Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Black Friday ponuda: Dva programa po ceni jednog, samo do 30.11.2013.


U naredna 3 dana imate mogućnost da iskoristite Black Friday akciju koja milionima ljudi u celom svetu donosi ogromne popuste i kupovinu daleko ispod cene. Od ove godine, zahvaljujući BusinessAcademy, Black Friday ušteda je dostupna i vama.

Složićete se da ne postoji bolja kupovina od ulaganje u svoje znanje, profitabilnu karijeru i bolju budućnost?

 

O čemu je reč?


Upišite BusinessAcademy do subote, 30. novembra, do 24h i dobićete još jedno online školovanje naredne godine na smeru koji vi odaberete, potpuno besplatno.

Dobićete dva programa po ceni jednog.


Black Friday akcija traje samo 28, 29. i 30. novembra, zato je potrebno da požurite, prijavite se i iskoristite izuzetnu priliku da upisom dobijete ovaj jedinstveni poklon, vredan više od 2.000 evra. Potpuno besplatno ćete steći još novih znanja, upotpuniti veštine iz izabrane oblasti i na taj način postati stručniji, kvalifikovaniji i još konkurentniji na tržištu rada.
 

 

Dva programa na BusinessAcademy – od kojih ćete platiti samo jedan – pružaju vam prostor za izuzetno profitabilne kombinacije koje će vam doneti siguran uspeh i zaradu u karijeri:

Iskombinujte Cambridge poslovni program i Preduzetništvo, Međunarodno poslovanje i Menadžment, Odnose s javnošću i Menadžment ljudskih resursa ili napravite neku drugu profitabilnu kombinaciju po svom izboru!

Black Friday traje još samo 3 dana, zato prigrabite šansu i prijavite se.


Šta je još važno da znate?

  • Black Friday ponuda traje samo od četvrtka, 28.11.2013. do subote, 30.11.2013. u 24h.
  • Black Friday akcija ne poništava već aktuelni popust zimskog upisnog roka, već ćete moći da ih iskoristite zajedno.
  • Gratis program koji izaberete može biti samo iste vrednosti u odnosu na onaj koji ste prvo upisali.
  • Ukoliko ste se već prijavili za upis na BusinessAcademy, bez obzira kada je to bilo, a još niste potpisali ugovor, imate pravo da iskoristite Black Friday akciju, samo se prijavite ponovo.

 

Poklon koji mnogi priželjkuju

Na ideju da vam ovo poklonimo došli smo, primetivši da bivši polaznici BusinessAcademy vrlo često, nakon jednog uspešno završenog programa, nastave svoje usavršavanje na još jednom odseku. Na taj način, oni prošire svoje znanje, steknu nove veštine i još više napreduju i zarađuju.

Sada, vi to možete potpuno besplatno.

“Iako sam bio polaznik još 2008. godine i dalje redovno pratim sve što se dešava na BusinessAcademy. Sav svoj uspeh dugujem isključivo BusinessAcademy i programu koji sam prošao. Iz ličnog iskustva znam da BusinessAcademy ima odličan edukativni sistem i kvalitetan tim zaposlenih, tako da čim budem imao vremena za dalje usavršavanje moj izbor će definitivno ponovo biti BusinessAcademy."
Miodrag Gavrilović

„Živim u Podgorici i radim na mestu izvšnog direktora u „Europlakatu“. Ovaj način je jedini da unapredim svoje znanje, tako da ću sigurno posle završetka ovog kursa, upisati još jedan Online kurs. Vrlo sam zadovoljna svim aspektima studiranja na Biznis Akademiji i već sam je preporučila svojim prijateljima.”
Branka Pavlović

“Završila sam Cambridge poslovni program i stekla Cambridge sertifikat, a malo je reći da sam prezadovoljna načinom školovanja i kursevima na BusinessAcademy. Zbog toga sam odlučila da upišem još jedan program, kako bih dodatno proširirila svoje znanje i napredovala u karijeri. Najverovatnije će to biti smer Menadžment projekata, zato što smatram da mi može pružiti najviše praktičnih znanja iz oblasti koja me interesuje.”

Dejana Deljanin

 

Samo ove godine upišite jedan program na BusinessAcademy da biste, po završetku, upisali još jedan po svom izboru – i to potpuno besplatno.

Ne propustite!

Prijave za Black Friday ponudu traju do subote, 30.11. do 24h:


  Kliknite na ovaj link da se prijavite »»»


 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.