Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - Marketing XXI veka

Click to play.

Ukoliko ste odgovorni za upravljanje marketingom ili ste izvršilac poslova koji zahtevaju bolje poznavanje modernih alata i tehnika i ukoliko želite da kreirate marketing strategiju i marketing plan u svojoj firmi, dobijete tržišnu utakmicu, naučite kako povezati ciljeve i misiju preduzeća sa marketing planom, onda je ovaj seminar vaš pravi izbor.

Očekuju vas sledeće teme:

  • Poslovna koncepcija i funkcija marketinga. – Kako kreirati marketing strategiju i marketing plan? Kako kontrolisati sprovođenje marketing plana? Kako organizovati službu marketinga tako da odgovori zahtevima modernog doba?
  • Odnosi s javnošću. – Kako uspostaviti dobre odnose sa kupcima i klijentima? Na koji način osigurati dobijanje povratne informacije od svih interesnih grupa? Kako stvoriti vernog kupca?
  • Marketing informacioni sistemi. – Kako informacioni sistem omogućava kvalitetniji i efikasniji rad marketing službe kroz povezivanje marketing osoblja, klijenata, znanja, informacija i procesa? Koji su principi implementacije informacionih sistema u marketing službama?
  • Internet marketing. - Zašto je Internet bolji medijum za reklamiranje u odnosu na bilo koji drugi? Na koji način se plasiraju informacije na Internetu? Koje su sličnosti i razlike između klasičnog i online oglašavanja? Kako napraviti dobar internet marketing plan?
Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Četiri načina da pokrenete svoju kreativnost Kako uticati na ljude - najčešće korišćene strategije
Šta ne treba da radite na radnom mestu? Zašto je web sajt važan za vaš biznis?
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Marketing i marketing menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.