Steknite najcenjeniji poslovni sertifikat

Seminar - Upotreba IT-a u savremenom poslovanju

Click to play.
 
 
Ukoliko želite da smanjite troškove poslovanja, izdvojite se od konkurencije i prigrabite za sebe i njene klijente, unapredite partnerske odnose, povećate kvalitet i efikasnost u radu, postanete inovativniji, podstaknete razvoj firme ili preduzeća, naučite kako možete iskoristiti savremena dostignuća u informacionim tehnologijama i postignete ono što želite. Na jednostavniji način.
 
Očekuju vas sledeće teme:
  • Upotreba IT-a u marketingu. – Koncept marketinga XXI veka. Koliko je moguća i potrebna upotreba informacionih sistema u marketingu? Šta je internet marketing?
  • Upotreba IT-a u menadžmentu. – Kako upotreba IT-a može pomoći menadžerima da donose bolje odluke, zasnovane na činjenicama, a ne na osećajima i spekulacijama?
  • Upotreba IT-a u PR-u. – Kako izgraditi uspešne odnose s javnošću upotrebom informacionih tehnologija? Kako poboljšati komunikaciju unutar firme uz pomoć IT-a?
  • Upotreba IT-a u obrazovanju. – Uloga obrazovanja danas se menja. Učenje tokom čitavog života postaje imperativ savremenog društva. Učenje i rad postaju dva procesa koja se moraju paralelno odvijati. Na koji način nam upotreba IT-a u obrazovanju može biti od pomoći?
  • Kako proceniti korist od ulaganja u IT? – Zbog sve većih ulaganja u informacione tehnologije već više od 25 godina razvijaju se modeli, metode i metrike pomoću kojih se ispituju odnosi između ulaganja u IT i korisnosti koja se ostvaruje njegovom primenom.
 
Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
10 saveta za delegiranje 5 tehnika za upravljanje stresom
Translator Cover Letter Example Seminar - Upravljanje rizicima