Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - Vođenje sastanaka

Click to play.
 
 
Koliko puta ste čuli da neko izgovara ili ste i sami izgovorili: Sastanci su gubljenje vremena! Zaista nemam vremena ni nerava za još jedan sastanak! Koja je uopšte bila svrha ovog sastanka?!" Vaša želja ili želja vaše firme je da povećate efikasnost na sastancima.

Ukoliko želite da se upoznate sa procesom vođenja efikasnog sastanka, načinima izbegavanja zamki i organizovanja uspešnog poslovnog sastanka, kao i da otkrijete šta su najveći potrošači vremena na sastancima, pogledajte ono što smo vam pripremili.

Očekuju vas sledeće teme:

  • Sastanci danas. – Kako se pristupa organizaciji sastanaka danas? Kako uspostaviti vezu između očekivanja i rezultata?
  • Cilj i organizacija sastanka. – Kako formulisati cilj sastanka? Kada počinje i kako teče organizacija dobro pripremljenog sastanka? Koja su opšta pravila?
  • Elementi sastanka. – Kako započeti sastanak? Kako voditi diskusiju? Kako osigurati maksimalne rezultate i ostvarenje dogovora? Kako zaključiti sastanak?
  • Radionica: Ja i ti govor.
  • Radionica: Rad sa teškim sagovornicima.
 
Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Birthday Wishes Reminder That a Sale Is About to End
SWOT analiza Fanki biznis postavlja menadžment i rukovođenje u središte zbivanja
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Marketing i marketing menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.