Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Cambridge International Business Studies

LINKgroup je postao Cambridge International School, što će polaznicima ITAcademy omogućiti sticanje jedne od najpriznatijih internacionalnih kvalifikacija. Cambridge International Business Studies predstavlja spektar profesionalnih kvalifikacija dizajniranih za one koji žele da unaprede svoje karijere ili nivo obrazovanja. Posedovanje ovih diploma poslodavcu daje garanciju da kandidat poseduje najviši nivo profesionalnih kompetencija i time mu omogućava prednost pri zapošljavanju.
Diplome se fokusiraju na brojne ključne oblasti specifične za odredjene poslove, uključujući ICT, poslovanje i menadžment. Dostupne su na različitim nivoima i podesne su za polaznike svih godina, sa različitim prethodnim iskustvom.

Cambridge International Business Studies obezbedjuje najbolji mogući okvir za lični i profesionalni razvoj, pružajući u isto vreme zvanično priznanje i sertifikaciju stečenih sposobnosti. Cambridge sertifikati su priznati od strane profesionalnih tela, poslodavaca i univerziteta iz celog sveta. Uspešno dostizanje diplome može takodje rezultirati u ubrzanom napretku u više nivoe profesionalne kvalifikacije. Cambridge International Business Studies Dizajniran za one koji žele da potvrde da poznaju poslovne vestine uopšte na expertskom nivou.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.