Interneta.

Šta je to dobar Web sajt i šta on mora sadržati?
Globalizacija, razvoj interneta i telekomunikacija su uticali na privredu svuda u svetu. Prisustvo na internetu danas je postalo jedan od presudnih faktora uspeha na tržištu, bez obzira na veličinu kompanije ili delatnost kojom se bavi. Investicijom u web sajt, više niste ograničeni na svoj grad ili zemlju - Vaša firma lako i brzo postaje dostupna svima na svetu. Web sajt je ogledalo firme i može mu pristupiti svako ko ima internet, bez obzira na udaljenost, radno vreme ili broj posetilaca.

8 osnovnih funkcija Web sajta
Web sajt je odlično prodajno mesto. On je pogodan način za ostvarenje profita Vaše firme. Za njega ne postoji radno vreme. Web sajt radi za Vas 24 sata, 7 dana u nedelji.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.