Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Najprestižniji svetski sertifikat iz engleskog jezika: Cambridge Assessment English

Ako posedujete zvanični Cambridge sertifikat iz engleskog jezika bilo kog nivoa, to govori mnogo ne samo o vašem znanju jezika već i o vašem profesionalizmu, internacionalnom usmerenju i ubraja vas u istaknuti deo svetske akademske elite.

Kompanija LINKgroup, u čijem je delu obrazovnog sistema i BusinessAcademy, ima status Cambridge Assessment English Authorised Centre. Organizacija i administracija polaganja Cambridge Assessment English ispita realizuju se u okviru LINK Examinations Institute.

Cambridge Assessment English je deo ispitnog odeljenja u okviru Cambridge univerziteta iz Velike Britanije i vodeći je provajder međunarodnih programa i kvalifikacija iz engleskog jezika u više od 130 zemalja. Ispitna mreža uključuje 32.000 ovlašćenih ispitivača, 2.800 ovlašćenih ispitnih centara i 52.000 registrovanih centara za pripremu polaganja ispita.

Cambridge English kvalifikacije priznaje više od 20.000 univerziteta, poslodavaca i državnih organa širom sveta. Ove kvalifikacije vam takođe otvaraju vrata visokog obrazovanja i unapređuju vaše šanse za zaposlenje, a isto tako, zbog činjenice da su globalno priznate, mogu značajno povećati vašu šansu za dalje usavršavanje i rad. Više o priznavanju Cambridge English kvalifikacija možete saznati OVDE.

Vama kao polaznicima BusinessAcademy obezbeđene su posebne pogodnosti: polaganje ispita po povlašćenim cenama i mogućnost da polažete sve nivoe Cambridge English ispita u našim prostorijama.

Koje sertifikate možete steći?


The Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) međunarodni je standard veština i sposobnosti iz stranih jezika, koji je predstavljen na skali od A1 (početnici) do C2 (oni sa naprednim znanjem). Pomoću ove skale poslodavci i obrazovne ustanove u mogućnosti su da na najlakši način uporede Cambridge English kvalifikacije sa bilo kojim drugim programom, odnosno kvalifikacijama.

Putem LINK Examinations Institute, ispitnog centra za engleski jezik, omogućeno vam je da steknete baš te kvalifikacije:

Osnovni nivo ispita, koji je sjajan za početnike. A2 Key kvalifikacija je dokaz vaše sposobnosti da komunicirate na engleskom jeziku u jednostavnim situacijama.

Ovaj ispit pokazuje da ste savladali osnove. B1 Preliminary je dokaz da ste savladali osnove engleskog jezika i da ste sposobni da komunicirate na engleskom u praktičnim, svakodnevnim situacijama.

Ovo je naš najpopularniji ispit, koji priznaje više hiljada poslovnih i obrazovnih institucija širom sveta. B2 First kvalifikacija je potvrda vaše sposobnosti da studirate na engleskom jeziku ili da živite i radite na engleskom govornom području.

Napredni nivo ispita koji dokazuje da posedujete one jezičke veštine koje traže poslodavci i univerziteti. Više od 8.000 obrazovnih, poslovnih i državnih institucija širom sveta priznaje C1 Advanced kvalifikaciju kao dokaz visokog postignuća u učenju engleskog jezika.

Najviši nivo kvalifikacije i dokaz da potpuno vladate engleskim jezikom. C2 Proficiency pokazuje da posedujete izuzetne jezičke veštine i sposobnost da komunicirate tečno i sofisticirano, na način koji odlikuje obrazovanog izvornog govornika. 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.