Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - Coaching i mentorski rad

Coaching i mentorski rad predstavljaju aktivnosti koje u organizaciji u velikoj meri mogu da utiču na motivisanost, rezultate i zadovoljstvo zaposlenih. Na seminaru ćete imati priliku da saznate koje osobine krase dobrog mentora, koje su važne i neophodne komunikacijske osobine, kao i zašto je mentorstvo važno za uspešno poslovanje. Sigurno je da će ovaj seminar pomoći u samootkrivanju i prepoznavanju onoga što možemo da pružimo kolegama mentorskim radom ili oni nama, kao i da naučimo modele mentorstva. Kako bi neko bio dobar i efikasan mentor bitno je da bude i svestan problema koje mentorstvo nosi sa sobom. Kako su stilovi i principi učenja ključni za coaching i mentorski rad, seminar će biti posvećen i ovoj temi.

Seminar “Coaching i mentorski rad” vodi Snežana Videnović, HR direktor kompanije Dunav osiguranje a.d.o. Snežana Videnović je diplomirala je na Pravnom fakultetu i završila postdiplomske studije u oblasti „Strategijskog menadžmenta“ odbranom  magistarske teze „Merenje i evaluacija performansi zaposlenih“. Preko 16 godina prakticnog iskustva u medjunarodnim i lokalnim kompanijama (Mobtel, Telenor, Dunav osiguranje...), na pozicijama HR menadzera, HR Business partner-a i  HR direktora.
Sertifikovani je coach „Academy of Executive Coaching“ u Londonu, Akademiji sa najvećim brojem akreditacija (ACTP  i ACSTH – International Coach Fedarations, EMCC – Europian Mentoring & Coaching Council, Work based Learning at Middlesex University). Takođe je sertifikovan ekspert za upotrebu Thomas Internacional psihometričkog sistema za analizu ličnosti.
Predavač je na brojnim međunarodnim konferencijama i simpozijumima.

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Šta ne treba da radite na radnom mestu? Job Rejection
Pisanje oglasa - kako se piše oglas koji će privući više mušterija Marketing trikovi za dobro reklamiranje

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.